Αποτέλεσμα εικόνας για Εξάγωνο Αφροδίτης
Στις 17 Απριλίου κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη και η θετική του ενέργεια θα μας ευνοεί για μια ολόκληρη εβδομάδα. Οι διαπροσωπικές και αισθηματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο για να βελτιωθούν και να υπάρξει αρμονία . Είναι η καλύτερη στιγμή μαζί με το Πάσχα για να αναστήσουμε τα πιο όμορφα αισθήματα που τρέφουμε τόσο για τα οικεία μας πρόσωπα, όσο και για τον σύντροφό μας. Οι σχέσεις μας τώρα μπορούν να ανανεωθούν και να εκφράσουμε αυτό που νοιώθουμε.
Αναγνώριση και κατανόηση

Η ζωντάνια θα είναι αυτό που θα επικρατήσει στις σχέσεις μας και θα είμαστε πολύ τρυφεροί και ρομαντικοί. Μας να έρθουμε πιο κοντά με τον σύντροφό μας θα εκπληρωθεί και θα υπάρχει έντονος αισθησιασμός και ερωτικό πάθος . Ακόμη οι νέες γνωριμίες και η επιθυμία μας για φλερτ θα μας οδηγήσουν στο άτομο με το οποίο θα μπορούμε να δημιουργήσουμε μια σημαντική σχέση και θα μπορούμε μαζί του να μοιραστούμε πράγματα. Έτσι θα έχουμε το διάστημα αυτό και πολλούς νέους επιτυχημένους δεσμούς.

Ευαίσθητες προσεγγίσεις

Η κοινωνικότητά μας θα είναι αυξημένη και θα επικοινωνούμε άμεσα με τους άλλους. Ο λόγος μας θα είναι σαφής και καλοπροαίρετος. Έτσι θα κάνουμε νέες γνωριμίες με σοβαρά πρόσωπα και θα υπάρξουν καιν νέες και σημαντικές φιλίες. Η περίοδος αυτή θα είναι πολύ θετική για τους καλλιτέχνες, αφού θα έχουν μεγαλύτερη έμπνευση και θα κατανοούν καλύτερα τα πράγματα. Βέβαια είναι ένα διάστημα που μπορούν να ξεκινήσουν πολύ ενδιαφέρουσες συνεργασίες που θα φέρουν θετικές εξελίξεις στην επαγγελματική μας καριέρα .

Επιρροές στα Ζώδια

Από το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα ευνοούνται κυρίως οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σας ή από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ακόμη θα έχετε ευκαιρίες για γνωριμίες σημαντικών ατόμων. Οι Ταύροι θα ισορροπήσετε τις σχέσεις σας και θα γνωρίσετε τον μεγάλο έρωτα. Οι Καρκίνοι θα έχετε την υποστήριξη του περίγυρού σας και θα λύσετε προβλήματα από το παρελθόν . Οι Παρθένοι θα αναζωπυρώσετε την ερωτική σας σχέση. Οι Αιγόκεροι θα ισορροπήσετε τις σχέσεις σας. Οι Ιχθείς θα μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία .
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.