Ξέρεις ότι ο άντρας μπορεί να γίνει παιχνιδάκι στα χέρια σου; ακόμα και ο πιο ατίθασος, και ο πιο σκληρός; Ειδικά οι σκληροί και οι ασήκωτοι, αυτοί κι αν μπορείς να τους κάνεις ό,τι θες! Γιατί; Γιατί αγαπάνε τη γυναίκα πάνω από όλα! Απλά, πρέπει να ξέρεις να πατήσεις τα κατάλληλα κουμπιά, για να γίνει η αγάπη σου χαλί να τον πατήσεις! Είναι σωστό θα μου πεις, να γίνει χαλί; Και γιατί όχι! Για κακό του είναι; Θα τον έχεις να τον χαίρεσαι, και όσο πιο καλά τα πάτε, τόσο πιο ερωτευμένοι θα είσαστε. Άλλωστε, και αυτός από τη μεριά του, το ίδιο προσπαθεί να κάνει με σένα! Οπότε, όποιος προλάβει! Πάμε να δούμε πώς θα κουνάς το δαχτυλάκι σου και θα τρέχει, με βάση το ζώδιό του!
Κριός

Το μαγικό ραβδάκι για να τρέχει πίσω σου.. ξαναμμένος ο Κριός, δεν είναι το σεξ. Είναι η αδιαφορία! Το σεξ είναι απαραίτητο ακόμα και για να είσαστε μαζί για λίγο, δεν κάνει βαθιές πνευματικές σχέσεις ο Κριός, μόνον…βαθιές, χωρίς το πνευματικές! Αλλά, το ότι θα τα πάτε καλά στο σεξ, δεν σημαίνει ότι τον έχεις. Πρέπει να φανεί ότι δεν τρέχει και τίποτα, ότι καλά περάσατε, αλλά έχεις και δουλειές. Το κόλπο για να τρέχει πίσω σου, είναι να τον κάνεις να παραδεχτεί πρώτος εκείνος ότι σε αγαπάει, πράγμα που δεν είναι εύκολο, ακόμα και αν πεθαίνει για σένα!

Ταύρος

Ο Ταύρος γλυκαίνεται εύκολα. Είναι πολύ παθιασμένος και ξέρει να αγαπάει. Το θέμα λοιπόν, δεν είναι αν θα σε αγαπήσει, που είναι σχετικά εύκολο, αλλά το αν θα σε εμπιστευτεί. Για να το καταφέρεις να σε εμπιστευτεί, πρώτα και κύρια, πρέπει να ξέρει πού είσαι κάθε στιγμή! Ξέρεις, επίπεδο ζήλιας #10.000! αν τον παίρνει τηλέφωνο μόλις φτάνεις κάπου και τον παίρνει και τηλέφωνο ότι ξεκινάς για να φύγεις, αρχίζει και ζεσταίνεται, ότι μάλλον μαζί σου δεν θα χρειάζεται να ανησυχεί (μάλλον, γιατί ζηλεύει τα πάντα).

Δίδυμοι

Το κουμπί του Δίδυμου είναι στο μυαλό του. Πώς τα πήγαινες με τις εκθέσεις στο σχολείο, καλά; Πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να φτιάχνεις και να ζείτε σενάρια. Η πραγματικότητα του πέφτει κάπως στενή, θέλει λίγο το περίεργο και το παράξενο στη ζωή του, και ειδικά στον έρωτα. Α είσαι προσαρμόσιμη, και κυρίως αν είσαι εσύ που προτείνεις πράγματα – για παράδειγμα, το πολύ ξεσηκωτικό να κάνετε τους ξένους μεταξύ σας! – να ξέρεις ότι θα τον κάνεις να τρέχει πίσω σου κανονικά και με τον νόμο!

Καρκίνος

Αποτέλεσμα εικόνας για ερωτευμενοιΟ Καρκίνος, για να μην ξεκολλήσει από δίπλα σου, θέλει να ξέρει ότι μπορείς να τα βάλεις με την πολύ αγχωτική φιγούρα της μητέρας του. Ακούγεται πολύ ψυχαναλυτικό αλλά είναι αλήθεια . Λένε συνήθως ότι αγαπάει παθιασμένα την μητέρα του. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Έχει θέμα, αλλά δεν είναι ακριβώς αγάπη, είναι μια δύσκολη σχέση.  Αν καταλάβει ότι μπορείς να απομακρύνεις το άγχος που του δημιουργεί η μητέρα του, χωρίς να την προσβάλεις όμως, απλά με τη στάση ζωής σας, θα είναι δικός σου για πάντα και θα τον κάνεις ό,τι θέλεις!

Λέων

Ο Λέων σε θέλει απαιτητική! Αν κάνεις το λάθος να υποχωρήσεις στις απαιτήσεις σου, θα θεωρήσει ότι δεν έχεις δυναμισμό! Με λίγα λόγια, θέλει να τον τρέχεις. Το θέλει βέβαια και να τον θαυμάζεις, αλλά θέλει να τον κερδίζει τον θαυμασμό του. Και για να τον κερδίσει, πρέπει να του βάλεις δύσκολα, να του βάλεις προκλήσεις, να τον κάνεις να καταλάβει ότι έχει μια γυναίκα δίπλα του και όχι ένα κοριτσάκι. Βεβαίως, θα πρέπει να υποστηρίζεις αυτές τις απαιτήσεις με το να είσαι πολύ προσεγμένη στην εμφάνιση σου και πολύ θηλυκή.

Παρθένος

Ο άντρας Παρθένος, για να σε λατρέψει, πρέπει να σε δει τελείως ανεξάρτητη. Αν υπάρχει άντρας που δεν μπορεί τις γυναίκες που κολλάνε σε έναν άντρα, είναι ο Παρθένος. Ώρες – ώρες αυτό γίνεται κουραστικό, γιατί στο κάτω – κάτω αν δεν μπορείς να στηριχτείς επάνω του, τι στο καλό να την κάνεις τη σχέση; Δεν είναι ότι δεν θα σε στηρίξει, ή ότι δεν καταλαβαίνει πως έχεις ανάγκες. Είναι θέμα τρόπου. Δεν μπορεί να αντέξει την συμπεριφορά της «κουκλίτσας», που όλο ζητάει και παραπονιέται.

Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.