Αποτέλεσμα εικόνας για Φωτιά στις σχέσεις! Δες γιατί!Τι θα γίνει ερωτικά αυτό το διάστημα; Φήμες λένε ότι θα γίνουν σοβαρές ανατροπές! Γιατί άραγε; Τι είναι αυτό που θα αλλάξει το ερωτικό σκηνικό και θα δημιουργήσει μεγάλες ανατροπές σε θέματα καρδιάς; Γιατί όλοι γίνονται πιο τολμηροί και δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό; Πρέπει να υπάρχει κάποια σοβαρή αιτία που έρχονται τα πάνω – κάτω όλα και δημιουργούνται εκρηκτικές καταστάσεις στον έρωτα!
Μα, περνάει ο Ήλιος στον Ζυγό! Και αυτό σημαίνει πολύ, πάρα πολύ μεγάλη αγάπη βέβαια, αλλά και διάθεση για πολύ φλερτ επίσης! Ο Ζυγός αγαπάει να αγαπιέται, δεν μπορει να αντισταθεί στο ερωτικό παιχνίδι! Φεύγοντας ο Ήλιος από την Παρθένο και περνώντας στον Ζυγό, δίνει μια στις καρδιές και τις κάνει πάρα πολύ παιχνιδιάρες!

Το στίγμα αυτής της εποχής θα είναι κυρίως το φλερτ για το φλερτ. Πολλά υπονοούμενα, δροσερές νύχτες που οι ματιές θα δίνουν και θα παίρνουν και πολύ ένταση με καινούριες γνωριμίες, αλλά και μεταξύ φίλων. Αυτό είναι βέβαια τέλειο, αλλά…

Αλλά θα φέρει και κάποιες απιστίες. Όχι σοβαρά πράγματα, παροδικά. Περισσότερο μια τάση, παρά πράξεις. Αλλά και αυτό, λίγο είναι; Όλες οι σχέσεις θα νιώσουν το αεράκι του Ζυγού να τις προτρέπει να το ρίξουν λίγο έξω! Σύντροφοι «υπεράνω πάσης υποψίας» θα γίνουν τολμηροί και θα δείξουν μια ροπή προς τον πειρασμό!

Ο Ζυγός είναι πολύ κοινωνικό και ερωτικό ζώδιο . Αγαπάει τα πολλαπλά παιχνίδια, αν και τελικά χαρίζει την καρδιά του σε ένα ταίρι για πάντα. Δηλαδή…σχεδόν για πάντα, γιατί όλο και κάτι θα παίξει έξω από τη σχέση, αλλά ο Ζυγός φροντίζει να μην πληγώσει ποτέ κανέναν.

Αλλά και χωρίς την απιστία, οι σχέσεις θα ανάψουν ερωτικά! Ο Ζυγός δεν είναι σαν τη σοβαρή Παρθένο, που απαιτεί δεσμεύσεις. Ο Ζυγός θέλει παιχνίδι, θέλει ομορφιά, έχει την Αφροδίτη Κυβερνήτη του, την ίδια την αφέντρα του έρωτα! Μαζί με τον επαναστάτη Ουρανό και τον πολύ επικοινωνιακό Ερμή, δημιουργείται μια τριάδα Κυβερνητών, που βάζει φωτιές στην καρδιά και στα λόγια!

Πολλά θα ειπωθούν, ο έρωτας θα γίνει πολύ πιο ομιλητικός. Δεν θα πρέπει να τα πάρουμε εκατό τοις εκατό σοβαρά όλα, γιατί ο Ζυγός αγαπάει την υπερβολή . Ξέρει να κολακεύει και είναι άπιαστος στο να σου λέει ακριβώς αυτό που θες να ακούσεις! Οπότε όλα τα ζώδια αποκτούν έναν αέρα κατακτητή!

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει στις καινούριες σχέσεις. Θα έχουν όλες τον χαρακτήρα του ρομαντισμού και θα είναι και επαναστατικές! Ο Ζυγός δέχεται ισχυρή επιρροή από τον Ουρανό και αυτό τον κάνει να είναι πολύ ανοιχτός σε νέα πράγματα, και στο ερωτικό πεδίο γίνεται σχεδόν ακόρεστος, όλη την περίοδο της δόξας του. Και κάνει και ακόρεστους και όλους τους άλλους!

Αυτοί που θα δεχτούν έντονες επιδράσεις και θα κυριαρχήσουν ερωτικά είναι οι Ζυγοί, εννοείται, οι Υδροχόοι και οι Δίδυμοι, και από κοντά Παρθένοι, Ταύροι  και Αιγόκεροι. Αυτά είναι τα ζώδια που θα παίξουν μεγάλο ερωτικό παιχνίδι αυτήν την περίοδο. Ο αέρα και η Γη καλούν σε ερωτικό χορό τα ζώδια της Φωτιάς, Λέοντες, Κριούς και Τοξότες, όπως και του Νερού, Καρκίνους, Ιχθείς και Σκορπιούς! Απερίγραπτο σκηνικό, γεμάτο αποπλάνηση!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.