Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια Που Αγαπάνε!Ποιος είναι ο άντρας που ο έρωτάς του κρατάει για πάντα; Που η αγάπη του είναι εγγύηση πως θα έχεις πάντα έναν δυνατό άντρα στο πλευρό σου; και που καταρρίπτουν τον μύθο του άπιστου, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο; Υπάρχουν ζώδια που η δουλειά τους σε αυτή τη γη είναι να δημιουργούν μόνιμες και βαθιές σχέσεις, γεμάτες συναίσθημα και δύναμη . Και που μπορούν να ξεπεράσουν όλες τις προκλήσεις και τους πειρασμούς για την αγάπη του. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τους άντρες που αγαπάνε για πάντα!
Αιγόκερως

Εντελώς απίστευτος άντρας. Ο έρωτάς του είναι τόσο βαθύς, που καν δεν υπάρχει όμοιός του. Πολύ ερωτικός, ξέρει να κάνει έρωτα, άσε που θέλει κιόλας συνέχεια! Αλλά το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η απόλυτη αφοσίωση στην αγάπη του. Αν σε αγαπήσει, θα είναι για πάντα, ούτε μια μέρα λιγότερη! Δεν θέλει σε καμία περίπτωση τον χωρισμό, άλλωστε κάνει δύσκολα σχέση, γιατί έχει πολύ υψηλά κριτήρια. Είναι απαιτητικός από το ταίρι του, θέλει πολύ αφοσίωση επίσης, και είναι λογικό. Δεν θα αφήσει την καρδιά του να την ποδοπατήσει καμιά γυναίκα. Αν τον αγαπάς  όμως, έχεις έναν άντρα να σε στηρίζει για πάντα.

Υδροχόος

Η πιο ιδιόρρυθμη περίπτωση άντρα, σίγουρα. Δεσμεύεται πάρα πολύ δύσκολα και περνάει ταραγμένη ερωτική ζωή .. ζει και μεγάλα δράματα, που μπορεί και να μην τα ξέρει κανένας. Δεν είναι πιστός . Τότε, γιατί ανήκει σε αυτήν τη λίστα; Γιατί, όταν θα αγαπήσει, θα είναι για πάντα! Ο Υδροχόος αγαπάει μία φορά στη ζωή του, μία. Μπορεί να κάνει σχέσεις, αλλά ο έρωτάς του είναι ένας. Αν λοιπόν είσαι αυτός ο έρωτας, θα διαλύσει τα πάντα για να είναι μαζί σου. θα σε υπερασπιστεί, ό,τι κι αν έχεις κάνει. Θα σε λατρεύει κάθε μέρα και περισσότερο. Και θα σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει, όχι μόνο στη δική του τη ζωή, αλλά και στον κόσμο όλο!

Λέων

Ο Λέων, ακόμα και στη φύση, είναι πιστός! Βρίσκει ένα δυνατό ταίρι και φτιάχνει μια δυναστεία, της οποίας είναι ο αδιαφιλονίκητος αρχηγός. Το ίδιο είναι και ο Λέων. Όπως όλα τα ζώδια που είναι πιστά και αφοσιωμένα, είναι δύσκολος στη δέσμευσή του. Αυτό του έχει στοιχίσει τον τίτλο του άπιστου. Δεν είναι άπιστος. Αν αγαπήσει, έχει κλείσει το θέμα. Αλλά ζηλεύει πολύ, και ζηλεύει και ό,τι κάνεις και δεν έχει να κάνει με τον ίδιο! Δεν ζηλεύει δηλαδή μόνο άντρες, και τη δουλειά σου τη ζηλεύει, και όλα όσα δεν έχουν τη σφραγίδα του. Για αντίχαρη, θα λάβεις έναν άντρα που δεν θα σε αφήσει ποτέ να στεναχωρηθείς για τίποτα, και δεν θα έχεις να νοιαστείς για τίποτε άλλο, παρά πώς θα γίνεις πιο όμορφη και λαμπερή για την αγάπη σου, τον Λέοντα!

Παρθένος

Ο Παρθένος, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να παντρευτεί ακόμα και τον πρώτο έρωτα της ζωής του! Δεν επιβεβαιώνεται μέσα από τις σχέσεις, παρ’ όλο που είναι πολύ ερωτικός άντρας. Αγαπάει μια φορά, και αυτό του φτάνει. Θα κάνει δεύτερο δεσμό, μόνο από ατύχημα! Κατεβαίνει σε αυτήν τη γη πολύ ώριμος, γνώστης βαθύς του εαυτού του και της ανθρώπινης περιπέτειας. Και θέλει ένα ταίρι με το οποίο θα γνωρίσει το απόλυτο βάθος του έρωτα, και όχι τους πλατείς ορίζοντες της απιστίας. Δεν έχει ανάγκη να γνωρίσει πολλές γυναίκες, αυτός θεωρεί ότι μέσα από μια γυναίκα, αυτήν που αγαπάει, γνωρίζει το σύνολο του γυναικείου είδους!
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.