Ερωτοσκόπιο 17-4-2017

Σοβαρεύουν τα πράγματα στο ερωτικό πεδίο. Ναι μεν άνοιξη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε και πεταλούδες, να πετάμε από δω κι από κει! Των φρονίμων τα παιδιά πριν νιώσουν μοναξιά ερωτεύονται, για να έχουν πάντα δίπλα τους έναν ώμο να ακουμπήσουν. Έτσι μας προτρέπει ο ουράνιος χορός να κινηθούμε, με σύνδεση και πρόνοια.
Η Σελήνη στον Αιγόκερω

Μια δυναμική και παρορμητική Σελήνη σε τετράγωνο από τον Αιγόκερω που την φιλοξενεί με την Αφροδίτη που είναι ανάδρομη επιδιώκει να ξυπνήσουμε από τον ερωτικό λήθαργο. Καλό το παρελθόν, λέει η Σελήνη, αλλά αν έχει να μας προσφέρει κάτι. Αν δεν έχει, τι νόημα υπάρχει στο να πλαντάζουμε χωρίς όφελος; Σε σύνοδο με τον ανάδρομο Κρόνο επιζητά να έχουμε απόλυτο έλεγχο συναισθημάτων, ενώ η καλή της σχέση με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο σταθεροποιεί τις μόνιμες σχέσεις.

Το τρίγωνο της Φωτιάς

Η μεγάλη όψη που ολοκληρώνεται σήμερα είναι το τρίγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη, σε περιβάλλον φλογερό και με διάθεση να βρούμε τον πραγματικό και καρμικό έρωτα. Ο Κρόνος στον Τοξότη είναι μια σπίθα επίγνωσης, πολύ περισσότερο τώρα που είναι σε ανάδρομη πορεία. Σε συμμαχία με τον Ήλιο από το ζώδιο των ενάρξεων, τον Κριό, μας λέει να ταξιδέψουμε βαθιά μέσα στην ψυχή μας για να βρούμε τον χάρτη που θα μας φέρει στην μία και αδιαίρετη αγάπη .

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι επωφεληθείτε από αυτήν την τάση του Ήλιου για εξερεύνηση της αλήθειας. Οι Κριοί μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα σε ένα ταξίδι. Οι Ζυγοί επιστρέφετε σε ανθρώπους που τους νιώθετε να είναι οικογένειά σας. Οι Καρκίνοι είστε πολύ δυναμικοί και αποφασίζετε να φλερτάρετε ανθρώπους σοβαρούς και με κύρος. Οι Αιγόκεροι φωτίζεστε από την Σελήνη και αποκτάτε αισιοδοξία .
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς προσέξτε την ανάδρομη Αφροδίτη, σας δημιουργεί παγίδες και πισωγυρίσματα. Οι Δίδυμοι πιθανόν να πρέπει να επανεξετάσετε το πόσο σημαντικός είναι ένας άνθρωπος για εσάς. Οι ευνοείστε από τον Κρόνο και λειτουργείτε πολύ ώριμα στις σχέσεις σας. Οι Παρθένοι πρέπει να βρείτε τρόπο να λύσετε προβλήματα καθημερινότητας με το ταίρι σας. Οι Ιχθείς ίσως να έχετε απογοητευτεί από την στάση ενός αγαπημένου σας προσώπου.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχετε εξαιρετική επιρροή από τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο. Οι Υδροχόοι είστε έτοιμοι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για να ισχυροποιήσετε μια σχέση σας. Οι Λέοντες πιθανόν να συναντηθείτε με ένα σημαντικό άτομο από το παρελθόν σας. Οι Ταύροι απολαμβάνετε την βεβαιότητα της αγάπης. Οι Σκορπιοί ξέρετε πώς να κερδίσετε την προσοχή του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.