Ένας Έρωτας, Όνειρο!

Έρχονται σπουδαία ερωτικά γεγονότα! Φαίνεται ολοκάθαρα πια, ότι το σύμπαν ψηφίζει έρωτα! Ο Ερμής γυρίζει ορθός, η Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω, γεμίζοντας το συναίσθημα με σοβαρότητα, ο Άρης είναι στην Παρθένο,  βάζοντας το ερωτικό ένστικτο στην υπηρεσία του παντοτινού έρωτα, και, γυρίζει και ο Ποσειδώνας σε ορθή φορά! Αυτά και αν είναι νέα, και μάλιστα σπουδαία! Ο Ποσειδώνας είναι ο καλύτερος φίλος του ρομαντικού έρωτα, του ιδανικού, του άδολου. Γυρνώντας σε ορθή πορεία, μας αφήνει ελεύθερους να απαιτήσουμε όχι απλά τον έρωτα που θέλουμε, αλλά την πιο ονειρική του μορφή! Πολύ πάθος και συναίσθημα, γλυκιά σαγήνη, αν υπολογίσουμε ότι είναι και στο σπίτι που κυβερνάει – στους Ιχθείς! Θα ζήσουμε πράγματα που δεν θα έχουν προηγούμενο! Πάμε να δούμε ακριβώς τι αλλαγές θα φέρει η ορθή πορεία του Ποσειδώνα σε κάθε ζώδιο, στο ερωτικό πεδίο!
Κριός

Είναι πολύ πιθανό, να έχεις βρεθεί με έναν έρωτα από το παρελθόν . Μια σχέση που κάποια στιγμή δεν πήγε καλά, και όμως μέσα σου εν έχει τελειώσει. Ο Ποσειδώνας, που σου έφερε αυτήν τη σχέση, την ισχυροποιεί κιόλας, δείχνοντάς σου ότι δεν ήταν μια απλή παρόρμηση της στιγμής, το γεγονός ότι βρεθήκατε πάλι! Ο έρωτας αυτός θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή σου και θα σου φέρει μεγάλη συναισθηματική ωριμότητα .

Ταύρος

Για πολύ καιρό, και κάτω από την επίδραση του ανάδρομου Ποσειδώνα, ένιωθες συναισθηματικά απογοητευμένη, ίσως και προδομένη. Μπορεί και η σχέση σου να πήγαινε καλά, και όμως εσύ να μην ένιωθες την καρδιά σου γεμάτη. Τώρα, μπαίνει φως στην ψυχή σου! βλέπεις ότι σημάδια και κινήσεις που τα είχες παρεξηγήσει, τελικά σου έλεγαν κάτι άλλο από αυτό που καταλάβαινες. Είναι η τέλεια στιγμή για να δεις τον έρωτα με αισιοδοξία και να ζήσεις το πάθος σου χωρίς αμφιβολίες!

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ποσειδώνας, μπορεί να σε έχει φέρει σε συναισθηματικά αδιέξοδα, γιατί διάλεξες να έχεις κοντά σου λάθος ανθρώπους, με λάθος κριτήρια. Αυτή τη στιγμή το συναισθηματικό σου πεδίο ξεκαθαρίζει και βλέπεις πιο καθαρά από ποτέ, αλλά και πιο ώριμα, ποιος πραγματικά αξίζει την αγάπη σου, και ποιος ίσως και να προσπάθησε να σε εκμεταλλευτεί, ακόμα και πρακτικά. Ο έρωτας σου χαμογελάει με το πρόσωπο ενός άντρα πολύ στέρεου, και πολύ έμπιστου!

Καρκίνος

Πόσο δύσκολη ήταν αυτή η περίοδος, μόνο η ψυχή σου το ξέρει! Σε ταρακούνησε πολύ συναισθηματικά  και σε έβαλε μέσα σε πολλά διλλήματα. Όλη αυτή η ένταση, που σου έχει φέρει έναν πολύ ενδιαφέροντα άντρα κοντά σου, ήταν ακριβώς η προπαρασκευή για να δεις ότι μπορεί να γίνει ο άνθρωπος της ζωής σου. αυτή τη στιγμή, με τον ορθό Ποσειδώνα να σου φωτίζει το όνειρο του έρωτα, έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια σχέση πανέμορφη!

Λέων

Είναι η στιγμή, για να βάλεις σε μια σχέση που την θέλεις, τα δικά σου όρια. Κάτι που έχεις ξεκινήσει, μπορεί να είναι πολύ παθιασμένο, αλλά δεν πληροί τις προϋποθέσεις σου, γιατί μπήκες σε αυτόν τον δεσμό χωρίς να μετρήσεις πολλά πράγματα. Τώρα, μπορείς να έχεις και πολύ καλή συνεννόηση με τον σύντροφό σου, αλλά και να τον κάνεις να καταλάβει κάποια πολύ βασικά πράγματα που θέλεις, όπως η σίγουρη πίστη, για παράδειγμα.

