Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος

Στοιχείο: Γη
Ποιότητα: Σταθερό

Χρώμα: Πράσινο, Ροζ

Ημέρα: Παρασκευή, Δευτέρα

Κυβερνήτης: Η Αφροδίτη

Πολύ συμβατά ζώδια: Σκορπιός, Καρκίνος

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 9, 12, 24

Εύρος ημερομηνιών: Απρίλιος 20 - Μάιος 20

ΤΑΥΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Πλεονεκτήματα: Αξιόπιστος, υπομονετικός, πρακτικός, αφιερωμένος, υπεύθυνος, σταθερός

Αδυναμίες: Πεισματάρης, κτητικός, χωρίς συμβιβασμούς

Ασχολίες που του αρέσουν: Κηπουρική, μαγειρική, μουσική, ρομαντισμός, ρούχα υψηλής ποιότητας, χειρωνακτική εργασία

Πράγματα που απεχθάνεται: Οι ξαφνικές αλλαγές, οι επιπλοκές, η ανασφάλεια οποιουδήποτε είδους, τα συνθετικά υφάσματα

Πρακτικός και καλά θεμελιωμένος, ο Ταύρος είναι το ζώδιο που συλλέγει τους καρπούς της εργασίας. Νιώθει την ανάγκη να πάντα να περιβάλλεται από την αγάπη και την ομορφιά, στρέφεται προς τον υλικό κόσμο, τον ηδονισμό, και τις φυσικές απολαύσεις. Οι άνθρωποι που γεννιούνται με τον Ήλιο τους στον Ταύρο είναι αισθησιακοί και αγαπάνε την αίσθηση της αφής, να το γνωρίζετε αυτό στην επαφή μαζί τους. Σταθερό και συντηρητικό, αυτό είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια, έτοιμο να αντέξει τα πάντα και να υπερασπιστεί τις επιλογές τους, μέχρι να φτάσει στο σημείο της προσωπικής ικανοποίησης.

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της Γης, όπως ακριβώς και η Παρθένος και ο Αιγόκερως, και έχει την ικανότητα να βλέπει τα πράγματα από μια γειωμένη, πρακτική και ρεαλιστική προοπτική. Το βρίσκουν εύκολο να κάνουν  χρήματα και να παραμείνουν στην ίδια εργασία για χρόνια, ή έως ότου ολοκληρωθούν οι κύκλοι τους. Αυτό που βλέπουμε συχνά ως πείσμα μπορεί να ερμηνευθεί ως δέσμευση, και η ικανότητά τους να ολοκληρώσουν τις εργασίες πάντα μα πάντα είναι παράξενη. Αυτό τους καθιστά εξαιρετικούς εργαζόμενους, ικανούς για μεγάλη μακροπρόθεσμη φιλία και συνεργασία, πάντα είναι εκεί για τους ανθρώπους που αγαπούν. Με τις γήινες επιρροές καθίστανται υπερπροστατευτικοί, συντηρητικοί, ή υλιστικοί κατά καιρούς, η άποψή τους για τον κόσμο βασίζεται στην αγάπη τους για τα χρήματα και τον πλούτο.

Ο κυβερνήτης του Ταύρου είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της έλξης, της ομορφιάς, της ικανοποίησης, της δημιουργικότητας και της ευγνωμοσύνης. Αυτή η φύση του κυβερνήτη τους θα κάνει τον Ταύρο- γυναίκα ή άντρα -  να έχει ικανότητες για εξαιρετική μαγειρική, κηπουρική, ο Ταύρος είναι όμως και γεννημένος εραστής, και καλλιτέχνης. Είναι πιστοί και δεν τους αρέσουν οι απότομες αλλαγές, η κριτική ή η καταδίωξη της ενοχής, ως άνθρωποι είναι συχνά επιρρεπείς σε λάθη γιατί εμπιστεύονται τους άλλους, είναι πάντα αξιόπιστοι για τους άλλους ανθρώπους και τα συναισθήματα των άλλων τους πείθουν εύκολα. Ακόμα, τα άτομα αυτά έχουν την ικανότητα να φέρουν μια πρακτική φωνή της λογικής σε κάθε χαοτική και ανθυγιεινή κατάσταση.

Στην εσωτερική αστρολογία ο Ταύρος είναι ένα ατυχές ον που έχει να περιπλανηθεί τη Γη για να βρει την ελευθερία. Όπως και αν είναι η ζωή τους, κάτι πάντα τους σπρώχνει πίσω από την πλάτη τους, υπενθυμίζοντάς τους την ευτυχία που κάποτε είχαν, νιώθουν την ώθηση προς τα εμπρός, θέλουν να φτάσουν στο δικό τους κόσμο, είναι στην ουσία μοναχικοί. Για να βρει την αγάπη, ο Ταύρος έχει να ταξιδέψει στον κόσμο, πρέπει να αποδεχτεί την προοπτική αλλαγής ή να κάνει μια αλλαγή στο όλο σύστημα πεποιθήσεων του και το δικό του σύστημα αξιών.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.