Αστρολογικό Δελτίο 16-4-2017

Αυτό το Πάσχα θα είναι πολύ σημαντικό για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις αφού θα υπάρχει ισορροπία και έντονα συναισθήματα αγάπης. Έτσι τόσο με το οικογενειακό μας περιβάλλον, όσο και με τον στενό μας κύκλο θα περάσουμε όμορφα και θα αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας. Ακόμη εξ αιτίας της αυξημένης κοινωνικότητάς μας θα κάνουμε νέες γνωριμίες, πιθανόν και φιλίες που θα έχουν προοπτικές . Βέβαια θα βρεθούμε και με πρόσωπα από το παρελθόν και θα μπορούμε να ισορροπήσουμε τις σχέσεις μας και να λύσουμε τυχόν παρεξηγήσεις .
Εκπλήξεις και συναντήσεις

Η Σελήνη από τον Τοξότη θα είναι σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό, σε σύνοδο με τον Κρόνο, αλλά και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη. Έτσι λοιπόν θα υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα που θα μας ενθουσιάσουν, αλλά και καταστάσεις με άτομα από το παρελθόν που θα μας οδηγήσουν σε μια νέα ευχάριστη περιπέτεια . Πιθανόν να νοιώσουμε κάποια δυσπιστία με άτομα που θα μας δείξουν άμεσα τα αισθήματά τους, ωστόσο θα μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα και να υπάρξει αμοιβαιότητα. Γενικά θα είμαστε στοργικοί και ευδιάθετοι και θα έχουμε αρμονία στις σχέσεις μας με τον περίγυρό μας.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι φροντίστε να περάσετε όμορφα και να ξεκουραστείτε. Οι Κριοί θα έχετε μια ενδιαφέρουσα είδηση που θα αφορά στα οικονομικά σας. Οι Ζυγοί δείξτε κατανόηση σε κάποιον συνεργάτη σας και αποφύγετε τις εντάσεις. Οι Καρκίνοι μάλλον θα ασχοληθείτε με τις μελλοντικές σας επιδιώξεις. Οι Αιγόκεροι θα είστε πολύ εξωστρεφείς και κοινωνικοί και θα κάνετε γνωριμίες.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μπορείτε να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον κύκλο σας και να νοιώσετε ασφάλεια. Οι Δίδυμοι μάλλον θα βάλετε κάποιες προτεραιότητες στα οικονομικά σας. Οι Τοξότες θα ασχοληθείτε με την καθημερινότητά σας. Οι Παρθένοι θα είστε ευδιάθετοι και θα είστε πολύ κοινωνικοί.

Οι Ιχθείς θα ξεπεράσετε κάποια πρακτικά προβλήματα .

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί πιθανόν να ταξιδέψετε, σίγουρα όμως θα βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι Υδροχόοι θα ισορροπήσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις. Οι Λέοντες θα έχετε μια ενδιαφέρουσα είδηση σχετικά με την καριέρα σας. Οι Ταύροι θα βρεθείτε με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος και θα ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Οι Σκορπιοί θα ισορροπήσετε την καθημερινότητά σας.

Οι σημαντικότερες πλανητικές όψεις της ημέρας με αποτύπωση στις 12 το μεσημέρι ακριβώς είναι συνοπτικά οι εξής:
  
Ήλιος
Τρίγωνο
Σελήνη
  
Ήλιος
Σύνοδος
Ερμής
  
Ήλιος
Τρίγωνο
Κρόνος
  
Ήλιος
Σύνοδος
Ουρανός
  
Σελήνη
Τετράγωνο
Αφροδίτη
  
Σελήνη
Σύνοδος
Κρόνος
  
Σελήνη
Τρίγωνο
Ουρανός
  
Ερμής
Τρίγωνο
Κρόνος
  
Ερμής
Σύνοδος
Ουρανός
  
Αφροδίτη
Εξάγωνο
Άρης
  
Αφροδίτη
Τετράγωνο
Κρόνος
  
Άρης
Τρίγωνο
Πλούτων
  
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
  
Δίας
Τετράγωνο
Πλούτων
  
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
  
Ουρανός
Τετράγωνο
Πλούτων
 
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.