Παρθένος

Για κάποιον καιρό αντιμετώπισες πολλούς πειρασμούς. Η σχέση σου, ίσως σου φαινόταν ότι έχει φτάσει σε μια καμπή, που ναι μεν υπήρχε, ήταν εκεί, αλλά δεν ήταν και κάτι που σου συντηρούσε το πάθος. Και από την άλλη, διάφορα ενδιαφέροντα πλάσματα βρίσκονταν γύρω σου, και θα μπορούσες κάλλιστα να ξεμυαλιστείς. Αυτή τη στιγμή, όλο αυτό το σκηνικό ξεκαθαρίζει και η σχέση σου αποκτάει την δύναμη που φαινόταν χαμένη. Μεγάλο και πολύ αφοσιωμένο πάθος!

Ζυγός

Επιτέλους, ήρθε η ώρα για τον έρωτα, όπως τον θέλεις και όπως τον αξίζεις. Για πολύ καιρό, ένα κύμα από αναποδιές σε έκανε να απομακρύνεσαι από τον έρωτά σου, γιατί απλά ήταν σκέτη πολυτέλεια! Αυτή τη στιγμή πάρα πολλά προβλήματα της ζωής σου, θα λυθούν με σχεδόν μαγικό τρόπο. Και στην πιο όμορφη γωνιά της ψυχής σου, ανθίζει ο έρωτας για έναν ξεχωριστό άντρα, που όλη αυτήν την περίοδο σε στήριξε γλυκά. Το πόσο όμορφα έχεις να περάσεις, δεν λέγεται.

Σκορπιός

Ο Ποσειδώνας σου επιφυλάσσει μεγάλα δώρα. Η ανάδρομη πορεία του σε έστρεψε προς τον πραγματικό σου εαυτό, όσο και αν κάποια από τα δείγματα που έπαιρνες από το ερωτικό πεδίο δεν σε ευχαριστούσαν. Τώρα, ξέροντας πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλεις, μπορείς να διεκδικήσεις από τη σχέση σου, ή και από έναν άνθρωπο που τώρα θα μπει στη ζωή σου, έναν έρωτα γεμάτο συναίσθημα, πίστη και έντονη σωματική παράδοση.

Τοξότης

Για πολύ καιρό, με την επίδραση του ανάδρομου Ποσειδώνα, αντιμετώπισες ζητήματα σχέσεων, όχι με τον άντρα που αγαπάς, αλλά με την οικογένειά σου, που σου δημιούργησε ένα πλαίσιο ανασφάλειας. Αυτή τη στιγμή, στέκεσαι μια χαρά στα πόδια σου και δεν επιτρέπεις σε κανέναν να πει την γνώμη του, ή να σου χαλάσει αυτό που ζεις και που αξίζεις, με απαιτήσεις που δεν έχεις κανέναν λόγο να τις εκπληρώσεις. Είστε επιτέλους εσύ κι αυτός, όπως το ήθελες τόσον καιρό.

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ποσειδώνας, σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο, σε τάραξε. Δεν ήξερες αν αυτά που σου έλεγε ο σύντροφός σου, ή ο άντρας που σε ενδιαφέρει, ήταν αλήθεια ή όχι. Είχε κάπως θολώσει το συνήθως πολύ καθαρό σου κριτήριο. Από τη μια μεριά, ήθελες να παραδοθείς στον έρωτα, από την άλλη είχες αναστολές . Αυτές οι αναστολές, αυτή τη στιγμή τελειώνουν. Βλέπεις ότι είχες απόλυτο δίκιο να αγαπήσεις, και βλέπεις τη σχέση σου να βαθαίνει εξαίρετα!

Υδροχόος

Ήταν και ο Ποσειδώνας ανάδρομος, είναι και ο Ουρανός, πολλά σημάδια στον ερωτικό σου δρόμο, ήταν τελείως λανθασμένα! Ίσως και να έχεις ταλαιπωρηθεί με μία σχέση που δεν σου αξίζει, μόνο και μόνο γιατί σκέφτηκες ότι δεν πειράζει να έχεις μια εμπειρία. Και όμως, πειράζει το ξόδεμα. Αυτή τη στιγμή, έρχεται κάτι εντελώς νέο στη ζωή σου και πολύ συναρπαστικό, ένας άνθρωπος που μπορεί να σε κάνει να φτάσεις στα άκρα του έρωτα!

Ιχθείς

Αν υπάρχει κάποιο ζώδιο που πραγματικά και απόλυτα ευνοείται στον έρωτα από την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή φορά, εννοείται ότι είναι οι Ιχθείς, που τους κυβερνάει ο Ποσειδώνας! Και μάλιστα, βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνάει! Λες και πέφτει χρυσόσκονη από τον ουρανό, θα είναι αυτή η περίοδος! Και κυρίως, για έναν εντελώς νέο έρωτα, που θα φανεί από το πουθενά, πολύ μοιάζοντας με τον πρίγκιπα του παραμυθιού! Είναι μια εκπληκτική στιγμή, που θα πάρεις πολύ μεγάλα δώρα από τον Κυβερνήτη σου, και θα ζήσεις κυριολεκτικά έναν ονειρικό έρωτα!

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.