Αποτέλεσμα εικόνας για Καρμικά Ταιριάσματα!

Γιατί λατρεύεις τον άντρα της ζωής σου; Δεν είναι τυχαίο! Για κάποιον λόγο είστε μαζί, έχετε πράγματα που ας ενώνουν, που πρέπει να τα ανακαλύψεις . Δεν είναι απλό πράγμα ο έρωτας, έχει μεγάλη μεταφυσική αξία. Αλλιώς, πώς εξηγείται ότι από τόσα εκατομμύρια ανθρώπους, εσύ είσαι με αυτόν και μόνο; Γιατί έπαθες ταραχή μόλις τον είδες; Άρα, πρέπει να βρεις το «γιατί» αυτής της σχέσης. Τον κρυφό της σκοπό, που είναι και το νόημα της ζωής σου! πάμε να δούμε γιατί έχεις βρεθεί με το καρμικό σου ταίρι, και τι πρέπει να κάνεις για να είστε πάντα ερωτευμένοι! Δύο πιθανότητες έχει κάθε ζώδιο καρμικά να συναντήσει το ταίρι του. Πάμε να δούμε με το ζώδιό σου, ποια είναι τα δύο καρμικά σου ζώδια, και τι σε περιμένει από αυτά.
Λέων με Αιγόκερω

Αν είσαι μια γυναίκα λέων, έχεις για καρμικό σου ταίρι λοιπόν τον Αιγόκερω. Μια σχέση που θα πρέπει να ξέρεις ότι λειτουργεί περισσότερο για να εκπαιδεύσει τον Αιγόκερω! Έχει έναν βαρύ αντρικό εγωισμό, που πρέπει να τον ξεπεράσει για να εξελιχθεί. Εσύ είσαι η δασκάλα του, γιατί δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με την προσωπικότητά σου, ούτε μπορεί να σου πει να κάνεις λίγο πίσω γιατί είσαι γυναίκα. Αλλά θα σε μάθει και να κάνεις εσύ οικονομία δυνάμεων. Σε θέλει δυνατή, για να σε ξεθεώσει στον έρωτα!

Λέων με Ιχθύ

Το δεύτερο καρμικό σου ταίρι, είναι ένας άντρας Ιχθύς. Είναι μια σχέση όπου σίγουρα εσύ έχεις το πάνω χέρι, λειτουργώντας σαν το αρσενικό, μιας και αυτή είναι η ποιότητα του ζωδίου σου, αι ο Ιχθύς σου λειτουργεί λίγο θηλυκά, παθητικά, μιας και είναι θηλυκό ζώδιο ως ποιότητα.  Είναι μία εκπληκτική ευκαιρία αυτή η σχέση, να αποκτήσετε όλη τη σοφία και των δύο φύλων! Ο έρωτάς σου για αυτόν τον άντρα, θα δοκιμάσει τις αντοχές σου, γιατί σου φαίνεται πολύ ονειροπόλος, και είναι. Αλλά, μήπως κι εσύ δεν είσαι, και το κρύβεις; Αν αφεθείτε ο ένας στον άλλον έχεις να μάθεις και να διδάξεις την απόλυτη αγάπη, που ξεπερνάει τα σύνορα και κάθε εμπόδιο.Παρθένος με Υδροχόο

Η γυναίκα παρθένος είναι ένα απόλυτα ερωτικό πλάσμα, για όποιον διαλέξει για σύντροφό της. Ο υδροχόος, έχοντας άλλη αντίληψη αρχικά για σένα, μαγεύεται από την ερωτική σου δύναμη . Και γίνεται ο μαθητής σου και στον έρωτα, και σε όλα τα επίπεδα. Είσαι μια γυναίκα που παίζεις ρόλο στην εξέλιξη όλου του κόσμου, και αν έχεις διαλέξει έναν άντρα Υδροχόο, είναι για να μάθεις κι εσύ από αυτόν να σπας τα όρια και τον καθωσπρεπισμό, και να ζεις με τα πραγματικά σου θέλω.

