Σύνοδος Ήλιου – Ουρανού: απρόσμενες εξάρσεις

Στις 14 Απριλίου στο ζώδιο του Κριού θα έχουμε την σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να προβάλλουμε ένα κρυμμένο, αλλά ενδιαφέρον κομμάτι του εαυτού μας. Θέλουμε να εκφράσουμε την ελεύθερη σκέψη μας και να σπάσουμε κάθε δέσμευση που έχουμε παρά την θέλησή μας. Είμαστε αποφασιστικοί και έτοιμοι να αποκτήσουμε σημαντικές εμπειρίες οι οποίες θα μας ανοίξουν δρόμους στην καινοτομία και την πρωτοτυπία.
Επινοητικότητα και απροσδόκητο

Με την όψη αυτή θα υπάρξουν αλλαγές και εξελίξεις αναπάντεχες ή ειδήσεις και θα μας επηρεάσουν έτσι ώστε να περάσουμε σε ένα άλλο επίπεδο συμπεριφοράς και αντιμετώπισης των πραγμάτων. Βέβαια και πρακτικά θα υπάρξουν καταστάσεις που θα ευνοούν τις αλλαγές. Άλλωστε θα είμαστε πολύ εφευρετικοί και θα πιστεύουμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε τις οριστικές αποφάσεις και να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας. Η καθημερινότητά μας θα είναι ένα από αυτά που μας καταπιέζει, δεν θα αντέχουμε την ρουτίνα και θα ψάχνουμε το διαφορετικό.

Συνειδησιακό άλμα

Η δόνηση αυτής της συνόδου λειτουργεί σε ένα ανώτερο πνευματικό επίπεδο και μας καθορίζει στον τρόπο της σκέψης μας και της συμπεριφοράς μας, αφού πλέον αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τον κόσμο. Γινόμαστε αντισυμβατικοί και έτοιμοι να ακολουθήσουμε κάθε νέα ιδέα, έχουμε επαναστατική διάθεση και δυναμισμό. Βέβαια εξ αιτίας της παρορμητικότητάς μας δεν αποκλείονται και τα λάθη, πιθανόν επιλογές που θα κάνουμε να μας φέρουν αντιμέτωπους με μια σκληρή πραγματικότητα. Κατά το τετραήμερο της έξαρσης της συνόδου, θα υπάρξουν απρόσμενοι έρωτες ή φιλίες, αλλά και αποκαλύψεις .

Επιρροές στα Ζώδια

Από την σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Αν και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας ωστόσο προσέξτε τυχόν νέες σας φιλίες και αποφύγετε μεγαλόπνοα σχέδια . Κάποιες ειδήσεις θα είναι πολύ ευχάριστες και θα έχετε μια επιτυχία . Αισθηματικά είναι η ώρα των εκπλήξεων. Οι Κριοί θα έχετε μια σημαντική είδηση σχετικά με έναν στόχο σας. Οι Λέοντες θα κάνετε ένα έκτακτο ταξίδι. Οι Τοξότες θα είστε δημιουργικοί και θα κάνετε μια σημαντική νέα γνωριμία. Οι Δίδυμοι θα είστε πολύ εφευρετικοί και θα επιλύσετε ένα σημαντικό θέμα. Οι Υδροχόοι θα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα και θα κάνετε νέες γνωριμίες.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.