Αποτέλεσμα εικόνας για Θα Σε Ερωτευτεί

Εσύ τον αγαπάς. Εκείνος; Πώς μπορείς να ξέρεις αν θα σε αγαπήσει, αν θα σου ανταποδώσει την λατρεία που αρχίζει να σου τρελαίνει την καρδιά; Και, αν σε ερωτευτεί, πώς θα το καταλάβεις; Ποια είναι τα σημάδια που θα σου δώσει, ότι έχεις γίνει η έμμονη ιδέα του, ότι σε θέλει να σε βλέπει κάθε μέρα; Πώς θα γλυτώσεις από την αγωνία του αν σε έχει ή όχι ερωτευτεί; Κάθε άντρας, έχει διαφορετική αντίδραση στον έρωτα. Και διαφορετική αντιμετώπιση στη δέσμευση. Πάμε λοιπόν, με βάση το ζώδιό του, να δούμε τι θα πρέπει να προσέξεις πάνω στην συμπεριφορά του, για να καταλάβεις αν θα σε ερωτευτεί, και πόσο!
Κριός

Ο Κριός, αν σε θέλει, θα σε πιάσει κατευθείαν να σε σφίξει στην αγκαλιά του! Θες να ακούσεις πραγματικό περιστατικό; Κοπέλα γνωρίζει άντρα Κριό μεσάνυχτα, στην ουρά από ένα fast food. Της αρέσει, οπότε πιάνουν κουβέντα. Σε ελάχιστα λεπτά, την έχει πάρει, έχουν πάει στη γωνία και την φιλάει σαν τρελός! Της άρεσε, οπότε δεν τον αντιμετώπισε σαν… κανίβαλο. Αλλά, δεν του έκανε το χατίρι να κάνουν έρωτα αμέσως, όπως την εκλιπαρούσε, όχι απλά το ζητούσε! Έκαναν λίγο αργότερα. Είχε τέτοιο πόθο ο Κριός, που η κοπέλα κόντεψε να λιποθυμήσει. Και με το να μην έχει αντίρρηση να κάνουν έρωτα, με το να  θέλει, τον τρέλανε, και την ερωτεύτηκε αυτόματα!

Ταύρος

Αν ένας Ταύρος σε θέλει, θα το καταλάβεις, γιατί θα είναι όπου είσαι, ακριβώς ένα βήμα πίσω σου, να σου κόβει κάθε επαφή με άλλους ανθρώπους! Θα σου κόβει τον αέρα και θα αναπνέεις μόνο το άρωμά του! Αν εις ότι ο άντρας που σε ενδιαφέρει και είναι Ταύρος, σε κοιτάει μάλιστα λίγο λυπημένα, να ξέρεις ότι έχει ήδη πάθει μαζί σου αν τον δεις να σε κοιτάει με λίγο θυμό όταν μιλάς με άλλους, με λίγο παράπονο, και με σωματική ένταση, του τύπου να σφίγγει τις γροθιές του, είναι τσιμπημένος, ο καημένος!

Δίδυμοι

Ο άντρας Δίδυμος, όταν κάνει ερωτικό παιχνίδι μπορεί να γίνει πολύ τολμηρός. Κάνει τρελά πράγματα, που είναι και απόλυτα ερωτικά. Άλλο όμως αυτό, και άλλο το να σε ερωτευτεί. Έστω λοιπόν ότι παίζετε, ότι φλερτάρετε και έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση, που δεν ξέρεις αν είναι ή όχι ερωτική από τη μεριά του, με την έννοια να είναι ερωτευόμενος μαζί σου, όχι να θέλει να κάνετε απλά έρωτα. Πώς θα το καταλάβεις; Θα εξαφανιστεί! Εκεί που είστε μια χαρά, κάποια μέρα θα τον ψάχνεις και δεν θα τον βρίσκεις! Μην φοβηθείς, έχει θέμα μαζί σου και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Δεν του αρέσει αν είναι ερωτευμένος, ξέρεις, προσπαθεί να το αποφύγει…θα επιστρέψει πολύ σύντομα, γιατί είναι πολύ συναισθηματικός κατά βάθος, και αυτό είναι! Κολλήσατε!

Καρκίνος

Ο άντρας Καρκίνος, όταν σε θέλει, έχει πολλές και διαφορετικές αντιδράσεις. Εξαρτάται από τη φάση της Σελήνης, κυριολεκτικά! Είναι ο κυβερνήτης το, και τον ελέγχει απόλυτα! Οπότε, πως θα το καταλάβεις ότι σε έχει ερωτευτεί; Αν η Σελήνη είναι στο χάσιμο, μετά την πανσέληνο, θα κλειστεί τελείως στον εαυτό του, και ενώ θα είστε στην ίδια παρέα, θα είναι τελείως απόμακρος μαζί σου! μην του κακιώσεις, υποφέρει και νομίζει ότι δεν τον θέλεις! Αν είναι στο γέμισμα της Σελήνης, θα είναι αμήχανος, θα λέει πολλά για να σου τραβήξει την προσοχή, και θα γελάει με ό,τι λες. Και πάνω στην πανσέληνο, παίρνει θάρρος, και θα σου κάνει εξομολόγηση!

Λέων

Ο Λέων, αν σε θέλει, θα σε προκαλέσει! Θα σε κοιτάξει με τα πολύ έντονα μάτια του, μπορεί και να σε δείξει κιόλας για να σε ξεχωρίσει, και από εκεί και μετά, θα αρχίσει αν ασχολείται μόνο μαζί σου. Βέβαια, για να συνεχίσει το παιχνίδι, απαιτεί και εσύ να ασχολείσαι μόνο μαζί του. Πώς θα το ξέρεις πώς όχι απλά του αρέσεις, αλλά σε ερωτεύτηκε; Μα, θα στο πει αμέσως! Και περιμένει να το εκτιμήσεις, σαν ένα μονάκριβο δώρο! Δεν κρύβει τον έρωτά του, γιατί δεν θεωρεί ότι υστερεί με το να δηλώσει ερωτευμένος, αρκεί να καταλαβαίνεις κι εσύ ότι σου κάνει ύψιστη τιμή!

Παρθένος

Ο Παρθένος, μπορεί να μην σου δώσει κανένα σημείο του έρωτά του. Είναι πολύ προσεκτικός και κοντρολάρει πολύ τις εκφράσεις των συναισθημάτων του. Μπορεί να σε σκάσει εδώ που τα λέμε! Πρέπει εσύ να είσαι διορατική. Οι αποχρώσεις του πάθους είναι πολύ λεπτές για τον παρθένο, γιατί κοιτάζει σε καμία περίπτωση να μην εκτεθεί. Αν σε αγαπάει όμως, κατά πρώτο, δεν θα αφήνει ευκαιρία να μην συναντηθείτε. Και κατά δεύτερον, τα μάτια του! Όλα μπορεί να τα κρύψει από τα λόγια, αλλά τα μάτια του θα είναι λες και έχουν πυρετό. Θα σου μιλάει προσπαθώντας να σε εντυπωσιάσει, ξέρεις ότι την δάγκωσε την λαμαρίνα μαζί σου!
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.