Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-4-2017

 Κριός – Ο Ήλιος (Αντεστραμμένο)
Πάλι ένα αντεστραμμένο χαρτί, αλλά τόσο δυνατό που δεν βλάπτεται η υπόστασή του. Είσαι μπροστά σε πολύ θετικές εξελίξεις στον έρωτα και απλά θα πρέπει να το αποδεχτείς. Ίσως ένα άτομο από τα ζώδια της Φωτιάς που ανήκεις κι εσύ, ένα Λέων, Κριός ή Τοξότης να έχει πέσει θύμα της γοητείας σου.

Ταύρος  - Ο Ιεροφάντης

Σήμερα που αστρολογικά υποδέχεσαι τον Ήλιο στο ζώδιό σου, σου ήρθε και το χαρτί που αντιστοιχεί στον Ταύρο. Ουσιαστικά είσαι σε φάση ερωτικής παντοδυναμίας. Θέλεις σταθερές σχέσεις και ξέρεις πώς να το διεκδικήσεις αυτό. Αν φλερτάρεις ή είσαι σε μια νέα δέσμευση θα εξελιχθεί πολύ καλά.

Δίδυμοι – Έξι των Κυπέλλων

Έχεις πολύ νοσταλγική διάθεση. Αν είσαι σε σχέση θέλεις να την κάνεις να βρει τον χαρακτήρα που είχε όταν είχατε πρωτογνωριστεί με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η το μυαλό σου γυρίζει σε παλιές σχέσεις και σε ανθρώπους που αγάπησες σε πολύ νεαρή ηλικία.

Καρκίνος – Δύο των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Το 2 Κούπα αντιστοιχεί στον Καρκίνο αλλά το γεγονός ότι ήρθε αντεστραμμένο σηματοδοτεί ότι χάνεις το κέντρο βάρους σου και αντιμετωπίζεις ψυχικό χάος, κάτι που σαφώς και βλάπτει το ερωτικό πεδίο. Φοβάσαι πολύ για τις σχέσεις σου, ηρέμησε.

Λέων  – Ο Ρήγας των Κυπέλλων  (Αντεστραμμένο)  

Πρόσεξε πολύ, οι σχέσεις σου είναι ένα πεδίο που σου προκαλεί κατάθλιψη . Πρέπει να ηρεμήσεις και να δεις με αισιοδοξία τόσο τον εαυτό σου όσο και αυτούς που αγαπάς. Αν σχετίζεσαι με Σκορπιό έχεις κάποιες έντονες δυσκολίες που θα φανούν μέσα στην ημέρα.

Παρθένος – Η Αυτοκράτειρα

Εξαιρετικό χαρτί που σου δίνει πλούτο συναισθημάτων και καλές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Έχεις δημιουργικότητα, ερωτική φαντασία, έχεις πολύχρωμα συναισθήματα που βοηθούν την αγάπη γύρω σου να ανθίσει. Ένα άτομο με Αφροδίτη στον Ζυγό ή τον Ταύρο μπορεί να σε ενδιαφέρει πολύ.

Ζυγός – Τρία των Ράβδων (Αντεστραμμένο)

Πιθανόν κάποια προβλήματα στις σχέσεις σου να βρουν την λύση τους, αλλά εξακολουθείς να κινείσαι καχύποπτα. Αν είσαι σε μια παλιά σχέση προσπάθησε να μιλήσεις με ειλικρίνεια στο ταίρι σου, έχουν μαζευτεί πολλά και το να μην εξετάζετε τα προβλήματά σας θα σας βλάψει.

Σκορπιός – Ρήγας των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Πρέπει να προσέξεις πολύ σήμερα τις σχέσεις σου. Υπάρχει κίνδυνος για σοβαρές διαφωνίες που θα σε κουράσουν και θα σε απογοητεύσουν. Αν είσαι σε διαδικασία διαζυγίου θα έχεις εντάσεις σήμερα και εκβιασμούς. Να προσέξεις να μην χάσεις την ψυχραιμία σου σε κανένα επίπεδο.

Τοξότης – Ιππότης των Ράβδων

Μπορεί να υπάρξει μια απόσταση με το ταίρι σου για καθαρά πρακτικούς λόγους, μπορεί είτε εσύ είτε ο άνθρωπος σου να πρέπει να ταξιδέψετε, ακόμα και να αλλάξει ο ένας από τους δύο μόνιμα τόπο κατοικίας. Γενικά ο Ιππότης των Ράβδων συνδέεται με τα ζώδια της Φωτιάς, άρα εκφράζει ότι μάλλον εσύ πρέπει να απομακρυνθείς από το ταίρι σου για κάποιο διάστημα.

Αιγόκερως – Ο Πύργος

Πρόσεξε πολύ, οι σχέσεις σου περνάνε από πολύ κρίσιμες και αναπάντεχες δοκιμασίες. Να φροντίσεις να κρατήσεις ψύχραιμη στάση ό,τι και να γίνει. Η κατάσταση είναι πιο σοβαρή αν έχεις με το ταίρι σου οικονομικές συναλλαγές ή είστε συνεργάτες, κινδυνεύετε από απότομες μεταβολές στον οικονομικό τομέα.

Υδροχόος – Εννιά των Κυπέλλων

Ένα πολύ καλό χαρτί που σου δίνει συναισθηματική πληρότητα . Ξέρεις τι θέλεις ερωτικά και μπορείς να απολαύσεις τις σχέσεις σου. Καθώς αντιπροσωπεύει τα ζώδια του Νερού που έχουν στην κυβέρνηση τους την Σελήνη και η Σελήνη σήμερα είναι στο δικό σου ζώδιο έχεις εξαιρετική εύνοια στον έρωτα.

Ιχθείς – Η Δικαιοσύνη (Αντεστραμμένο)

Ένα παντοδύναμο χαρτί που σε φέρνει σε κατάσταση θετική στον έρωτα, αν και έχεις κάποια ανασφάλεια . Αν έχεις σχέση με Ζυγό πρέπει να κάνετε κάποιες συζητήσεις και να λύσετε παρεξηγήσεις ή να θέσετε όρια στις μεταξύ σας υποχρεώσεις, γιατί σε έχει κουράσει.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.