Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 20-4-2017

Κριός
Κλάμα για την έλλειψη του έρωτα και της αγάπης ή ακόμη και μια απλή συζήτηση των καθυστερήσεων που σας πληγώνει και δεν είναι δικό σας λάθος, γιατί είστε τόσο ρομαντικοί. Αλλά σας παρακαλώ να σημειώσετε ότι η Σελήνη ακόμα θέλει να καθαρίσει τις παλιές σκέψεις της αγάπης και την αντικατάστασή τους με τη διασκέδαση και την περιπέτεια .

Ταύρος

Ξυπνάτε με τη μέρα ότι είναι εύκολο να κάνετε ένα μεγάλο σχέδιο και αν είστε σε καλό δρόμο με τον προγραμματισμό σας, τότε φανταστικά. Αλλά εάν είστε σε μια απώλεια, τότε ρωτήστε τον εαυτό σας «τι μπορώ να κάνω για να αυξήσω την ευτυχία μου»; Αυτό θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με αυτά τα αγαπημένα τους πρόσωπα .

Δίδυμοι

Ξαφνικά οι πλανήτες συγκεντρώνουν και αμφισβητούν το χρονοδιάγραμμα τους στις ρομαντικές καταστάσεις σας, για να μην έχουν όλες οι ρομαντικές καταστάσεις την ικανοποίηση των αναγκών σας.

Καρκίνος

Είναι αστείο πώς η αγάπη φαίνεται να έρχεται για να σας βρει όταν δεν ψάχνετε ή δεν ενδιαφέρεστε καν. Είναι απαραίτητο για σας να δεχτείτε απλά ότι ίσως ο χρόνος είναι πραγματικά τέλειος.

Λέων

Η αναμονή για την σωστή χρονική στιγμή δεν αξίζει. Στη διάρκεια της ζωής σας, όταν έχετε πάει με τους δικούς σας όρους, απλά ξέρετε ότι θα επιβιώσετε, ανεξάρτητα από το χρονοδιάγραμμα κανενός.

Παρθένος

Σχεδιάζετε να κάνετε ένα διάλειμμα ή να έχουν μια επιπλέον ημέρα στην εβδομάδα μόνο για εσάς. Απλά να ξέρετε ότι όταν επιστρέψετε στην ευχάριστη θέση σας μέσα στην ψυχή σας, μέσα στην καρδιά σας, είναι σαν χρόνος που επιβραδύνεται.

Ζυγός

Κουραστικό να είσαι αυτός που πρέπει να είναι εκεί για τους άλλους. Καλά όχι σήμερα, που έχετε ρεπό. Βρίσκοντας μια θέση ξεκούρασης και περισυλλογής στα χαρτιά, αλλά όχι σε ένα χώρο που θα μπορείτε να επικοινωνήσετε.

Σκορπιός

Ο συγχρονισμός είναι τα πάντα και μέσα σε όλες τις σχέσεις υπάρχει πάντα μια στιγμή για να προχωρήσουμε προς τα εμπρός, για να μείνουμε στη θέση μας και μια στιγμή για να είμαστε έγκλειστοι και σήμερα δεν είναι μέρα για να προχωρήσουμε προς τα εμπρός.

Τοξότης

Η αντιμετώπιση του παρελθόντος δεν είναι μια μεγάλη εργασία για κάθε ημέρα της εβδομάδας, αλλά για σας είναι η μόνη μέρα που μπορείτε να επιτρέψετε την αλήθεια για να βγεί και να σας βρει.

Αιγόκερως

Ο συγχρονισμός είναι το παν για σας, όταν πρόκειται για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μερικές φορές έχετε όλη την ώρα στον κόσμο για αυτούς και μερικές φορές είστε ακριβώς ο εαυτό σας.

Υδροχόος

Ο χρόνος που ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός είναι ακριβώς πώς αισθάνεστε για σας. Δεν είναι μόνο τα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι συμμαθητές σας, όλοι θέλουν να είναι εκεί με τη μία ή την άλλη μορφή, που επίσης θέλουν να είναι εκεί για τις δικές τους ανάγκες.

Ιχθύς

Κάποια μέρα θα βγείτε από την κανονική ρουτίνα σας και να πείτε «Λυπάμαι». Ναι, η «Λυπάμαι γραμμή» δεν είναι ποτέ ότι πιο εύκολο των γραμμών για εσάς, αλλά σήμερα είναι οι μόνες λέξεις που ο κόσμος ξέρει ότι είναι απαραίτητη.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.