Έρωτας σύμφωνα με το ζώδιό του!

Ξέρεις τι ζώδιο είναι αυτός που θέλεις; Κάνε το απόλυτο ερωτικό παιχνίδι! Με βάση το ζώδιο του άντρα που σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον, που ες έχει τρελάνει, μπορείς να γίνεις μια πραγματική μάγισσα του έρωτα!
Ακολούθησε και το ένστικτό σου, αλλά ακολούθησε και τηγνώση που σου δίνει η αστρολογία και κάνε δικό σου τον έρωτά σου με σιγουριά!

Μάθε όλα του τα μυστικά, χωρίς να ρωτήσεις τίποτε άλλο, εκτός από το ζώδιό του! Έτοιμη; Μάθε τα μυστικά της αποπλάνησης με οδηγό τα άστρα!

Πώς να έχεις έναν άνδρα Κριό

Για να έχεις το Κριάρι που θες, παίξε ένα παιχνίδι του τρελαίνει τα Κριάρια! Θέμα πρώτο: καταδίωξη! Αφησέ τον να σε κυνηγήσει. Για τον άνδρα Κριό, το να κυνηγάει μια γυναίκα είναι πιο συναρπαστικό από το να την έχει! Μην ξεχνάς ποτέ την κατακτητική του φύση . Θέλει πάντα ό,τι δεν μπορεί να έχει, γιατί αυτό αναδεικνύει το πνεύμα του πολεμιστή μέσα του και τον κάνει να ορμά στη φωτιά . Για να του ανάψεις τα αίματα, κάνε δύσκολη. Θα του στείλεις ένα δυνατό μήνυμα ότι είστε το έπαθλό του και καθώς ο Κριός θέλει πάντα να κερδίζει, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σας καταφέρει. Προσοχή όμως, μην κάνεις το άπαρτο κάστρο, γιατί τότε βαριέται. Δύσκολη μεν, αλλά να φαίνεται ότι θα σε κατακτήσει στο τέλος.

Πώς να έχεις έναν άνδρα Ταύρο:

Θέλεις να κατακτήσεις έναν Ταύρο; Αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις, επιστράτευσε τη μανούλα, φώναξέ τον στο σπίτι σου και πες του ένα ψεματάκι, ότι αυτά που θα γευτεί τα ετοίμασες εσύ, με τα χεράκια σου για να τον περιποιηθείς! Μόλις χτυπήσει την πόρτα άνοιξέ του φορώντας ένα προκλητικό φόρεμα από ύφασμα που να τον προκαλεί να το αγγίξει, κι αν τολμάς, βάλε ένα σέξι νεγκλιζέ! Ένα ωραίο άρωμα, πολύ μεθυστικό, είναι εντελώς απαραίτητο. Πεθαίνει!

Πώς να έχεις έναν άνδρα Δίδυμο:

Ο Δίδυμος πετάει από δω και από κει, δεν μπορεί εύκολα να προσηλωθεί το ενδιαφέρον του.. Απαιτεί ποικιλία και διανοητική διέγερση, έτσι θα πρέπει πρωτίστως να αποπλανήσεις το μυαλό του. Η απόσταση, το τηλέφωνο και μια ηλεκτρονική επιστολή, είναι φοβερό κόλπο για έναν Δίδυμο! Τρελαίνεται για σεξουαλικά υπονοούμενα. Πρέπει να είσαι διασκεδαστική, ερεθιστική και μη διστάζεις καθόλου να δοκιμάζεις κάτι καινούργιο στο κρεβάτι.. Αυτό που θα του κρατήσει τεταμένο το ενδιαφέρον για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι η ποικιλία. Θέλει να νιώθει ελεύθερος, ακόμα και αν εσύ κρατάς ένα μακρύ λουρί…

Πώς να έχεις έναν άνδρα Καρκίνο:

Ο άνδρας Καρκίνος είναι μια σκέτη ψυχούλα…θέλει πολύ καλό πλησίασμα, γιατί έχει πολλά θέματα άλυτα. Στρώσε μια ερωτική φωλιά, που μέσα της να νιώθει ασφαλής. Τότε θα γίνει δικός σου απόλυτα! Ένας άνδρας Καρκίνος γίνεται ο πιο τρυφερός εραστής, όταν αυτά τα συναισθήματα αναφλέγονται, γι΄αυτό βοήθησέ τον να τα εκδηλώσει σε αφθονία! Απόλαυσε τις διαθέσεις του και χάιδεψε τον τρυφερά, καθώς σου λέει όσα νιώθει, αλλά εμπιστεύσου και εσύ τα δικά σου συναισθήματα, γιατί θέλει να νιώθει πως τον χρειάζεσαι. Θα κουρνιάσει κοντά σου για πάντα!

