Φεγγάρια Αγάπης 17/04 – 23/04/2017

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017
Η Σελήνη την δεύτερη ημέρα της Δικαινησίμου, που η αγάπη είναι το βασικό μας μέλημα ή έστω πρέπει να είναι – για να έχει νόημα η Ανάσταση - εισέρχεται στον Αιγόκερω και είναι σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο - η τέλεια ευκαιρία για μια επανασύνδεση . Δυνατότητα να αναθερμάνουν την σχέση τους μέσα από υποσχέσεις και αφοσίωση θα έχουν οι Αιγόκεροι, οι Ζυγοί, οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Ταύροι, οι Σκορπιοί.

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στον Αιγόκερω με το παρορμητικό πάθος και σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία δημιουργεί εκρηκτικά και λυτρωτικά πάθη. Το όνειρο εισβάλλει στην ζωή μας, το ίδιο και οι βαθείς και ανομολόγητοι πόθοι, που τους διαφεντεύει ο Πλούτωνας . Έχει έρθει η στιγμή να παραδεχτούν πως θέλουν περισσότερο πάθος στην ζωή τους οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι, οι Τοξότες, οι Σκορπιοί, οι Ιχθείς.

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο – ο σταθερός σταυρός μπαίνει στην άνοιξη των αισθήσεων. Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Άρη, αλλά και σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό έχει αντιφατικά μηνύματα να μας μεταφέρει. Από την μια ζηλεύουμε, είμαστε κτητικοί  και γεμάτοι υποψίες και από την άλλη επιδιώκουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για τους ανθρώπους που αγαπάμε. Σε μεγάλη ψυχική ένταση οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, ενώ σε ρυθμούς επανασύνδεσης κινούνται οι Ζυγοί και οι Ιχθείς.

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει στον Κριό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 3 Μαΐου- είναι μια όμορφη στιγμή για να θυμηθείτε την τέχνη του παρορμητικού και κεραυνοβόλου φλερτ. Η Σελήνη ακόμα στον Υδροχόο και σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό θέλει να προσθέσει μια νότα αισιόδοξου πειραματισμού στον έρωτα. Καθώς ο Δίας είναι ανάδρομος στο ζώδιο των σχέσεων και θέλει να μας στείλει να διερευνήσουμε σχέσεις που ήδη γνωρίζουμε, η Σελήνη θα μας επιτρέψει να τις δούμε με νέα ματιά. Πολύ ευνοημένοι οι Ταύροι, οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί, οι Τοξότες, οι Ζυγοί.

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

 Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθείς και είναι σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, τον ανάδρομο Κρόνο και τον Ουρανό, αλλά και σε τετράγωνο με τον Άρη – προσοχή στα νεύρα, αλλά και προσοχή στην διαίσθηση σας, θα μπορεί να σας πληροφορήσει πολύ καλά αν αξίζει να φλερτάρετε με κάποιο άτομο ή αν αξίζει να επιστρέψετε σε μια σχέση που δεν έχει κλείσει τον κύκλο της. Ερωτικές ευκαιρίες για Ιχθείς, Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους.

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στους Ιχθείς και με ένα υπέροχο εξάγωνο με τον Ήλιο από τον Ταύρο και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μας κάνει δώρο το πάθος που συμβαδίζει με την δημιουργικότητα στον έρωτα. Ενισχύουν την σχέση τους και έχουν μεγάλη επιτυχία στο φλερτ οι Λέοντες, οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Ιχθείς.

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Η Σελήνη και αυτήν την Κυριακή του μεστωμένου πια Απρίλη είναι στους Ιχθείς και σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, εκτινάσσει την ανάγκη μας για πραγματική αγάπη. Αν μια σχέση δεν έχει πια το πάθος που θεωρεί η ψυχή μας ότι χρειάζεται, θα έχουμε τριγμούς. Οι Ιχθείς, οι Παρθένοι, οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Αιγόκεροι, οι Ζυγοί, οι Ταύροι, οι Σκορπιοί είναι σε αναζήτηση έντονων παθών.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.