Γιατί το ταίρι σου δεν ανταποκρίνετε

Κανόνας # 1
Το πιο σπουδαίο πράγμα για τις γνωριμίες μέσω Διαδικτύου είναι η απόσταση ασφαλείας που δημιουργεί. Σεβαστείτε αυτό το χώρο και να δώσει στους ανθρώπους την άδεια να κάνουν το ίδιο. Ο φυσικός διαχωρισμός που δημιουργήθηκε από τον κυβερνοχώρο είναι ένα καλό πράγμα. Αυτό επιτρέπει σε δύο ανθρώπους να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο χωρίς τις επιπλοκές που έρχονται με την «παραδοσιακή» χρονολόγηση.

Κανόνας # 2

Χρησιμοποιήστε την απόσταση ανάμεσα σε εσάς ως περιουσιακό στοιχείο. Η ηλεκτρονική διαδικασία των ραντεβού εξαλείφει την αμήχανη σιωπή, τα παράξενα πρώτα ραντεβού και ένα σωρό μελοδράματα. Πλέον, η απόσταση αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε κόκκινες σημαίες και να αποφύγετε την σύνδεση με κάποιον που δεν φαίνεται αρκετά σωστός.

Κανόνας # 3

Η απόσταση του κυβερνοχώρου μεταξύ εσάς και κάποιου άλλου σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανταποκριθείτε σε αυτές. Ακριβώς επειδή κάποιος είναι στις επαφές σας, δεν σημαίνει ότι είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε από την ανάγκη για τα ανταλλακτικά συναισθήματά του. Δόξα τω θεώ! Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να έπρεπε να απαντήσει σε κάθε άνθρωπο που σας έστειλε ένα μήνυμα; Εκτιμάμε αυτή την πτυχή του online dating και οι άνδρες επίσης.

Κανόνας # 4

Μην το πάρετε προσωπικά, όταν κάποιος φάντασμα δεν ανταποκρίνεται ευνοϊκά για εσάς στο διαδίκτυο. Υπάρχει ένας άπειρος αριθμός από λόγους για τους οποίους «σας αγνοεί.» Ίσως βλέπει ότι είστε οπαδός των Boston Red Sox και μισεί όλους τους οπαδούς Red Sox. Ποιός ξέρει! Δεν υπάρχει νόημα να σπαταλάτε την ψυχική ενέργεια σε κάποιον που δεν έχει βάζει τον εαυτό του στη διάθεση σας.

Κανόνας # 5

Προσέγγιση online dating με ένα ανέμελο πνεύμα . Πάρτε μια απόφαση που δεν έχει σημασία τι θα συμβεί μετά. Αν είστε συντετριμμένοι και αισθάνεστε την απόρριψη, διότι κάποιος δεν σας απάντησε, θα πρέπει να έχετε έναν έλεγχο της πραγματικότητας. Πρέπει να είναι πρόθυμοι να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση μέσα από τον κόσμο σας, και αυτό περιλαμβάνει το World Wide Web. Μην πιάσετε τον εαυτό σας, και δεν σταματήσει να ψάχνει για κάποιον ιδιαίτερο. Είναι εκεί έξω!
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.