Ο «Δύσκολος» και ο «Εύκολος»!

Ποιος άντρας είναι εύκολος στο να κάνει σχέση; Και ποιος επιμένει, αρχικά, ότι δεν είναι από αυτούς που μπορείς να τους τυλίξεις; Γενικά, οι άντρες, έχουν την τάση να κάνουν τους δύσκολους στο θέμα της δέσμευσης. Υπάρχουν όμως κάποιοι, που δεν μπορούν να κρατήσουν την «πόζα» του δύσκολου, ενώ κάποιοι άλλοι, μπορούν να σε παιδέψουν, μια χαρά! Ας δούμε, τι είδους πολιορκία θέλει ο άντρας που σε ενδιαφέρει, με βάση το ζώδιό του! Και ας δούμε και ποιοι άλλο φαίνονται, και άλλο είναι!
Ο Κριός , για παράδειγμα, υποτίθεται ότι είναι ένα ζώδιο που δεν θέλει με τίποτα την δέσμευση. Και όμως, αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια! Την θέλει και μάλιστα πάρα πολύ. Κάτω από την επιφάνεια του Κριού, κάτω από το  προφίλ του κυνηγού, κρύβεται ένας αθεράπευτα ρομαντικός. Μάλιστα, ο Κριός έχει την τάση να παντρεύεται σε μικρή ηλικία, σαν παρορμητικό ζώδιο, και να χωρίζει εύκολα. Δεν σταματάει ποτέ να ψάχνει την ιδανική γυναίκα, και ησυχάζει μόνο όταν την βρει.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο πολικός του Κριού, ο Ζυγός. Μόνο επιφανειακά είναι άνθρωπος που δεν θέλει να δεσμευτεί. Είναι όμως ο πρώτος που θα σου πει ότι θέλει να είσαστε για πάντα μαζί, σε δύο περιπτώσεις: πρώτον όταν ταιριάζετε στο σεξ απόλυτα, και δεύτερον αν του πεις εσύ πρώτη ότι δεν σου αρέσουν οι δεσμεύσεις! Αυτό τον προκαλεί να αποδείξει ότι μπορεί να σε ρίξει!

Ο Ταύρος και ο Σκορπιός, που επίσης είναι πολικά ζώδια, ενώ θέλουν πάρα πολύ μια μακροχρόνια σχέση, αργούν τρομερά να δεσμευτούν. Οπότε, όσο και αν σου δηλώνουν από την αρχή ότι ο έρωτας για αυτούς είναι το άλφα και το ωμέγα, ή ότι το νόημα της ζωής είναι η οικογένεια, δεν σημαίνει ότι θα κάνουν κιόλας αυτό το σοβαρό στάδιο σχέσης που υπόσχονται. Γιατί βάζουν τόσα πολλά κριτήρια, έχουν τόσες απαιτήσεις από την γυναίκα, που σχεδόν καμία δεν μπορεί να φανεί κατάλληλη!

Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως, δεν έχουν συγκεκριμένο τρόπο και λόγο που αποφασίζουν να δεσμευτούν. Είναι παρορμητικά ζώδια, και ερωτεύονται πάρα πολύ. Αν η γυναίκα που θα ερωτευτούν τους καλύπτει συναισθηματικά, δεν έχουν πρόβλημα να είναι και η μόνη γυναίκα της ζωής τους. Δεν ψάχνουν την επιβεβαίωση μέσα από πολλές σχέσεις, δεν είναι κυνηγοί γυναικών. Αν όμως μια σχέση στην οποία έχουν επενδύσει πολλά, τελικά ματαιωθεί, πληγώνονται τόσο πολύ, που δύσκολα μπορείς εσύ να τους πείσεις – αν έρθεις στη ζωή τους μετά – ότι αξίζει τον κόπο να επενδύσουν ξανά το συναίσθημά τους σε μια γυναίκα.

Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, κανονικά δεν θέλουν να ξέρουν τι ακριβώς είναι η μόνιμη δέσμευση! Τουλάχιστον, αυτό λένε. Και όπως πάντα συμβαίνει, τελικά τα πράγματα είναι εντελώς αντίθετα! Ενώ προσπαθούν να προασπίσουν την ελευθερία τους, γίνονται τόσο εύκολα «θύματα» του πραγματικού έρωτα, που ξεχνάνε και το όνομά τους, όχι μόνον τα μεγάλα λόγια ότι θα μείνουν για πάντα ελεύθεροι!

Δίδυμοι και Τοξότες, είναι των άκρων: ή που δεν θα κάνουν καμία δέσμευση, λέγοντας ότι δεν είναι έτοιμοι, ποτέ, ή που σε κάθε γυναίκα που βλέπουν θα αναγνωρίζουν την μία και μόνη αγάπη, κάνοντας και πολλούς γάμους! Γενικά ο Δίδυμος και ο Τοξότης, σε νεαρή ηλικία, έχουν μεγάλη περιέργεια να μάθουν τα πάντα για τη γυναίκα, με την προοπτική να ξέρουν πώς θα είναι η ζωή τους, όχι απλά όταν θα κάνουν σχέση, αλλά όταν θα παντρευτούν! Είναι από τους άντρες που σαν μικρά αγόρια λένε ότι θα παντρευτούν τη δασκάλα τους, τη φίλη τους από το νηπιαγωγείο και λοιπά. Αλλά μετά, το ξανασκέφτονται, και γίνονται πολύ δύσκολοι στην δέσμευση.

Παρθένοι και Ιχθείς, συνήθως έχουν μία μακροχρόνια και σημαδιακή σχέση πολύ νωρίς στην ζωή τους, με μια γυναίκα που παίζει τον ρόλο δασκάλας. Όταν αυτή η σχέση, για οποιονδήποτε λόγο, τελειώσει, έχει αφήσει τόσο καλό υλικό στην ψυχή τους, που είναι έτοιμοι για μια μεγάλη και ουσιαστική δέσμευση. Αυτό ισχύει και για τον ιχθύ, που το παραδέχεται, και για τον παρθένο, που αμύνεται και δεν το λέει. Τα πάνε και οι δύο πάρα πολύ καλά με τη μεγάλη και ουσιαστική σχέση, νιώθουν καλύτερα με μια σύντροφο που μπορούν να την ξέρουν – για να αφεθούν πραγματικά ελεύθεροι.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.