Αποτέλεσμα εικόνας για Απόλυτη Γυναίκα!Το ζώδιό σου, το ξέρεις, έτσι; Ναι, αλλά εσύ, δεν μοιάζεις με καμία άλλη! Γιατί; Γιατί ενώ όλες οι Κριοί, για παράδειγμα, είναι τόσο ανοιχτές στον έρωτα, και κάνουν τόσο επιθετικό φλερτ, εσύ αντίθετα, νιώθεις πως θέλεις τον ένα και μοναδικό έρωτα, και είσαι κάπως ντροπαλή; Γιατί είσαι μια γυναίκα με Αφροδίτη στην Παρθένο! Αν το ζώδιο μας δίνει το βασικό μοτίβο του έρωτα, την τελική εικόνα θα μας την δώσουν οι εύνοιες και τα δώρα από κάθε πλανήτη ξεχωριστά! Για να δούμε, τι σημαίνει η Αφροδίτη για τη γυναίκα, για τον έρωτα, την κατάκτηση και την ολοκλήρωσή σου στο μεγάλο παιχνίδι της αγάπης!
Σε ποιο ζώδιο είναι η Αφροδίτη σου στον γενέθλιο χάρτη σου;  έχει τεράστια σημασία, γιατί η Αφροδίτη έχει πολλά να πει για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το θέμα της δέσμευσης, αλλά και πιο… καυτά θέματα!

Ας δούμε με μια πρώτη ματιά, τι σημαίνει η Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο!

Αφροδίτη στον Κριό

Είναι μια θέση, που ενώ φαίνεται επιθετική, δεν είναι. Σε κάνει οπωσδήποτε θερμή, αλλά και πάρα πολύ συναισθηματική. Το πάθος δεν φάνει για να σου καλύψει τις συναισθηματικές ανάγκες. Πάντως ψάχνεις έναν άντρα με την πραγματική σημασία της λέξης!

Αφροδίτη στον Ταύρο

Είναι μια Αφροδίτη που βρίσκεται στο σπίτι της και σου δίνει και μία καταπληκτική πληροφορία: ό,τι έχει να κάνει με την λίμπιντό σου, ξυπνάει το βράδυ, που αρχίζει η Κυβέρνηση της Αφροδίτης στον ταύρο. Την ημέρα, δεν είσαι πολύ δυνατή, δεν έχεις και πολλή όρεξη!

Αφροδίτη στους Διδύμους

Είναι πολύ φιλικό ζώδιο προς της Αφροδίτη και σηματοδοτεί μια πολύ χαριτωμένη γυναίκα, που έχει όμως μια ροπή στο φλερτ και ίσως και στις παράλληλες καταστάσεις! Ακόμα και αν το ζώδιό σου είναι απόλυτα αφοσιωμένο, μπαίνεις σε πειρασμούς !

Αφροδίτη στον Καρκίνο

Είναι η άλλη όψη του νομίσματος. Ο Καρκίνος κυριαρχείται από την Σελήνη . Η Αφροδίτη εδώ, είναι κάτω από πολύ δύοντες επιδράσεις και δίνει τρομερό συναίσθημα, που καμιά φορά φτάνει να σε πληγώνει. Πρέπει να γίνεις λίγο πιο ανεξάρτητη.

Αφροδίτη στον Λέοντα

Είναι μια θέση που σου φέρνει πολύ θερμή ιδιοσυγκρασία, αλλά ταυτόχρονα σε κάνει πολύ ζηλιάρα. Το καταπληκτικό, είναι ότι μπορεί το ζώδιό σου να είναι Ζυγός, για παράδειγμα, και να μην καταλαβαίνεις από πού έρχεται αυτή η ζήλια . Η Αφροδίτη, είναι εδώ πολύ δυνατή, και σου χαρίζει και μεγάλη ομορφιά!

Αφροδίτη στην Παρθένο

Είναι μια θέση που σε κάνει να θέλεις μονιμότητα και σταθερότητα στη σχέση σου, και ίσως και να ρέπεις λίγο προς την υποταγή. Η μεγάλη σημασία της θέσης αυτής, είναι ότι μπορεί να ανήκεις σε παραδοσιακά πολύ κοινωνικό ζώδιο, και όμως εσύ να είσαι πολύ συνεσταλμένη, έχοντας πολύ ισχυρή επιρροή από την Παρθένο.

Αφροδίτη στον Ζυγό

Εδώ, είναι τα περίεργα! Η Αφροδίτη έχει ημερήσια κυριαρχία στον Ζυγό! Και ενώ όλος ο κόσμος νιώθει την νύχτα να τον καλεί στο παιχνίδι της αγάπης, εσύ έχεις τρελή όρεξη τα πρωινά! Περιττό να πούμε ότι αυτό, είναι απίστευτα καλό για έναν άντρα, που συνήθως οι γυναίκα δεν του χαρίζει τέτοια ευτυχία, ενώ την θέλει!

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Μια θέση που μπορεί και να σου φέρει πολύ μεγάλα δώρα, αλλά και μεγάλες αγωνίες. Και αυτό, γιατί εδώ, στον Σκορπιό, υπάρχει και ο Άρης. Αυτό, είναι θετικό, γατί η Αφροδίτη με τον Άρη, έχουν άψογη συνεργασία . Είναι το γιν και το γιαν του έρωτα. Είναι όμως και ο Πλούτωνας, και μπορεί να σου δημιουργήσει πολύ σκοτεινές ανάγκες, που να σε παιδέψουν.

Αφροδίτη στον Τοξότη

Θα σε έλκουν άνθρωποι από άλλες κουλτούρες, περίεργοι καλλιτέχνες, φιλόζωοι, αλλά και άνθρωποι της δράσης. Από την άλλη, θα έχεις πάντα μια πολύ νεανική εμφάνιση και μια εφηβική συμπεριφορά, που θα κάνει τους άντρες να σε λατρεύουν!

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Είναι μια Αφροδίτη πάρα πολύ δυνατή, που έχει τρομερές επιρροές από τον Κρόνο, και δημιουργεί στέρεες και μεγαλειώδεις σχέσεις ζωής. Δεν υστερεί καθόλου από δύναμη και πάθος, απλά δεν είναι προκλητικό, ούτε φανερώνεται εύκολα.

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η Αφροδίτη είναι μία από τους Κυβερνήτες του υδροχόου. Η επιρροή του Ουρανού, σε κάνει να πειραματίζεσαι πάρα πολύ στα θέματα της αγάπης, να ζητάς την ανεξαρτησία σου, και να έχεις πολλές τάσεις φυγής. Αν είσαι και στο ζώδιο υδροχόος, πολύ πιθανόν, να είσαι εσύ η κυνηγός!

Αφροδίτη στους Ιχθείς

Είναι μια θέση που σου δίνει πολύ μεγάλη διαίσθηση στα θέματα της αγάπης και του έρωτα, σου θολώνει όμως το κριτήριο, δεν μπορείς πάντα να καταλάβεις αν ο άντρας που είσαι μαζί του, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου. Θέλεις πάρα πολύ αγάπη, και κάθε είδους επαφή σε αναστατώνει εύκολα!
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.