Αποτέλεσμα εικόνας για Έρωτας Που Αντέχει!Ποια είναι η μεγαλύτερη αγάπη από όλες; Μπορεί να έχει γίνει της μόδας να λέμε ότι η αγάπη δεν έχει σημασία, αλλά πάντα έχει! Γιατί; Γιατί η ζωή μοιάζει να χάνει τη νοστιμιά της χωρίς τον έρωτα και την αγάπη! Καμιά απόλαυση δεν μπορεί να συγκριθεί με το χτυποκάρδι του πρώτου φιλιού, με την ηδονή του πρώτου πλησιάσματος, ανάμεσα σε δυο ερωτευμένους. Τι να κάνουμε; Δεν αλλάζει η φύση του ανθρώπου. Και όταν λέμε αγάπη, εννοούμε την όμορφη, γλυκιά, ρομαντική αγάπη! Όχι τίποτα γρήγορο και χωρίς συναίσθημα, όχι. Μόνο ο ρομαντικός και ολόκληρος έρωτας, που ξεσηκώνει και το σώμα και την ψυχή, μπορεί να λέγεται αγάπη!
Η ρομαντική αγάπη είναι η τελειότερη  εμπειρία του συναισθηματικού κόσμου. Σου δίνει την απίστευτη ευκαιρία να αλλάξεις το πεπρωμένο σου, γιατί είναι πιο δυνατή από όλα τα πρέπει μαζί. Δένεσαι με κάποιον που σου ήταν μέχρι πριν λίγο άγνωστος, και τώρα σου είναι απαραίτητος! Απίστευτο! Πραγματικό μαγικό!

Τι σημαίνει όμως ρομαντική αγάπη; Σημαίνει να έχεις με τον σύντροφό σου τα πάντα και ταυτόχρονα: δέσιμο, οικειότητα, συντροφικότητα, αλλά και ζήλια και σεξουαλικότητά . Η ρομαντική αγάπη, και πριν από το σεξ και μετά, όταν ολοκληρώνονται οι σχέσεις, είναι πολύτιμη για έναν λόγο που συνήθως περνάει απαρατήρητος. Συνήθως, εστιάζουμε στην ευτυχία που προσφέρει, στο αίσθημα πληρότητας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό!

Η ρομαντική αγάπη, προάγει την διαίσθηση! Είναι παρατηρημένο ότι οι ερωτευμένοι μοιάζει να έχουν όχι μόνο μεταξύ τους έναν ψυχικό και πνευματικό δεσμό που αγγίζει την τηλεπάθεια, αλλά αντιλαμβάνονται πολύ καλύτερα όλα τα σήματα που στέλνει ο κόσμος, το σύμπαν! Και αυτό γιατί – σύμφωνα με τους επιστήμονες, η ρομαντική αγάπη, μέσα από την έκλυση του συναισθήματος, από τη μια αυξάνει την ψυχική ευαισθησία . Από την άλλη όμως, ο πόνος, το χτυποκάρδι και η αγωνία για το αν θα καταφέρεις τελικά να βρεθείς με αυτόν που αγαπάς, σε κάνει να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. και ταυτόχρονα, για να μπορέσεις να πιάσεις τα μηνύματα της αγάπης, «ακονίζεις» όλη σου την πνευματική συλλογή από όπλα: την προσοχή, την παρατήρηση, την επιμονή, τα πάντα! Για να καταλάβεις αν ο άνθρωπός που λατρεύεις θα ανταποκριθεί τελικά στον έρωτα που νιώθεις, ενώνεσαι με όλον τον κόσμο.  Αν αυτό δεν είναι μαγεία, τότε τι είναι;

Τα πρώτα στάδια του έρωτα είναι έντονα, γεμάτα εντάσεις, εκπλήξεις και συγκινήσεις. Η πραγματική λατρεία όμως, αυτή που χαρακτηρίζει μια μόνιμη και δυνατή σχέση, είναι κάτι που έρχεται αργότερα, εξελίσσεται με το χρόνο και είναι κάτι παραπάνω από σεξουαλικό πάθος, ένταση, και ρομαντισμό. Όταν πια φτάσεις με τον σύντροφό σου και σε αυτό το στάδιο, θα έχετε γίνει δυο σοφοί! Θα σας έχει κάνει η αγάπη σας το μεγαλύτερο δώρο, τον ίδιο σας τον εαυτό!
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.