Αποτέλεσμα εικόνας για Θυελλώδη Ζευγάρια!Έρχεται απίστευτος έρωτας! Μεγαλειώδης, και πάρα  πολύ έντονος! Ανάμεσα στα ζευγάρια που θα πρωταγωνιστήσουν, κάποια θα βιώσουν πραγματική θύελλα συναισθημάτων. Γιατί μπορεί να μην είναι απόλυτα ταιριαστά, είναι όμως πολύ ερωτευμένα! Και μέσα από την θύελλα, θα προχωρήσουν παρακάτω. Το να καταφέρνεις μια δύσκολη σχέση να την τιθασεύσεις, είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα που μπορεί να πάρεις στη ζωή σου! πάμε να δούμε λοιπόν, ποια είναι τα ζευγάρια, που θα ζήσουν σε απόλυτο βαθμό το πάθος, και θα πούμε πως η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από τις διαφορές τους, ο έρωτάς τους πιο μεγάλος από το εγώ τους!
Κριός με Δίδυμο

Το πάθος χτυπάει κόκκινο! Πολύς έρωτας όμως, πάρα πολύς! Είστε σε μια φάση που ο ένας δεν μπορεί χωρίς τον άλλον, και όχι τίποτε άλλο, αλλά είσαστε και άμαθοι από αυτά! Ανεξάρτητοι και ερωτιάρηδες, είσαστε μαθημένοι να σας κυνηγούν, να σας θέλουν και εσείς να κάνετε ό,τι θέλετε, χωρίς να δίνετε ερωτικό λογαριασμό! Και τώρα, σας έχουν πιάσει και ζήλειες. Θέλετε και αποκλειστικότητες, όλα τα θέλετε ο ένας από τον άλλον! Τρομερό ζευγάρι, που όλη την γλύκα του έρωτα και του σεξ, θα την συνεχίζετε με γκρίνιες και λόγια, και άντε πάλι σεξ, παθιασμένο!

Ταύρος με Τοξότη

Τρέλα ζευγάρι! Αγαπιούνται, παθιάζονται, είναι θερμοί και σεξουαλικοί, όλα πάνε τέλεια! Όλα; Και ο ταύρος που ζηλεύει μέχρι θανάτου τον Τοξότη; Και όχι τίποτε άλλο, ο καημένος ο Τοξότης, είναι απόλυτα αφοσιωμένος, και τον Δία έχει στον καρκίνο, και τον Άρη στην Παρθένο, πιο καλό ταίρι δεν υπάρχει! Για όποιον άλλον, όχι για τον ταύρο, που τίποτα δεν του φτάνει, ειδικά για τον Τοξότη, που όταν τον λατρεύει, είναι πολύ μεγάλο το συναίσθημα! Υπομονή Τοξότες, κράτει Ταύροι, πολύ μεγάλη θύελλα!

Καρκίνος με Ζυγό

Ο Ζυγός αυτή τη στιγμή γίνεται τύπος και υπογραμμός. Με τον Κυβερνήτη του στον Αιγόκερω, παίρνει κάτι από την αφοσίωση του ταύρου. Ναι, αλλά ο παθιασμένος Καρκίνος, αφορμή γυρεύει να τα δέσει κι άλλο τα λουριά. Δεν το κάνει από κακό, λατρεύει όπως ξέρει να λατρεύει. Δηλαδή, πολύ. Δηλαδή, ασφυκτικά. Πόσο να κάτσει και στο σπίτι ο Ζυγός, θέλει αν πιούνε ένα ποτό! Ε θα του την κάνει τη θύελλα ο καρκίνος. Ευτυχώς, όλα τα αστρολογικά δεδομένα δίνουν μεγάλη δύναμη του Ζυγού, και αντέχει, και μπορεί και να κάνει και πλάκα με τον λατρεμένο του καρκίνο!

Λέων με Παρθένο

Ποιος είναι ο συνήθης ύποπτος να ζηλεύει και να κάνει σκηνές σε αυτήν τη σχέση; Ο Λέων. Ε τώρα θα τις κάνει ο Παρθένος! Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, γίνεται κι άλλο κτητικός, και ενώ συνήθως δεν θέλει να το δείχνει ότι ζηλεύει, τώρα δεν θέλει να το κρύβει1 είναι και που ο Λέοντας αστράφτει από σεξουαλική δύναμη, με τον ήλιο στον Σκορπιό, θα έχουμε κάτι υπέροχες σκηνές ζηλοτυπίας, που ευτυχώς θα πνίγονται στα φιλιά!

Σκορπιός με Αιγόκερω

Ζηλεύει που ζηλεύει ο Σκορπιός, και λατρεύει και τον Αιγόκερω. Βέβαια, το να ζηλεύεις Αιγόκερω, είναι τουλάχιστον άνευ νοήματος, είναι το υπόδειγμα της πίστης. Ωστόσο, Σκορπιός είναι αυτός, όλα τα υποψιάζεται. Τώρα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, βλέπει στο λατρεμένο του ταίρι μια άλλη αύρα, έναν ερωτισμό υπέροχο. Όχι ότι δεν του αρέσει, αλλά φοβάται μήπως αρέσει και σε άλλους! Το τι έχει να ακούσει ο Αιγόκερως, δεν λέγεται! Αλλά, του αρέσει. Τις αγαπάει τις σκηνές ζηλοτυπίας, γιατί σημαίνουν έρωτα. Κολακεύεται και κάνει στον Σκορπιό ευτυχισμένο, γιατί του κάνει έξτρα ερωτικά δώρα.

Υδροχόος με Ιχθύ

Ο Ιχθύς ζηλεύει και μάλιστα πολύ. Ειδικά με το τετράγωνο Πλούτωνα Ουρανού, και καθώς θα πηγαίνουμε στο γέμισμα του φεγγαριού του Νοεμβρίου, θα φουσκώνει από ζήλια, το καημένο! Και είναι κρίμα και άδικο για τον υδροχόο, που βρίσκεται σε μια από τις πιο αφοσιωμένες και τρυφερές του φάσεις! Είναι το καλό παιδί, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Αλλά, του λείπει το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, έστω και μόνο σαν αίσθηση, γιατί στον Ιχθύ δεν κάνει απιστίες! Θα πρέπει να αποδείξει με πολλά φιλιά και χάδια, ότι δεν έχει κανέναν άλλον στον νου του!
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.