Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 20-4-2017

Κριός
Είσαι πραγματικά εξωστρεφής σήμερα, μιλώντας και συναλλάσσοντας ιδέες με όλους. Οι άνθρωποι έλκονται από το ελεύθερο πνεύμα, την προσωπικότητά σας. Γι'αυτούς, αντιπροσωπεύουν το καθένα την ανεξαρτησία που θέλει. Αυτός είναι ο λόγος που περιορίζουν καταστάσεις και σχέσεις.

Ταύρος

Εξερευνήστε τις ιδέες σήμερα για να μάθετε τι λειτουργεί και τι όχι. Και σταθερά, πρακτικά η νοοτροπία σας είναι τέλεια για αυτό το είδος της σκέψης. Αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν είστε εριστικός όταν έχετε brainstorming με μια ομάδα. Απλά θέλουν ό, τι είναι καλύτερο για όλους: ιδέες με γερά θεμέλια, ή ένα πρακτικό σχέδιο που πρόκειται να λειτουργήσει.

Δίδυμοι

Τα πολύπλοκα συστήματα και η εντυπωσιακή δημιουργικότητα κρατάει ίση γοητεία για σας τώρα. Η ομαδική εργασία είναι ακόμα καλύτερα σήμερα από ό, τι οι σόλο προσπάθειες, ώστε να συγκεντρώσει μια ομάδα και να πάει για αυτό. Γερές ιδέες από τους άλλους ανθρώπους μπορεί να είναι τόσο παραγωγικές.

Καρκίνος

Η απιστία σας αναστατώνει. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να βασίζεστε σε φίλους σας, και να σας επιστρέψει την εύνοια με το να είστε απίστευτα αξιόπιστοι, στον εαυτό σας. Αλλά αν κάποιος φαίνεται αναξιόπιστος και σήμερα, δεν τους διαγράφουν ή τους κρίνουν πολύ σκληρά. Απλώς μπορεί να είναι στο δικό τους κόσμο αυτή τη στιγμή.

Λέων

Η προώθηση σκέψης τονίζεται σήμερα. Και κανείς δεν έχει πιο φυσικό δημιουργικό τρόπο. Αλλά καθώς εργάζεστε σε ένα έργο, βεβαιωθείτε ότι δεν σκέφτεστε έξω από το κουτί απλά για χάρη της μη συμμόρφωσης. Δεν αρκεί μόνο να είστε εκκεντρικός και παράξενος.

Παρθένος

Μπορείτε να έχετε τη φροντίδα των επιχειρήσεων, αλλά ανάλογα με τις ευθύνες σας, μια πιο ήπια, πιο ζεστή προσέγγιση θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα. Αν πρέπει να συνεργάζεστε στενά με άλλους ανθρώπους, να κάνετε το καλύτερο για να μαλακώσετε και να τους προσεγγίσετε με ένα γνήσιο χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Ζυγός

Ψάχνετε για το συμφέρον όλων μας σήμερα. Αν η διαφορά έρχεται ανάμεσα σε φίλους ή συναδέλφους σας, μπορεί να χρησιμεύσει ως η φωνή της λογικής. Έχετε φυσικά εναρμονιστεί με τη δικαιοσύνη, μετά από όλα. Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται στην καλοσύνη σας και την αίσθηση του χιούμορ σας.

Σκορπιός

Να λάβετε μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες σήμερα. Και όταν ξοδεύετε χρόνο με τους άλλους, να είναι ωραίο! Αυτό μάλλον είναι αυτονόητο, αλλά είστε σε μια παράξενη διάθεση. Απρόβλεπτη συμπεριφορά δεν είναι έξω από το θέμα.

Τοξότης

Φρέσκιες ιδέες σας βοηθάνε σήμερα στη δουλειά σας ή κάποια άλλη άσκηση . Είσαι ένα από τους φυσικούς οραματιστές του ζωδιακού κύκλου, που σημαίνει ότι πάντα σκέφτεστε το μέλλον των άλλων ανθρώπων. Και τώρα, το μυαλό σας είναι ιδιαίτερα σε διέργεση!

Αιγόκερως

Ιδιότητες όπως η αξιοπιστία και η σταθερότητα είναι ένα σημαντικό μέρος του να είσαι καλός γονιός, πάροχο ή εργαζόμενος. Αλλά η σύγχρονη σκέψη είναι σημαντική, πάρα πολύ. Είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε προς το μέλλον, και σήμερα καταλαβαίνετε αρκετά για να το συνειδητοποιήσετε.

Υδροχόος

Είστε μέσα στο μυαλό σας σήμερα, κυνηγάτε πειραματικές θεωρίες και αβάσιμες οδηγίες. Η εγκεφαλική σφαίρα μπορεί να σας φέρει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση, αλλά μην ξεχάσετε να επανασυνδεθείτε με το γήινο πεδίο, επίσης, συμπεριλαμβανομένων των φίλων και της οικογένειας.

Ιχθύς

Είστε ανοιχτοί σε νέες, πειραματικές ή αβάσιμες ιδέες σήμερα, όχι ότι είστε γενικά κλειστοί για αυτές. Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για να εξερευνήσετε αυτές τις συναρπαστικές σφαίρες. Είσαι σε ένα επιστημονικό πλαίσιο του μυαλού, έτσι ώστε τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και η αστρολογία να έχουν περισσότερο νόημα από το συνηθισμένο.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.