Πώς να έχεις έναν άνδρα Λέοντα:

Ένας αλλά Λέων, συνηθίζουμε να λέμε. Βασιλιάς περιωπής. Είναι, δεν τον παριστάνει. Από την στιγμή που θα καταλάβεις ότι αυτό είναι ζωτική του ανάγκη και όχι μια απλή επίδειξη ναρκισσισμού, μπορείς να τον κάνεις δικό σου! . Το σχέδιο δράσης πρέπει να είναι τολμηρό, σπουδαίο και δραματικό. Βάλτον στο επίκεντρο, όπου και θέλει να βρίσκεται και μίλα του με λατρεία, σεβασμό και θαυμασμό. Τότε ηθερμοκρασία του θα αρχίσει να ανεβαίνει και θα γίνει πιο καυτός κι από τον κυβερνήτη του, τον Ήλιο. Ο άνδρας Λέων αναζητά το παραμύθι, έτσι για να τον αποπλανήσεις πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι άξια της βασιλικής του περιποίησης. Είναι εξαιρετικά γενναιόδωρος και καθόλου φειδωλός στα δώρα, αλλά προετοιμάσου να του δείξεις απέραντη λατρεία για όλα όσα θα σου προσφέρει… Ποτέ μην πληγώσεις το «εγώ» του και μη διανοηθείς να τον φέρετε σε δύσκολη θέση δημοσίως. Δεν μπορεί να συνέλθει!

Πώς να έχεις έναν άνδρα Παρθένο:

Ο Παρθένος άντρας, θέλει να νιώσει έκπληξη από την αρχική προσέγγιση, αλλά ασφάλεια στη συνέχεια. Φοβάται το άγνωστο, έτσι θα τον κερδίσεις πιο εύκολα, αν πειστεί ότι η σχέση του μαζί σου δεν θα είναι γεμάτη εκπλήξεις. Πες του τι περιμένεις από αυτόν και να είσαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να σου δώσει τίποτα λιγότερο. Το παρουσιαστικό του μπορεί να είναι ψυχρό, αλλά μην σε ξεγελάει, καθώς έχει πολύ βαθιές και αισθησιακές ανάγκες. Απλά, ο τρόπος του να τις εκφράζει είναι πολύ εγκεφαλικός.

Πώς να έχεις έναν άνδρα Ζυγό:

Ο δρόμος για την καρδιά του Ζυγού, περνάει από την εμφάνιση . Αν θέλεις να κερδίσεις έναν άνδρα Ζυγό, θα πρέπει να καταλαβαίνεις την επιθυμία του για ρομαντικά δείπνα, όμορφη εμφάνιση και καλό γούστο. Ο Ζυγός εκτιμά καθετί ωραίο, και σπάνια γίνεται ζευγάρι με μια γυναίκα που ο ίδιος και οι άλλοι δεν θεωρούν ελκυστική. Ίσως σκεφτείς, τι δουλειά έχουν οι άλλοι στην υπόθεση. Έχουν, γιατί ο Ζυγός συχνά δυσκολεύεται να σχηματίσει άποψη και ν΄αποφασίσει ο ίδιος, καθώς φοβάται μήπως χάσει την έγκριση κάποιου άλλου και τον δυσαρεστήσει. Επομένως, προκειμένου να τον αποπλανήσεις, θα χρειαστεί να σε εγκρίνουν οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής του. Θα του φανείς ακόμα πιο ελκυστική, αν οι φίλοι και η οικογένειά του είναι με το μέρος σου.

Πώς να έχεις έναν άνδρα Σκορπιό:

Απλώς βγάλε τα ρούχα σου! Aρκεί ένα βαθύ, έντονο βλέμμα του για να σε συνταράξουν αμέσως τα vibes της ερωτικής έλξης, κάτι που σου λέει ότι βαδίζετε στο σωστό δρόμο. Η αλήθεια είναι πως ο έλεγχος της κατάστασης βρίσκεται στα δικά του χέρια. Πρέπει, ωστόσο, να υπάρχει κάτι περισσότερο από τη φυσική έλξη ανάμεσά σας, για να σου επιτρέψει να τον αποπλανήσετε. Έχει ανάγκη το συναισθηματική δέσιμο, και ως ζώδιο είναι από τα πιο αισθαντικά, λαχταρώντας μια σεξουαλική εμπειρία που ξεπερνά τους φυσικούς περιορισμούς. Δεν ενδιαφέρεται να κάνει έρωτα με το κορμί σου μόνο. Θέλει να κάνει έρωτα με την ψυχή σου.

