5 Τρελοί Έρωτες!

Ποιος είναι ο έρωτας που μπορεί να σου αλλάξει την ζωή; Όλοι οι έρωτες βέβαια, σου αλλάζουν την ζωή, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο! Αλλά υπάρχουν κάποιοι συναρπαστικοί άντρες, και κάποιες πολύ συναρπαστικές συνθήκες, που μπορεί να σε κάνουν να ζήσεις έναν έρωτα που θα άξιζε να γίνει ταινία! Δεν έχει σημασία εδώ η διάρκεια, αλλά η τρέλα, το πάθος και η δύναμη! Ας δούμε τον έρωτα, που αν κάποια στιγμή τον ζήσεις, θα έχεις να το λες!
Ο ταξιδιάρικος έρωτας!

Το ταξίδι από μόνο του είναι μια διαδικασία παιχνιδιάρικη. Ανοίγει τις πιθανότητες του σύμπαντος, και ταυτόχρονα ανοίγει και την ψυχή σου, για να χωρέσει τις νέες εμπειρίες . Μία από τις πιο τρελές εμπειρίες, και ταυτόχρονα από τις πιο χρήσιμες, είναι ένας έρωτας, που μπορεί να σε βρει σε ένα ταξίδι! Στην πραγματικότητα, κάθε ταξίδι, ειδικά αν το κάνεις μόνη σου ή μόνο με φιλική παρέα, κρύβει την προσδοκία ενός ξαφνικού έρωτα. Αν συμβεί, είναι εμπειρία ζωής!

Ο έρωτας που απαγορεύεται!

Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, γιατί ο έρωτας δεν καταλαβαίνει από απαγορεύσεις! Ένας έρωτας που γεννιέται μέσα στην δουλειά, για παράδειγμα, που κανονικά και με τους τύπους, είναι για πολλούς και σωστούς λόγους, ένα λάθος… Ναι, αλλά τι γλύκα έχει αυτό το λάθος! Ακριβώς, γιατί ο έρωτας, τρέφεται από το να σπάει τις συμβάσεις. Η έξαψη που υπάρχει, όταν νιώθεις ότι αυτό που συμβαίνει ανάμεσα σε σένα και έναν άντρα, κανονικά δεν πρέπει να γίνει, δεν έχει το ταίρι της!

Ο έρωτας με τον πρώην!

Εδώ, υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, που λένε! Πολλές φορές, ο καλύτερος έρωτας της ζωής σου, είναι με τον άνθρωπο που βγήκε από την ζωή σου! αν σου έχει συμβεί, μην αισθάνεσαι περίεργα, είναι συνηθισμένο μοτίβο. Για κάποιον λόγο, οι πρώην σύντροφοι βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό, όταν δεν είναι σύντροφοι πια. Μπορεί να μην είναι επανασύνδεση αυτό που θα ζήσουν, μπορεί να είναι μόνον μια στιγμή πάθους, αλλά αξίζει τον κόπο. Βέβαια, κανονικά, και αυτός ο έρωτας, απαγορευμένος θεωρείται, γιατί σε πάει πίσω. Ε καλά, δεν πάμε πάντα συνέχεια μπροστά στην ζωή, μονότονο είναι κι αυτό!

Ο έρωτας με τον φίλο!

Αυτό, μπορεί να δώσει και μια μεγάλη σχέση, αλλά μπορεί να δώσει και μια ακόμα μεγαλύτερη φιλία απλώς, και μια υπέροχη ανάμνηση. Είναι ένα από τα πράγματα που προβλέπονται μέσα στην ζωή, μιας αι το κλισέ που λέει ότι ανάμεσα σε γυναίκα και άντρα, δεν προβλέπεται σχέση φιλική χωρίς στοιχεία έρωτα, μάλλον επιβεβαιώνεται. Δεν είναι δεδομένο ότι θα συμβεί. Αλλά, πάντα μεταξύ φίλων του αντίθετου… φύλου, υπάρχει ερωτισμός . Μπορεί να καμουφλάρεται, μπορεί ακόμα και να ξεχνιέται, αλλά είναι εκεί. Και σε μια στιγμή, μπορεί και να πάρει φωτιά! Αυτό που θα σου προσφέρει, είναι πολύ συναρπαστικό!

Ο έρωτας με ιεραρχική διαφορά!

Το ανθρώπινο μυαλό, δουλεύει πάρα πολύ επάνω στο μοτίβο της ιεραρχίας και της κατάταξης. Έχουμε κάθε ώρα και στιγμή στο μυαλό μας, αυτόματα, από ποιους είμαστε παραπάνω, και από ποιους είμαστε παρακάτω, άσχετο αν αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα μέσα στο σύμπαν . Και ακριβώς επειδή είναι ψέμα, το σώμα – μέσω του έρωτα – έχει την τάση να το κάνει κομμάτια! Πολύ μεγάλα έργα, όπως η Δεσποινίς Τζούλια του Στρίνμπεργκ, στηρίζονται στον αφόρητο πόθο που δημιουργείται μεταξύ ανθρώπων, που μεταξύ τους υπάρχουν νοητές διαχωριστικές γραμμές. Αυτό το νοητό κομμάτι, το σώμα τρελαίνεται να το κάνει να υποχωρεί. Και ο έρωτας που δημιουργείται, έχει αφόρητο πάθος!
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.