Το άγνωστο τάμα της Μαίρης Χρονοπούλου

Ένα τάμα 60 χρόνων στην Παναγία ετοιμάζεται να εκπληρώσει η Μαίρη Χρονοπούλου. «Ό,τι έχω ζητήσει σε αυτήν την εικόνα της Παναγιάς μου το έχει κάνει. Ό,τι της ζήτησα και δεν μου έγινε, αποδείχθηκε πως ήταν για καλά», αποκάλυψε η Μαίρη Χρονοπούλου. Η γνωστή πρωταγωνίστρια θα ντύσει με χρυσό την εικόνα της Παναγιάς της Γρηγορούσας, η οποία βρίσκεται στην Εκκλησία Παμεγίστων Ταξιαρχών στο Μοναστηράκι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η Μάιρη Χρονοπούλου επισκέπτεται τη συγκεκριμένη εκκλησία από παιδί, μαζί με την μητέρα της. Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η ίδια, η εικόνα που θέλει να ντύσει με χρυσό είναι θαυματουργή και τις έχει εκπληρώσει πολλά θαύματα που έχουν να κάνουν με οικογενειακά θέματα υγείας.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα: «Όλες οι εικόνες με έχουν στηρίξει και ειδικά μια εικονίτσα που λέγεται αγία Υπομονή, μια αγία που δεν είναι πολύ γνωστή, η οποία πάντα μου δίνει κουράγιο. Ωστόσο, η εικόνα της Παναγιάς της Γρηγορούσας είναι για εμένα θαυματουργή και με έχει σώσει πολλές φορές».

Όπως είπε ο λόγος που δημοσιοποιεί την πρόθεσή της να εκπληρώσει το τάμα της είναι για να εκφράσει την πίστη της.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.