Αφροδίτη ορθή στους Ιχθείς

Στις 15 Απριλίου η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς μέχρι τις 28 Απριλίου. Από την θέση αυτή είναι σε έξαρση και θα προσφέρει όλη την θετική της ενέργεια . Πραγματικά με την διέλευση αυτή θα αισθανθούμε την αγάπη να κυριεύει την ψυχή μας. Θα είναι μια καταπληκτική σύμπτωση μαζί με την Ανάσταση που πρόκειται να γιορτάσουμε. Οι διαπροσωπικές μας σχέσεις θα ισορροπήσουν, η τρυφερότητα και η κατανόηση θα κυριαρχήσουν και θα υπάρχει ανιδιοτέλεια και αίσθημα συντροφικότητας.
Αλλαγή πλεύσης

Τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν στις σχέσεις μας, οι αμφιβολίες ή ξεκαθαρίσματα που πιστέψαμε ότι είχαμε κάνει, τώρα αναθεωρούνται και τίθενται σε μια νέα βάση. Η ισορροπία, αλλά και η ειλικρίνεια θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μας και έτσι θα προχωρήσουμε. Θα ξέρουμε να λέμε συγνώμη και να κρατάμε τον λόγο μας, να διακρίνουμε τα σφάλματά μας και να τα διορθώνουμε. Έτσι και οι άλλοι θα πείθονται για την νέα μας στάση και θα μπορούμε να προχωρήσουμε αρμονικά. Γενικότερα θα έχουμε μια αλληλέγγυα στάση στη ζωή μας.

Λεπτές αποχρώσεις

Η ευαισθησία και η ρομαντική διάθεση θα κυριαρχήσουν βέβαια και στις αισθηματικές μας σχέσεις. Θα υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα μας ενθουσιάσουν και φλερτ, όμως ίσως να γνωρίσουμε και τον κεραυνοβόλο έρωτα και να ξεκινήσουμε μια μακρόχρονη σχέση. Βέβαια και οι μόνιμες σχέσεις θα ανανεωθούν, αφού με τον σύντροφό μας θα μπορέσουμε να αναζωπυρώσουμε τον έρωτά μας και να εκφράσουμε όλη μας την ευαισθησία. Ακόμη η διαίσθησή μας θα είναι πολύ αυξημένη και θα κάνουμε σωστές επιλογές.

Επιρροές στα Ζώδια

Από την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στους Ιχθείς ευνοούνται κυρίως οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά ή πλανήτες μεταξύ  23 και 27 μοιρών στους Ιχθείς. Είναι λοιπόν μια πολύ καλή περίοδος για να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας και να κάνετε σημαντικές νέες γνωριμίες που θα σας χρησιμεύσουν άμεσα. Ακόμη θα έχετε βελτίωση στα οικονομικά σας. Οι Ταύροι θα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα και θα κάνετε γνωριμίες με σημαντικούς ανθρώπους. Οι Καρκίνοι θα ανοίξετε νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά σας. Οι Παρθένοι θα έχετε ευκαιρίες για μια νέα σχέση. Οι Σκορπιοί θα έχετε και αναζωπύρωση της σχέσης με τον σύντροφό σας. Οι Αιγόκεροι θα είστε πολύ επικοινωνιακοί και θα ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας. Οι Ιχθείς θα προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας σε κάθε τομέα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.