Ερωτοσκόπιο 20-4-2017

Ο Ήλιος περνάει στον αισθαντικό Ταύρο και η αγάπη γίνεται υπόθεση πολύ χειροπιαστή, αλλά έχουμε κι ένα bonus malus, το δύσκολο τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη. Είναι μια όψη που λειτουργεί ανασταλτικά στο θέμα του έρωτα, αφού μας γεμίζει ανασφάλεια και σπρώχνει την αυτοεκτίμηση μακριά από το οπτικό μας πεδίο.
Η εσωτερική ανασφάλεια

Θα προτιμούσαμε να μην έχουμε το δύσκολο τετράγωνο του ανάδρομου Κρόνου με την Αφροδίτη, αλλά το έχουμε, τι να κάνουμε; Ας το χρησιμοποιήσουμε σωστά. Οι εξελίξεις αυτή την περίοδο θα μπορούσε να σας ενθαρρύνουν να αξιολογήσετε πώς θα μπορούσε να σας εμποδίζει  φόβος της αποτυχίας ή της  απόρριψης από την επίτευξη των ερωτικών στόχων που επιθυμείτε. Να επικεντρωθείτε σε ό, τι και όποιον θέλετε και φοβάστε να το ζητήσετε. Να δώσετε πλήρη συγκέντρωση και εστίαση στο μυστικό σχέδιο σας. Το πρώτο βήμα πρέπει να περιλαμβάνει ότι θα αγαπήσετε τον εαυτό σας, κόντρα στις επιταγές του Κρόνου.

Η βοήθεια της Σελήνης

Η Σελήνη στον Υδροχόο θα μας βοηθήσει πάρα πολύ, καθώς είναι σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό. Ό,τι κι αν λέει ο Κρόνος η γλυκιά επίδραση του ανάδρομου Δία από το ζώδιο των σχέσεων θα μας επιτρέψει να κερδίσουμε στο παιχνίδι της αγάπης, αρκεί να παίξουμε φυσικά. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε τίποτα αν μείνουμε καθηλωμένοι στις εμμονές μας.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι αφεθείτε λοιπόν στον Δία. Οι Κριοί μπορείτε να έχετε μια σημαντική και συγκινητική επανασύνδεση . Οι Ζυγοί έχετε αποσχιστικές τάσεις από τις σχέσεις σας, πρέπει να πάρετε αποφάσεις . Οι Καρκίνοι έχετε περισσότερη τόλμη στον έρωτα με την Σελήνη στον Υδροχόο. Οι Αιγόκεροι αντιμετωπίστε τις δυσκολίες που φέρνει ο Κρόνος μέσα από το χιούμορ .

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς προσέξτε, ειδικά σήμερα ο ανάδρομος Κρόνος και η Αφροδίτη βλάπτουν την συνολική ιδέα που έχετε για τον εαυτό σας. Οι Δίδυμοι φοβάστε μήπως βιώσετε ερωτική απόρριψη . Οι  Τοξότες είστε πολύ φορτισμένοι και έχετε ανάγκη από τρυφερότητα . Οι Παρθένοι αντιμετωπίζετε επικρίσεις από φίλους και λόγια μέσα στην σχέση σας. Οι Ιχθείς έχετε μια τάση να παραιτηθείτε από τις ερωτικές σας επιδιώξεις.  

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί ευνοείστε από την Σελήνη στον Υδροχόο. Οι Υδροχόοι νιώθετε τρυφερά συναισθήματα και ίσως έχετε επιστροφή σε μια προηγούμενη σχέση. Οι Λέοντες μπορεί να αισθανθείτε έντονο το φλερτ από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Οι Ταύροι υποδέχεστε τον Ήλιο και όλο το ερωτικό πεδίο παίρνει φωτιά . Οι Σκορπιοί είστε έτοιμοι για μια ολοκαίνουρια περιπέτεια
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.