Αριθμολογική Πρόβλεψη 17/04 – 23/04/2017

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017
Η Διακαινήσιμος ξεκινάει με ένα καρμικό και δύσκολο στίγμα, τον αριθμό 13. Από την μια είναι ο Δάσκαλος των 12, ένα αποτύπωμα της Χριστικής παρουσίας, που μας σπρώχνει σε θυσίες . Από την άλλη όμως είναι ένας αριθμός λαθών. Προσοχή σε κάθε είδους επενδύσεις και τυχερά παιχνίδια, μακριά από κερδοσκοπία και απότομες αποφάσεις γύρω από τα οικονομικά μας. Επίσης, μεγάλη προσοχή στην οδήγηση, μέρες που είναι.

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Το 5 που χαρακτηρίζει την ημέρα είναι ένας γλυκός αριθμός αισθήσεων. Δεν θα έχουμε βγει ακόμα από το κλίμα του Πάσχα, των εορτών. Μπορεί κάποιοι να πάρουν λίγες ημέρες άδεια από την σημαία για να χαρούν λίγο ακόμα τους ανθρώπους τους. Ευνοούνται όλα τα επαγγέλματα που προσφέρουν αναψυχή και ευεξία .

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Το 6 είναι ένας ανώτερος αριθμός σοφίας και προσφοράς – είναι όμως και ο αριθμός της λογικής, που μας βοηθάει να ασχοληθούμε με όλα εκείνα τα καθημερινά πράγματα που συνήθως αποφεύγουμε, όπως οι λογαριασμοί, οι υποχρεώσεις, η γραφειοκρατία.

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Το 16 είναι καρμικός αριθμός. Βοηθάει μεν τους εργατικούς ανθρώπους να προσηλωθούν στους στόχους τους, αλλά φέρνει σκληρότητα στις αποφάσεις που αργότερα πληρώνονται από το ταμείο του σύμπαντος οπότε προσοχή.

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Το 17 είναι ο αριθμός της επιτυχίας. Είναι γεμάτος δυναμισμό, μας προτρέπει να ασχοληθούμε με μεγάλα οράματα, με την αλληλεγγύη, με τον τουρισμό αλλά και το ταξίδι με την πολύ ευρεία έννοια της περιπέτειας και της γνώσης.

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Το 9 είναι ο αριθμός των Σοφών. Η επιρροή του είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με τα εσωτερικά πεδία, να γνωρίσουμε νέα μονοπάτια αφύπνισης, να έρθουμε σε επαφή με εναλλακτικές θεραπείες.

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Το 10 είναι ένας αριθμός καρμικός, που βοηθάει να ξαναρχίσουμε την ζωή μας από την αρχή, αλλά θέλει προσοχή γιατί αυξάνει τον εγωισμό. Χρησιμοποιήστε την δύναμή του για να εγκαινιάσετε μια νέα σχέση με την εργασία σας, αλλά περιορίστε τον εγωισμό του.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.