Τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου: Η Ανασφάλεια

Σήμερα ολοκληρώνεται το τετράγωνο της Αφροδίτης, που έχει πια γυρίσει ορθή, με τον ανάδρομο Κρόνο στον μεταβλητό σταυρό, καθώς η πρώτη είναι στους Ιχθείς και ο δεύτερος στον Τοξότη. Είναι μια δύσκολη όψη, που όπως πάντα μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε ως όπλο για την βελτίωσή μας. Δίνει τεράστια ανασφάλεια, αλλά αυτό μπορεί να γυρίσει θετικά υπέρ μας, αν την χρησιμοποιήσουμε για να… ξεκαβαλήσουμε από το όποιο καλάμι.
Οι άμεσες επιπτώσεις

Τα αισθήματα απόρριψης, η απομόνωση και η μοναξιά θα είναι η βασική ψυχολογική μας παλέτα κάτω από αυτό το τετράγωνο. Θα το αισθανθούν πιο έντονα όσοι έχουν τετράγωνο Κρόνου – Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη τους. Η αγάπη που θα λάβουμε αυτό το διάστημα από έμπιστους ανθρώπους μπορεί να μας βοηθήσει. Μαζί με την αγάπη, θα χρειαστείτε ενθάρρυνση και υποστήριξη για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Μείνετε μακριά από κάθε είδους κριτικής ή κατάχρησης, γιατί αυτή η όψη είναι σκληρή και οδηγεί σε κρίσεις κατάθλιψης.

Παρ’ όλα αυτά δίνει πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις αδυναμίες σας. Οι συνεχείς προκλήσεις και τα διδάγματα γύρω από την αυτοεκτίμηση και την αγάπη εγγυώνται ότι μακροπρόθεσμα μπορείτε να επιτύχετε την σας.

Το κλειδί είναι να εργαστείτε επάνω στον αυτοσεβασμό. Αν αφήσετε τις επικρίσεις και τις απορρίψεις ο ανάδρομος Κρόνος θα σας διδάξει με ξεκάθαρα μηνύματα και η αντίληψή σας για τον εαυτό σας θα είναι ενισχυμένη. Κάντε διαγραφή στις μονότονες επικρίσεις προς τον εαυτό σας και να αντικαταστήστε τες με θετικά μηνύματα, όπως «είμαι άξιος/α για την αγάπη» και τα πράγματα θα πάνε μια χαρά.

Μόλις αρχίσετε να προβάλετε μια πιο θετική εικόνα του εαυτού, τότε θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη για να διατηρείτε πιο εύκολα σχέσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης Κρόνου μπορεί να προσθέσει άγχος στην στενές σχέσεις λόγω των αρνητικών συναισθημάτων, την απόσταση ή άλλα προβλήματα σχέσεων. Τα περισσότερα από αυτά τα εμπόδια θα προκύψουν από τη δική σας στάση και από τους φόβους σας ή επικρίσεις, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσετε το ίδιο από τους άλλους.

Βασικά, δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό αυτό το διάστημα. Για να διατηρηθεί η αρμονία στις σχέσεις, θα ήταν καλύτερα να περάσετε κάποιο χρόνο μόνοι σας, αλλά μην αγνοήσετε και την αγάπη των άλλων. Κάνοντας μια πρόσθετη προσπάθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο για δράματα στις σχέσεις.

Επιρροές στα ζώδια

Τα ζώδια που θα αισθανθούν πολύ έντονα αυτήν την δύσκολη όψη είναι αυτά του μεταβλητού σταυρού, Ιχθείς, Τοξότες, Παρθένοι και Δίδυμοι, ενώ λόγω των πλανητών θα επηρεαστούν ταυτόχρονα οι Αιγόκεροι, οι Ζυγοί και οι Ταύροι. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Όπως κάθε δύσκολη όψη, έτσι κι αυτή είναι μια ευκαιρία για βελτίωση πρώτον, και δεύτερον πού θα πάει, θα περάσει.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.