Προβλέψεις Ταρώ 17/04 – 23/04/2017

Κάρτα 1: Πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας
Ο Μάγος

Εξαιρετική κάρτα για να ξεκινήσει η εβδομάδα αυτή, που η άνοιξη μεστώνει και αρχίζει να μας απασχολεί ο έρωτας, κατά κύριο λόγο. Ο Μάγος είναι το χαρτί της γοητείας, μπορεί να επιδράσει όχι μόνον στον έρωτα αλλά και σε κάθε υπόθεση που θέλουμε να πείσουμε τους άλλους να μας ακολουθήσουν σε ένα όραμα . Ευνοεί πολύ τους Παρθένους και τους Διδύμους.

Κάρτα 2: Τι θέλετε περισσότερο τώρα

Ο Αυτοκράτορας

Βαθιά μέσα μας αποζητάμε σταθερότητα, καθόλου περίεργο σε μια εποχή αστάθειας και αμφιβολίας. Είναι μια κάρτα που μας βοηθάει να δούμε με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις μας με το κράτος αλλά και να αποζητήσουμε ανθρώπους κύρους για βοήθεια, συμβουλή και στήριξη. Ευνοεί τους Κριούς.

Κάρτα 3: Οι φόβοι σας

Ο Κόσμος

Γίνεται να φοβόμαστε την επιτυχία; Και όμως, κατά κύριο λόγο αυτή η φοβία είναι που μας στερεί τις δάφνες μας και τις χαρές μας. Αν νιώθετε ότι τα σχέδιά σας δεν είναι ρεαλιστικά, κάντε τις αναγκαίες προσαρμογές, αλλά μην παραιτήστε από τον πυρήνα τους.

Κάρτα 4: Τι γίνεται στο  μέλλον σας

Η Εγκράτεια

Δυνατό και όμορφο χαρτί που μας λέει ότι και το επαγγελματικό πεδίο και το θέμα του έρωτα θα το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και χωρίς ακραίες αποφάσεις . Η Εγκράτεια είναι μία κάρτα που ευνοεί τους Τοξότες, αλλά όχι μόνον ευνοεί όλους μας να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Κάρτα 5: Τι συμβαίνει εναντίον σας

Ο Ερημίτης

Για κανέναν λόγο δεν πρέπει να απομονωθείτε στις σκέψεις σας και τους φόβους σας. Μια ανασφάλεια που υπάρχει σε θέματα ερωτικά, αλλά και στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να μας στερήσει ευκαιρίες αν δεν μπορέσουμε να τιθασεύσουμε τους φόβους μας.

Κάρτα 6: Το πιθανότερο αποτέλεσμα

Η Σελήνη

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των ανασχετικών διαθέσεων, παρά το γεγονός ότι θα έχουμε κάποιες ευκαιρίες, ίσως και πολλές, θα έχουμε μια διάθεση να αφεθούμε σε ένα συναίσθημα μουντό, πράγμα που θα είναι λάθος. Προσοχή στις σχέσεις, θα έχουμε μια τάση να κάνουμε τους άλλους να μας λυπούνται, πράγμα κουραστικό.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.