Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-4-2017

Κριός
Αν υπάρχει ένας τομέας που έχει εύνοια σήμερα στα ερωτικά θέματα, είναι η επανασύνδεση . Είναι η στιγμή που ολοκληρώνεται το πολύ θετικό τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη και κάθε σοβαρή σχέση που ξέρεις ότι έχει μεγάλη σημασία για σένα δέχεται την επιβράβευση του Κρόνου.

Ταύρος

Παρά τις περίεργες και δύσκολες επιρροές της ανάδρομης Αφροδίτης, έχεις έναν άσσο σήμερα για να επιτύχεις μια επανασύνδεση. Ο Ερμής από το ζώδιό σου σε ανάδρομη πορεία σε καλή σχέση τριγώνου με την Σελήνη από τον Αιγόκερω σου ανοίγει τους δρόμους για να ενωθείς με έναν πρώην σύντροφό σου.

Δίδυμοι

Είναι μια δυνατή και θετική ημέρα για να τα βρεις πάλι με ένα πρώην ταίρι σου. Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο σε τρίγωνη σχέση με την Σελήνη από τον Αιγόκερω σου δείχνει τον δρόμο της κατανόησης. Λάθη που έχουν γίνει σε μια περασμένη σχέση σου μπορούν να ξεπεραστούν και να την αναθερμάνεις.

Καρκίνος

Είναι πολύ καλή ημέρα ερωτικά, και ειδικά αν θέλεις να επιστρέψεις σε μια παλιά σου σχέση. Η Σελήνη στον Αιγόκερω, σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις την κίνηση που θα σου αποφέρει άμεσα οφέλη στον τομέα της επανασύνδεσης.

Λέων

Ειδικά σήμερα έχεις εύνοια για μια επανασύνδεση. Η θετική σχέση ανάμεσα στον Ήλιο από τον Κριό με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη σου δίνει δύναμη ψυχής για να συγχωρήσεις ενδεχόμενα λάθη, σε κάνει να δείχνεις προς αυτούς που αγαπάς μια εικόνα σταθερότητας και ωριμότητας που είναι ακαταμάχητη.

Παρθένος

Πολύ ευνοϊκή ημέρα για να έχεις μια επανασύνδεση. Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο σε τρίγωνη σχέση με την Σελήνη από τον Αιγόκερω σου δίνει όλη την ενέργεια και όλη την γνώση που χρειάζεσαι για να σπάσεις τον πάγο με έναν άνθρωπο που ακόμα σε ενδιαφέρει. Κάνε μια προσπάθεια και δεν θα χάσεις.

Ζυγός

Παρά την καλή διάθεση του ανάδρομου Ερμή, εξακολουθείς να έχεις συναισθηματικούς «κόμπους». Η ανάδρομη Αφροδίτη στους καρμικούς σου Ιχθείς δεν σου επιτρέπει ακόμα να πάρεις τις αποφάσεις που θα ήθελες. Για την ακρίβεια αυτό είναι το πρόβλημα, δεν ξέρεις τι θέλεις. Προσπάθησε να βάλεις τα ερωτικά σου θέματα σε μια σειρά με ψυχραιμία .

Σκορπιός

Αν και ο Πλούτωνας που είναι κυβερνήτης σου σε ταλαιπωρεί, έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα για μια επανασύνδεση. Η πολύ καλή σχέση του Ήλιου από τον Κριό με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη και τον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεών σου είναι το κοσμικό δώρο που θα σου επιτρέψει να έχεις την επιστροφή που θέλεις.

Τοξότης

Είναι η ιδανική ημέρα για να τα βρεις πάλι με ένα παλιό σου ταίρι. Η ολοκλήρωση του τριγώνου ανάμεσα στον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιό σου και τον Ήλιο από τον Κριό σε κάνει να ξέρεις απόλυτα τι θέλεις και με ποιον τρόπο θα το διεκδικήσεις. Σε ενώνουν πολλά με έναν άνθρωπο; Το ξέρει κι αυτός!

Αιγόκερως

Είναι η τέλεια ευκαιρία για μια επανασύνδεση, κόντρα στις δυσκολίες που σου δίνει ο Πλούτωνας. Το τρίγωνο του ανάδρομου Κρόνου από τον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σου με τον Ήλιο από τον Κριό αλλά και η Σελήνη στο ζώδιό σου σε πολύ καλή σχέση με τον ανάδρομο Ερμή σου ανοίγουν τις πόρτες της επιστροφής σε μια καρμική και δυνατή σχέση.

Υδροχόος

Έχεις την δυνατότητα για μια επανασύνδεση, αρκεί να ξέρεις με σιγουριά τι πραγματικά ζητάς στον έρωτα. Ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Κριό, τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει μια ευκαιρία, αλλά θέλει προσοχή για να μην εγκλωβιστείς σε λάθος επιλογές.

Ιχθείς

Καλύτερα σήμερα να περάσεις την ημέρα χωρίς να κάνεις κάποια κίνηση επανασύνδεσης. Ο Ποσειδώνας που είναι κυβερνήτης σου και είναι στο ζώδιό σου κάνει μια όψη χιαστί με τον ανάδρομο Δία από τον καρμικό σου Ζυγό και σου θολώνει την κρίση και το ερωτικό σου ένστικτο . Δεν ξέρεις αν όντως σε συμφέρει μια επιστροφή σε παλιά σου σχέση, περίμενε λίγο.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.