Παρθένος με Κριό

Το δεύτερο καρμικό σου ταίρι είναι ο Κριός . Μια γυναίκα παρθένος, όπως εσύ, πραγματικά διαλέγει τον κριό για να τον διδάξει. Είναι το παιδί του ζωδιακού και σε έχει ανάγκη. Αλλά και εσύ παίρνεις το πάθος του, που θα σου χρειαστεί για να αντιμετωπίσεις πολλές προκλήσεις, με τον τρόπο που θα σου διδάξει ο Κριός. Ερωτικά σε συναρπάζει και θέλεις να κάνεις μαζί του πράγματα που δεν έχεις τολμήσει ούτε να τα ονειρευτείς παλιότερα.

Ζυγός με Ιχθύ

Κατά μία έννοια, σαν γυναίκα Ζυγός, έχει και εσύ ένα διπλό στοιχείο μέσα σου, που αντιπροσωπεύεται από τα δύο τάσια της ζυγαριάς σου. καταλαβαίνεις απόλυτα την διπλή προσωπικότητα του Ιχθύ και τρελαίνεσαι με το ότι νομίζει ότι μπορεί να σου κρυφτεί. Υπάρχει ένα σπουδαίο μυστικό στην προσωπικότητά σου: ο Ζυγός είναι το μόνο ζώδιο που δεν αντιπροσωπεύει και δεν συμβολίζει κάτι που ζει, κάτι που πονάει! Είσαι μια Ζυγαριά! Ο Ιχθύς,, με την αγάπη του, κάνει αυτήν τη ζυγαριά να πάλλεται πιο ζωντανή από κάθε άλλο ζώδιο. θα σε φτάσει στα άκρα, να το ξέρεις.

Ζυγός με Ταύρο

Σαν γυναίκα Ζυγός, έλκεσαι πολύ από τον καρμικό σου Ταύρο.  Και τον λατρεύεις, γιατί σας ενώνει η Αφροδίτη. Το μάθημα που δίνετε ο ένας στον άλλον, είναι από τα στοιχεία ακριβώς αυτά που σας κάνουν να φαίνεστε διαφορετικοί: εσύ του μαθαίνεις να αντέχει τον εαυτό του και να έχει αυτοπεποίθηση, να μην ζηλεύει τα πάντα. Και αυτός σε διδάσκει την αφοσίωση, που δεν είναι και το δυνατό σου χαρτί, το αγαπάς το φλερτ!

Σκορπιός με Κριό

Σαν γυναίκα Σκορπιός, έχεις μάθει να μην σου αντιστέκεται κανένας άντρας. Ούτε ο Κριός σου αντιστάθηκε, ίσα – ίσα που ενέδωσε αμέσως στο πάθος σου, που είναι ίδιο σχεδόν με το δικό του, μιας και σας ενώνει ο Άρης. Αυτός, είναι ο απόλυτος άντρας. Εσύ, είσαι η απόλυτη γυναίκα. Η σχέση σας έχει σημασία, γιατί πρέπει να λιώσετε ο ένας μέσα στον άλλον, για να γίνεται κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Ο εγωισμός σας, θα σας παιδέψει, αλλά θα τον ξεπεράσετε γιατί λατρεύεστε σωματικά.

Σκορπιός με Δίδυμο

Το δεύτερο καρμικό σου ταίρι, ο άντρας Δίδυμος, είναι για σένα μεγάλη πρόκληση. Δεν μπορεί να καταλάβει ούτε το πάθος σου, ούτε το ότι ζηλεύεις. Πρέπει αν τον διδάξεις να είναι κοντά σου και μόνο δικός σου. αυτό είναι το μάθημα που έχεις να του δώσεις. Αυτός, είναι για σένα η ανάπαυλα, το παιχνίδι, ο δροσερός αέρας, που καμιά φορά σε εκνευρίζει κιόλας. Αν του δώσεις χρόνο, θα γίνει ο μεγαλύτερός σου σύμμαχος στη ζωή, γιατί σε λατρεύει!
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.