Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-4-2017

 Κριός – Δέκα των Ράβδων
Δύσκολα τα πράγματα σήμερα στο ερωτικό πεδίο. Σύννεφα ., προβλήματα καθημερινότητας, υπερβολική πίεση σε καταβάλλουν και δεν έχεις και πολύ μεγάλη διάθεση. Αν εσύ ή το ταίρι σου έχετε Κρόνο στον Τοξότη θα πρέπει να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί, μιας και ο μέγας αυτός Δάσκαλος του κάρμα και αντιστοιχεί στο 10 Μπαστούνι και είναι ανάδρομος στον Τοξότη δημιουργώντας τριγμούς στις σχέσεις σου.

Ταύρος  - Το Αστέρι (Αντεστραμμένο)

Παρά το γεγονός ότι ίσως και να μην το παραδέχεσαι, κάποιο άτομο έχει γοητευτεί πολύ από εσένα. Αν ήδη βρίσκεσαι σε σχέση θα την δεις να ανθίζει και να καρποφορεί δημιουργικά σε όλα τα επίπεδα. Αν φλερτάρεις η νέα προοπτική που ανοίγεται είναι εξαιρετική.

Δίδυμοι – Ρήγας των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Εξακολουθούν και σήμερα τα ερωτικά σου προβλήματα. Ειδικά αν είσαι σε σχέση με Υδροχόο έχετε πολλά και δύσκολα θέματα να αντιμετωπίσετε. Ίσως να σου φανεί ότι το ταίρι σου είναι σκληρόκαρδο σήμερα μαζί σου. Αν έχεις οικονομικές και νομικές διαφορές με έναν πρώην σύντροφό σου ετοιμάσου για ύπουλα χτυπήματα εκ μέρους του.

Καρκίνος – Οκτώ των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Ενώ το Οκτώ Καρό είναι θετικό χαρτί, η αντεστραμμένη εμφάνισή του δηλώνει ότι ίσως να υπάρχει μια ρουτίνα στις σχέσεις σου, μια παγίδα καθημερινότητας. Κάνεις προσπάθειες να την βελτιώσεις την κατάσταση, αλλά ακόμα κι αυτό σου φέρνει απλά περισσότερη κούραση . Θα είναι δύσκολη σήμερα η σχέση σου με Παρθένους.

Λέων – Επτά των Κυπέλλων  

Συναισθηματικά υπάρχει ένα χάος στην ψυχή σου. Δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και έχεις μπερδευτεί ανάμεσα σε ιδεατές συναισθηματικές σχέσεις, πραγματικές συνθήκες, ζητούμενα που έχουν να κάνουν με τις φιλοδοξίες σου. Όλα είναι ένα κουβάρι στο μυαλό σου. Αν συνδέεσαι με ένα άτομο που έχει Αφροδίτη στον Σκορπιό θα έχετε εντάσεις.

Παρθένος – Τέσσερα των Κυπέλλων

Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις ότι μια σχέση σου έχει τελματώσει. Μπορεί να μην είναι μια καταστροφή, αλλά σήμερα κάτι σε κουράζει σε σχέση με τον άνθρωπό σου. Ειδικά αν το ταίρι σου έχει Σελήνη στον Καρκίνο ή είναι Καρκίνος νιώθεις ότι δεν έχετε καλή επικοινωνία και θα προτιμούσες λίγη μοναξιά .

Ζυγός  – Πέντε των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Πολλά σύννεφα έχουν πέσει στον ερωτικό τομέα και έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα με γενναιότητα και ειλικρίνεια . Αν σχετίζεσαι με ένα άτομο που έχει Ερμή στον Ταύρο – ή έχεις εσύ αυτό το αστρολογικό χαρακτηριστικό – η σχέση σας δεν είναι αποδεκτή από τους άλλους, υπάρχει κάτι το κρυφό και το απαγορευμένο.

Σκορπιός – Η Αρχιέρεια

Πολύ δυνατό χαρτί που σου δίνει προβάδισμα στον ερωτικό τομέα. Έχεις εξαιρετική σχέση με την διαίσθησή σου σήμερα και μπορείς να χειραγωγήσεις με την γοητεία σου τους ανθρώπους που αγαπάς και σε ενδιαφέρουν. Βαθιά μέσα σου όμως νιώθεις μια υπαρξιακή μοναξιά.

Τοξότης – Ο Κρεμασμένος (Αντεστραμμένο)

Έχεις καταθλιπτική και παράξενη διάθεση σήμερα. Αν σχετίζεσαι με Ιχθύ θα πάρεις μεγάλα ρίσκα αλλά χωρίς να αξίζουν τον κόπο. Πρόσεξε την επιρροή των άλλων επάνω σου. Μην μπερδεύεις μια εμμονή που έχεις ή ένα πάθος της στιγμής με μόνιμο έρωτα, κινδυνεύεις να παρασυρθείς έξω από τους στόχους σου.

Αιγόκερως – Ακόλουθος των Σπαθιών

Θα πάρεις πολύ σύντομα νέα από ένα άτομο που σου λείπει και θέλεις να ξέρεις πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας. Αν σε ενδιαφέρει Υδροχόος, Ζυγός ή Δίδυμος η σχέση σας σήμερα θα είναι γεμάτη από χιούμορ, έξυπνη προσέγγιση, καλή πνευματική επικοινωνία.

Υδροχόος  – Άσσος των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Ακόμα και αντεστραμμένο, εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο θετικά χαρτιά της Αρκάνας, σε όλα τα επίπεδα. Αντιπροσωπεύει όλα τα ζώδια του Αέρα, άρα και το δικό σου και σου λέει να αποκτήσεις θάρρος στον έρωτα και να μην συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη αγάπη .

Ιχθείς - Ο Κόσμος

Πολύ όμορφο χαρτί, ειδικά αν συνδέεσαι με Αιγόκερω. Η σχέση σου ή το φλερτ σου θα σου χαρίσουν όχι μόνον ερωτική ευτυχία σήμερα, αλλά και αίσθηση ολοκλήρωσης. Εξαιρετική επιρροή για να κάνεις μια συζήτηση βάθους με το ταίρι σου για να γίνετε και συνεργάτες.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.