Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-4-2017

 Κριός – Άσσος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)
Ενώ θα ήθελες ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, δεν το τολμάς. Κάτι σε κρατάει πίσω. Πολύ πιθανόν να σε φλερτάρει ένα άτομο από τα ζώδια της Γης, Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως . Δες μήπως κάποιος συνεργάτης σου ή συνάδελφος σου έχει ερωτικά αισθήματα για σένα.

Ταύρος  - Ντάμα των Σπαθιών

Ένα άτομο που έχει βιώσει έντονη απώλεια τραβάει το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι γυναίκα πρόσεξε γιατί μια μεγαλύτερή σου γυναίκα επηρεάζει το ταίρι σου με τρόπους που δεν σε συμφέρουν. Ένας Ζυγός ή ένας Δίδυμος ή ένας Υδροχόος μπορεί να έχουν ανάγκη από την στήριξή σου.

Δίδυμοι – Έξι των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Πολύ παράξενα τα πράγματα στον ερωτικό τομέα, υπάρχει σύγχυση . Ίσως σου κάνουν μια πρόταση ερωτική που σε ενδιαφέρει μεν, αλλά μπορεί να σε εκθέσει. Γενικά έχεις την ανάγκη να κάνεις εξομολογήσεις, ενώ κάποιο άτομο από τα ζώδια του Αέρα, Ζυγός, Υδροχόος ή ένας άλλος Δίδυμος μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση.

Καρκίνος – Ο Πύργος

Δεν μπορούμε να πούμε ψέματα, είναι ένα δύσκολο χαρτί που δηλώνει απότομη μεταβολή στη σχέση σου. Αν έχεις και οικονομικούς δεσμούς με το ταίρι σου προσέξτε γιατί μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο που θα σας κοστίσει την σταθερότητά σας και την ασφάλεια. Όμως, σύντομα όλα θα διορθωθούν.

Λέων – Η Εγκράτεια  

Πολύ όμορφο και παντοδύναμο χαρτί που σε ενώνει πιθανόν με έναν Τοξότη. Έχεις πάντως γενικά πολύ καλή σχέση και με τον εαυτό σου και με τους άλλους και μπορείς να σταθείς πολύ καλά μέσα στην σχέση σου, χωρίς πειρασμούς. Αν φλερτάρεις θέλεις σοβαρότητα.

Παρθένος – Επτά των Πεντάκτινων

Κανονικά πρόκειται για ένα χαρτί που φέρνει επαγγελματικές και οικονομικές δυσκολίες. Το ότι το συναντήσαμε σε ερωτικό άνοιγμα σημαίνει πως οι δυσκολίες της καθημερινότητας, το άγχος και η ανάγκη σου για σταθερότητα στον οικονομικό τομέα επηρεάζουν και τις σχέσεις σου. προσπάθησε να χαλαρώσεις.

Ζυγός – Ακόλουθος των Ράβδων (Αντεστραμμένο)

Πάλι χαλάει η ερωτική σου διάθεση. Προβλήματα με απιστία, ασυνεννοησία και κακή ροή ενέργειας με το ταίρι σου θα σου θολώσουν την ημέρα και την ψυχική σου ενέργεια . Μπορεί να ακούσεις ένα κακό νέο για τον σύντροφό σου, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Σκορπιός – Εννέα των Ράβδων (Αντεστραμμένο)

Σύννεφα στις σχέσεις σου. Υπάρχει μια τεράστια κούραση . Έχεις ανάγκη από ανθρώπους που θα σε διασκεδάσουν και θα ασχοληθούν επιτέλους με τις δικές σου ανάγκες, γιατί συνεχώς εσύ φροντίζεις τους άλλους. Αν έχεις σχέση με Κριό, Τοξότη ή Λέοντα έχεις πολύ περιορισμένες αντοχές.

Τοξότης – Ντάμα των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ σήμερα, ο οργανισμός σου είναι ευαίσθητος και μπορεί να έχεις μια απότομη πτώση της ζωτικότητας σου, ακόμα και να αρρωστήσεις. Πρέπει να κρατηθείς μακριά από υπερβολικές ερωτικές συγκινήσεις, βρες ένα μέτρο στις σχέσεις σου. κάτι δεν πηγαίνει καλά, νιώθεις ανασφάλεια και μοναξιά .

Αιγόκερως – Οκτώ των Ράβδων (Αντεστραμμένο)

Μια μάλλον δύσκολη επιρροή. Η ζήλια και η κακή συνεννόηση με το ταίρι σου σε όλα τα επίπεδα θα σε κουράσουν σήμερα. Έχεις την ανάγκη να πάρεις διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει άλλο άτομο στην ζωή του/της συντρόφου σου, αλλά κάθε άλλο παρά θα τις έχεις σήμερα.

Υδροχόος – Ιππότης των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Δεν είναι και η πιο καλή σου ημέρα στον ερωτικό τομέα. Αν έχεις οικονομική σύνδεση με το ταίρι σου μπορεί και να καυγαδίσετε άσχημα γιατί κάνει κατά την κρίση σου πολύ κακή διαχείριση των πόρων σας. Έχεις γενικά νεύρα και άγχος με τα θέματα της καθημερινότητας και ο άνθρωπος που αγαπάς δεν σε καταλαβαίνει.

Ιχθείς – Δύο των Κυπέλλων

Το πιο καλοδεχούμενο χαρτί σε ένα ερωτικό ρίξιμο. Έχεις έντονο πάθος . Μπορεί να σε συναρπάσει μια νέα σχέση ή μπορεί το ήδη υπάρχον ταίρι σου να σου χαρίσει μια βραδιά έντονου ερωτισμού που την έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη. Να χαρείς αυτήν την τόσο γλυκιά επιρροή.

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. Επίσης πρέπει να υπολογίζεται το διάβασμά τους συμπληρωματικά με την αστρολογική ερωτική πρόβλεψη της ημέρας.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.