Ερωτοσκόπιο 19-4-2017

Καθώς μεστώνει ο Απρίλιος και ετοιμαζόμαστε να περάσουμε από τον παρορμητικό Κριό στον πολύ αισθαντικό Ταύρο, αυξάνονται και οι ανάγκες μας. Η ημέρα είναι εξαιρετικά θετική για την αγάπη, με τον Ήλιο να είναι σε εξαιρετική διάθεση, καθώς θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού και σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή, αλλά και τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο. Δεύτερες ευκαιρίες στην αγάπη θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε και να βρούμε την γαλήνη.
Η Σελήνη σε παράξενες διαθέσεις

Η Σελήνη ταξιδεύει από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο και θέλει να μας κάνει πολλά και παράξενα παιχνίδια. Είναι σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, την ίδια στιγμή που είναι σε εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, σύνοδο με τον Πλούτωνα, τρίγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ουρανό. Από το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με την κυρία των ερώτων επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, αλλά και οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, ιδιαίτερα του 3ου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλάνητες στα ζώδια αυτά. Αν προσέξετε την συμπεριφορά σας και δείξετε κατανόηση στον σύντροφό σας και αντιληφθείτε την εσωτερική σας πίεση, τότε  θα έχετε την δυνατότητα να ζήσετε ερωτικές στιγμές πάθους που θα σας καταπλήξουν. Πιθανόν να σας φλερτάρουν κάποια άτομα που θα σας αποπλανήσουν σε μια προκλητική σχέση.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι με τον σύντροφό σας θα είστε σε μια πολύ καλή σχέση και θα μπορείτε να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματά σας και να βρεθείτε πολύ κοντά μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας ενθουσιάσει και θα θέλετε να προχωρήσετε σε σχέση, αποφύγετε τις υπερβολές και όλα θα έχουν σημαντικές προοπτικές

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς δείξτε μεγαλύτερη κατανόηση στον σύντροφό σας και προσέξτε να μην αναφερθείτε σε ζητήματα που δημιουργούν προβλήματα μεταξύ σας, έτσι θα περάσετε πολύ αρμονικά μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι θα είστε ελκυστικοί και θα έχετε μια απίστευτη συνάντηση με ένα ιδιόρρυθμο άτομο που πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είναι ευκαιρία να αναζωπυρώσετε την ερωτική σας σχέση και να νοιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα . Οι αδέσμευτοι θα έχετε διάθεση για φλερτ και θα μπορείτε να βρείτε αν ακολουθήσετε την παρέα σας κάποιο άτομο που θα σας ενθουσιάσει.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.