Πώς να έχεις έναν άνδρα Τοξότη:

Ο Τοξότης λατρεύει την περιπέτεια και τα ταξίδια. Είναι επεκτατικός από τη φύση του κι έχει την ικανότητα να βλέπει όλες τις δυνατότητες της ζωής. Θέλει να εξερευνήσει τα πάντα και να αναζητήσει την αλήθεια οπουδήποτε μπορεί να είναι κρυμμένη. Για να τον κερδίσεις, πρέπει να του δείξεις ότι είσαι μέρος αυτής της αλήθειας. Είναι ένας περιπλανώμενος ιδεαλιστής, κι όπου τον οδηγεί η ανήσυχη ψυχή του ψάχνει το νόημα της ζωής. Μοιράσου την αναζήτησή του, εκτίμησε τη σοφία του και σεβάσου τις απόψεις του, αν θέλεις να γίνει δικό σου. Και το βασικότερο: μην προσκολλάσαι πάνω του. Θέλει να νιώθει ελεύθερος, έτσι πρέπει να ξέρεις πότε να τον κρατάς σφιχτά και πότε να αφήνεις λίγο λάσκα το λουρί.

Πώς να έχεις έναν άνδρα Αιγόκερω:

Ο Αιγόκερως είναι αυτό που θα λέγαμε απόλυτο αρσενικό . Αν σεβαστείς την ανάγκη του για έλεγχο και τη φιλοδοξία του, έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να κερδίσεις αυτόν τον αξιολάτρευτο άντρα. Είναι απλός στην καρδιά, αλλά η φύση του είναι τόσο περιχαρακωμένη από τις ευθύνες και τους στόχους του, που συχνά δεν δίνει προτεραιότητα στις σχέσεις. Άφησέ τον να αναλάβει την ευθύνη σε κάθε κατάσταση, αναγνώρισε την αυθεντία του, δώσε του το δικαίωμα να θέσει εκείνος τους κανόνες, και τότε μπορείς να τον αποπλανήσεις, ναι. Θέλει προσπάθεια για να μην παραβείς κάποιους από τους κανόνες του ή να αμφισβητήσεις την εξουσία του με κάθε τρόπο, γιατί θα σου κλείσει την καρδιά του.

Πώς να έχεις έναν άνδρα Υδροχόο:

Δύσκολος ερωτικός στόχος ο Υδροχόος…Αν θέλεις να τον έχεις, πρέπει να είσαι ψύχραιμη, αποστασιοποιημένη και κάπως απρόσιτη. Παρότι μπορεί να αισθάνεσαι πολύ έντονα συναισθήματα γι΄ αυτό το ζώδιο, και μπορεί και ο ίδιος να σε θέλει πολύ, ποτέ δεν θα σκεφτεί να σε ρίξει γρήγορα στο κρεβάτι. Η σκέψη είναι αυτό που προέχει για τον Υδροχόο, και συχνά μπορεί να ζει τη ζωή μέσα στο μυαλό του και μόνο. Πρέπει να έχει έναν σύντροφο να μπορεί να του μιλά για τις προοδευτικές και πρωτότυπες ιδέες του. Πάνω απ ‘όλα, θέλει να σε νιώθει φίλη του. Αν, λοιπόν, θέλετε να τον κάνετε δικό σας, φροντίστε πρώτα να κερδίσεις τη φιλία του. Η καρδιά του δεν θα είναι ποτέ φανερά δική σου, με τον τρόπο που αρέσει στις γυναίκες, αλλά είναι πολύ, πολύ γοητευτικός…

Πώς να έχεις έναν άνδρα Ιχθύ

Νιώθεις απέραντα ερωτευμένη με έναν Ιχθύ; Έχει τον τρόπο του να προκαλεί έντονα συναισθήματα στις γυναίκες, γιατί και ο ίδιος είναι πολύ συναισθηματικός. Πάρε μαζί σου ένα κουτί χαρτομάντιλα πηγαίνοντας μαζί του να δείτε μια ερωτική ταινία, κι ετοιμαστείτε να χαθείτε ο ένας μέσα στα μάτια του άλλου. Για να αποπλανήσεις έναν άνδρα Ιχθύ, πρέπει να του ανοιχτείς εντελώς… Πες του ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να σε σώσει. Θέλει η σχέση με το σύντροφο της ψυχής του να μη μοιάζει με καμία άλλη. Λαχταρά την ένωση δύο ψυχών αλλά και δύο κορμιών σε ένα. Θέλει βαθιά αγάπη . Και θέλει να ξέρει ότι τον θέλεις πολύ, αν νιώσει την ανάγκη σου παίρνει φωτιά ερωτικά!
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.