Αποτέλεσμα εικόνας για ζευγαρι φωτο

Ξέρεις ότι μερικές γυναίκες είναι πολύ επικίνδυνες για τη σχέση σου; ξέρεις ότι μπορεί να έχεις τον πιο πιστό άντρα του κόσμου, αλλά παρ’ όλα αυτά να περάσει πολλούς πειρασμούς; Ίσως, να μην μπορείς να απωθήσεις όλες τις γυναίκες που έχει γύρω του, στην δουλειά, ή όπου αλλού. Πάντα υπάρχει κίνδυνος, τι να γίνει, γι’ αυτό υπάρχει η ζήλια . Αλλά, τουλάχιστον, υπάρχει τρόπος να ξέρεις ποιες είναι οι πιο επικίνδυνες, οι πιο καυτές, από άποψη ζωδιακού ταιριάσματος, που θα πρέπει να τις αποφεύγεις ή να τις προσέχεις. Για να δούμε, από ποιες γυναίκες πρέπει να φυλάγεσαι.
Υπάρχει μια βασική αρχή, που πρέπει να την έχεις υπόψη σου. Μπορεί να ταιριάζετε ζωδιακά με τον καλό σου. πάντα να ξέρεις, ότι θα τον τραβάνε γυναίκες που έχουν το ίδιο ζώδιο με αυτόν, ή ανήκουν στο πολικό ζώδιο! Πάντα!

Ζυγός

Ο άντρας Ζυγός με τη γυναίκα Ζυγό, μοιράζονται το ίδιο χιούμορ και την ίδια ανάγκη για φλερτ. Επίσης έλκεται και από τις γυναίκες Κριούς, ακόμα και αν τσακώνονται! Με την γυναίκα Δίδυμο, έχει πολλά κοινά, και στήνουν ένα δίκτυο, που αφήνει όλον τον κόσμο απ’ έξω! Επίσης τον έλκουν πάρα πολύ τα Λιοντάρια, οι Τοξότισες και οι γυναίκες Υδροχόοι. Με τις Υδροχόους μαλώνει, αλλά πάντα να φοβάσαι πού μπορεί να καταλήξει ένας φλογερός καβγάς!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, σαν άντρας, αναγνωρίζει αμέσως μια γυναίκα Σκορπίνα, και υπάρχει μεταξύ τους μεγάλος κίνδυνος ανάφλεξης! Το ίδιο και με την πολική του, την ταυρίνα, που νιώθει να τον ενώνει ο αισθησιασμός και η ανάγκη της για υποταγή. Το ίδιο συμβαίνει με τη γυναίκα Καρκίνο, που του αρέσει πάρα πολύ, την παρθένο, την Αιγόκερω, και την Ιχθύ. Με τη γυναίκα Ιχθύ, εκτός αν είσαι εσύ, υπάρχει κίνδυνος να μοιραστεί πάρα πολλά πράγματα, έχουν κοινούς κώδικες και τους ενώνει και το ζήτημα της καρμικότητας.

Τοξότης

Ο άντρας Τοξότης δεν ταιριάζει με τη γυναίκα του ζωδίου του, αλλά πάντα υπάρχει κίνδυνος μιας μικρής, αναγνωριστικής απιστίας! Το ίδιο και με την γυναίκα Δίδυμο, την πολική του, που τον εκνευρίζει, αλλά τον ξεσηκώνει κιόλας! Κατά τα λοιπά, προσοχή, πολύ μεγάλη, στις γυναίκες Κριούς, τις Λιονταρίνες, τις γυναίκες Ζυγούς, και τις γυναίκες του Υδροχόου. Ειδικά με Κριούς και Λέοντες, ο Τοξότης έχει θέμα, τους ενώνει η ίδια φλόγα, και υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθεί σωματικά, ακόμα και αν είναι απόλυτα αποφασισμένος να μείνει πιστός .

Αιγόκερως

Άντρας Αιγόκερως, γυναίκα Αιγόκερως, κίνδυνος μόνιμης απιστίας! Επίσης, τον συνδέουν πάρα πολλά με την γυναίκα καρκίνο, που είναι η πολική του. Τώρα, με την γυναίκα ταύρο, μοιράζεται την αφοσίωση, και ίσως και να δουλεύουν και μαζί, κάτι που είναι σαφώς επικίνδυνο! Ταυτόχρονα τον έλκουν Παρθένοι, Σκορπιοί, και Ιχθείς. Δεν έχει τάση στην απιστία, αλλά σε στιγμές που θα πολιορκηθεί, ειδικά από Σκορπίνα, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει πάρα πολλές πιθανότητες να μπει σε πειρασμό με μια γυναίκα από το ζώδιό του, με την οποία επικοινωνεί τρομερά. Αλλά, και η Λιονταρίνα τον βάζει στα αίματα! Μοιράζεται όμως και την τρέλα της Ζυγίνας, σε επικίνδυνο βαθμό! Το ίδιο επικίνδυνες να τις έχεις φίλες σου, αν ο σύντροφός σου είναι Υδροχόος, είναι οι Κριοί, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι. Γενικά, με Δίδυμους και Ζυγούς, που είναι όλα του Αέρα, υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης, γιατί δεν έχουν και πολύ ψηλά την παντιέρα της πίστης αυτά τα ζώδια!

Ιχθείς

Ο Ιχθύς, μπορεί να κάνει τρομερό δεσμό, παράφορο, με γυναίκα του ζωδίου του, αν δεν προσέξεις! Επίσης, έλκεται τρομερά από την γυναίκα Παρθένο, κυρίως σε πνευματικό επίπεδο όμως. Πάρα πολύ επικίνδυνη ως φίλη ζευγαριού που ο άντρας είναι Ιχθύς, είναι η γυναίκα Ταύρος. Ταιριάζουν πολύ, περίεργο πράγμα. Επίσης, όλα τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι και Σκορπίνες, είναι επικίνδυνες. Το ίδιο και Αιγόκεροι. Με τη γυναίκα Αιγόκερω μάλιστα, μπορεί να κάνει τρελά πράγματα, και παρ’ όλο που εκείνη δεν έχει καθόλου τάσεις αντροχωρίστρας, μπορεί να την ερωτευτεί πάρα πολύ!
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.