Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 19-4-2017

Κριός
Υπάρχει κάποια σοβαρή ενέργεια μέσα στην ημέρα σήμερα, και διαισθητικά μπορείτε να το αισθανθείτε αυτό. Είστε στο τέλος του κύκλου, καθώς και έτοιμος για κάποια νέα ξεκινήματα. Η σημερινή Υδροχόος Σελήνη εμφανίζεται στο ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και στις φιλίες. Σήμερα είναι όλα σχετικά με την άσκηση ορισμένων τολμηρών και φρέσκων ιδεών στον τομέα της ζωής σας που θέλετε να κάνετε επανεκκίνηση.

Ταύρος

Μπορεί να πιέζεστε προς τα εμπρός με την αποστολή και το όραμά σας σήμερα. Υπάρχει ένα σοβαρό ύφος για τις προσπάθειές σας σήμερα, και θα επικεντρώνεστε μόνο στην καριέρα σας σήμερα. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε σοβαρά θέματα με τις φιλίες σας. Ο Υδροχόος Σελήνη στο δέκατο οίκο σας έχει μερικές όμορφες εκπλήξεις για σας στο μέτωπο εργασίας.

Δίδυμοι

Υπάρχει σοβαρή ενέργεια στον αέρα σήμερα, και θα πρέπει να απασχολήσει τα ήθη και τη ψυχραιμία σας. Αλλά έχετε άφθονο κέφι ενέργειας να ακολουθήσει σήμερα. Η Σελήνη σε συναδέλφους θα είναι στο πλευρό σας με κάποια διασκέδαση και νέα ξεκινήματα. Αυτή η Σελήνη εμφανίζεται στον ένατο οίκο σας από τις εξωτερικές υποθέσεις.

Καρκίνος

Είστε έτοιμοι για μια μεταμόρφωση! Έχετε πόνους για μια νέα αρχή για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Υδροχόος Σελήνη στον οίκο του μετασχηματισμού σας φθάνει σήμερα για να σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, καθώς δεν υπάρχει κάποια σοβαρή ψυχική ενέργεια στον αέρα και σήμερα. Είναι όλα σχετικά με τολμηρές ιδέες και σήμερα.

Λέων

Ήρθε η ώρα για σας να βάλετε πραγματικά τον εαυτό σας εκεί έξω, και είναι μια μεγάλη ημέρα για να μπορείτε να το κάνετε αυτό στην αγάπη . Ο Υδροχόος Σελήνη μπαίνει στον έβδομο οίκο σας των μακροπρόθεσμων συνεργασιών σήμερα, επιτρέποντάς σας να ασκήσετε κάποιες αντισυμβατικές ιδέες στο παιχνίδι της αγάπης.

Παρθένος

Μην κολλήσετε πάνω από απρόβλεπτα γεγονότα σήμερα, και να είστε πολύ προσεκτικοί για το πώς θα χειριστείτε τη σχέση που έχει σημασία σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι σήμερα τείνετε τις ευθύνες, και αυτό γίνεται μια χρυσή ημέρα. Ο Υδροχόος Σελήνη στον έκτο οίκο σας από την εργασία σηματοδοτεί μια αλλαγή εργασίας ή νέα αρχή είναι στο δρόμο.

Ζυγός

Τεντώστε τη δημιουργική δύναμή σας σήμερα! Οι τολμηρές ιδέες που είναι έξω από το κουτί και καλύπτουν το υψηλότερο επίπεδο σκέψης σας ευνοούνται σήμερα. Η Σελήνη σε συναδέλφους είναι στο πέμπτο σας οίκο σήμερα. Βρείτε έναν τρόπο να εκφράσετε κάποια ελευθερία και απλά να απολαύσετε τον εαυτό σας σήμερα.

Σκορπιός

Βρίσκεστε σε μια φάση μιας νέας αρχής με την οικογενειακή ζωή σας, και η Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας από τις ρίζες πρόκειται να σας βοηθήσει εδώ. Αυτή δεν είναι η ώρα να πάρετε τον εαυτό σας ή τους άλλους τόσο σοβαρά, αλλά είναι μάλλον μια στιγμή για να επικεντρωθείτε σε μια αλλαγή. Ο Υδροχόος Σελήνη ευνοεί τις λύσεις κουτί για τον οίκο της ζωής σας σήμερα.

Τοξότης

Μια νέα αρχή ή μια φρέσκια νέα αρχή μπορεί να είναι στο δρόμο του για ορισμένα κανάλια επικοινωνίας. Ο Υδροχόος Σελήνη σήμερα είναι στον τρίτο οίκο σας, και θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε μια αλλαγή στο ρυθμό μέσα από την περιοχή της επικοινωνίας σήμερα. Χρησιμοποιήστε τη λογική πλευρά σας στον τομέα της επικοινωνίας σήμερα.

Αιγόκερως

Κρατήστε την ψυχραιμία σας σήμερα, και θα μπορούσε να λειτουργήσει κάποιο μαγικό στις οικονομικές σας υποθέσεις. Ο Υδροχόος Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος στέλνει κάποια ευκαιρία με χρήματα στο δρόμο σας, αν είστε έτοιμοι γι 'αυτό. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποια συναρπαστικά νέα ξεκινήματα με τον τρόπο του χρήματος. Σήμερα είναι όλα σχετικά με την άσκηση λογικής και ορθολογικής πλευρά σας, που αγαπάτε.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας ενθαρρύνει να δείτε πίσω από μια κατάσταση και να δείτε την ευρύτερη εικόνα σήμερα. Είναι όλα σχετικά με την έναρξη ενός συναρπαστικού νέου κύκλου για τον εαυτό σας. Το σύμπαν σας δίνει το μεγάλο μεγάλο πράσινο φως για σας σε όλους τους τομείς και σήμερα.

Ιχθύς

Θα μπορούσε να είναι μια ημέρα όπου όλη η δημιουργική ενέργεια να ρέει γύρω σας και ίσως ακόμη και να σας κάνει λίγο ανήσυχους. Αυτό είναι πρότυπο για το δωδέκατο οίκο της ενέργειας, και τα περισσότερα ζώδια το αισθάνονται αυτό όταν συμβαίνει. Αισθάνεστε λίγο πιο συναισθηματικοί απ'ότι συνήθως με τον Υδροχόο Σελήνη στον δωδέκατο οίκο σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.