Τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου: επιτυχία και προοπτικές

Η όψη αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για τα σχέδιά μας, αφού είμαστε πολύ συγκεκριμένοι σε ό, τι αποφασίζουμε και βλέπουμε καθαρά τα πράγματα. Δεν αφήνουμε τίποτε στην τύχη, αλλά ελέγχουμε το κάθε τι και μπορούμε να προβλέψουμε τις εξελίξεις. Έτσι έχουμε θετικά αποτελέσματα και επιβράβευση των προσπαθειών μας. Είναι η καλύτερη στιγμή επίσης για νέα ξεκινήματα, αφού θα έχουν μέλλον και θα μας δίνουν διεξόδους. Ακόμη διάφορα θέματα εκκρεμοτήτων ή προβλημάτων είναι ο κατάλληλος χρόνος για να τα επιλύσουμε.
Ανοιχτοί δρόμοι        

Το τρίγωνο αυτό μας βοηθά να ομαλοποιήσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις, τις οικογενειακές μας, αλλά και τις επαγγελματικές. Έχουμε υποστήριξη από τους γύρω μας, αλλά και αποδοχή από τους ανωτέρους μας. Ακόμη οι συνεργασίες μας έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα, αλλά και εύκολα βρίσκουμε τρόπους για να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας και να προχωρήσουμε με σταθερότητα αλλά και η μελλοντική μας εξέλιξη θα στεφθεί με επιτυχία . Αυτό είναι άλλωστε και το χαρακτηριστικό αυτής της όψης, ότι δηλαδή, το κάθε τι που τώρα ξεκινάμε να έχει προοπτικά καταπληκτικά αποτελέσματα.

Μεθοδευμένες κινήσεις

Έχοντας μια ξεκάθαρη ματιά στα πράγματα, αλλά και την εύνοια της τύχης μπορούμε να προχωρήσουμε σε λύσεις διαφόρων γραφειοκρατικών ή νομικών υποθέσεων. Άλλωστε η όψη αυτή επιλύει ζητήματα σχέσεων με τις αρχές, αλλά και με τους ανωτέρους μας. Επίσης έχουμε την υποστήριξη από έμπειρα άτομα, από τους οποίους μπορούμε να ζητήσουμε την συμβολή τους στις κινήσεις που θέλουμε να κάνουμε. Οικονομικά ακόμη θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιώσουμε τα έσοδά μας και να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας.

Επιρροές στα Ζώδια

Από το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Έτσι θα έχετε σημαντικές προοπτικές επαγγελματικά και οικονομικά και πρόοδο της καριέρας σας. Η επινοητικότητά σας και η τύχη θα σας βοηθήσουν σε ό, τι αποφασίσετε να κάνετε. Οι Κριοί θα προβάλλετε μια σημαντική δημόσια εικόνα. Οι Λέοντες θα έχετε μια εξέλιξη στην καριέρα σας. Οι Ζυγοί θα κάνετε ένα ξεκίνημα μιας συνεργασίας. Οι Τοξότες θα έχετε την υποστήριξη των ανωτέρων σας. Οι Υδροχόοι θα επανεξετάσετε τις επιλογές σας.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.