Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Κριός
Αυτό το Πάσχα μπορεί να σου μείνει αξέχαστο. Το υπέροχο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς σου δίνει την δυνατότητα να έχεις μια επανασύνδεση και μάλιστα να ενδυναμωθεί αυτή η σχέση πολύ περισσότερο τώρα, από ό,τι στην πρώτη της φάση.

Ταύρος

Είναι μια δυνατή ημέρα για τον έρωτα και τις επανασυνδέσεις. Η ανάδρομη Αφροδίτη από τους συμβατούς σου Ιχθείς και ο Άρης από το ζώδιό σου κάνουν εξάγωνο και φυσικά, όταν έχουμε ανάδρομο πλανήτη, και μάλιστα τη ολόθερμη Αφροδίτη, σε τόσο καλή διάθεση, αρχίζουν τα θαύματα. Μπορείς με όπλο την τρυφερότητα να αναθερμάνεις μια σχέση που σε ενδιαφέρει ακόμα.

Δίδυμοι

Αν θέλεις να είσαι με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου οι ουράνιες δυνάμεις θα σε βοηθήσουν. Ο ανάδρομος Ερμής με την σύνοδό του με τον Ήλιο, το τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στην Παρθένο και την ευνοϊκή σχέση τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο δίνει πολλές δυνατότητες επανασύνδεσης.

Καρκίνος

Η Σελήνη που ορίζει το πεπρωμένο σου είναι ακόμα στον Τοξότη και σε τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Κριό δίνει στην ψυχή σου την αισιοδοξία και το θάρρος που χρειάζεται μια επανασύνδεση. Δες αν έχεις κάποιον τρόπο να σπάσεις τον πάγο με ένα πρώην ταίρι σου, η ημέρα προσφέρεται για τρυφερές συγκινήσεις.

Λέων

Ναι, θα μπορούσες σήμερα να έχεις μια επανασύνδεση. Η καλή σχέση ανάμεσα στον Ήλιο από τον Κριό με την Σελήνη από τον Τοξότη σε κάνει να έχεις ανάλαφρη διάθεση και να μπορείς να χειριστείς σωστά το συναισθηματικό βάρος. Μπορείς να προσπαθήσεις να τα ξαναβρείς με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, σίγουρα.

Παρθένος

Είναι μια Πασχαλιά που όλα μπορούν να γίνουν. Ο ανάδρομος Ερμής σε πολύ ευνοϊκή διάθεση και σήμερα, καθώς είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο, τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο και τρίγωνο επίσης με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιό σου, ανοίγει δρόμους για μια επανασύνδεση.

Ζυγός

Είναι βαθιά συναισθηματική ημέρα και όλα είναι δυνατά. Η ολοκλήρωση του εξαγώνου της ανάδρομης Αφροδίτης από τους καρμικούς σου Ιχθείς με τον Άρη από τον εξίσου καρμικό για σένα Ταύρο σου δημιουργεί πολύ θετικές συνθήκες για μια επανασύνδεση και μάλιστα μπορεί να γίνει και στα ξαφνικά και τα απρόσμενα.

Σκορπιός

Έχεις κουραστεί συναισθηματικά, αλλά η ημέρα έχει ενεργειακά δώρα που βοηθάνε την επανασύνδεση. Και σήμερα η Σελήνη στον Τοξότη που για σένα είναι ο Οίκος των σχέσεων σε ευνοεί, φέρνοντας συναισθήματα γεμάτα φλόγα, καθώς συμμαχεί με τον Ήλιο από τον Κριό. Είναι εύκολο να αναθερμάνεις μια σχέση.

Τοξότης

Αν αυτό που θες είναι μια επανασύνδεση το φεγγάρι θα σου την χαρίσει. Και σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σου θέλει να σε βοηθήσει να βρεις ισορροπίες. Καθώς είναι σε τρίγωνο με τον Ήλιο από τον φιλικό σου Κριό θ σου δώσει την φλόγα που χρειάζεσαι για να φλερτάρεις πάλι με κάποιον/α που ακόμα αγαπάς.

Αιγόκερως

Αν και γενικά έχεις περάσει πολλές δυσκολίες, η ημέρα έχει να σου χαρίσει συγκινήσεις και κάνει πολύ πιθανή μια επανασύνδεση. Το τρίγωνο του Κρόνου με τον ανάδρομο Ερμή ακριβώς εκεί σε προσανατολίζει, στο να λύσεις προβλήματα επικοινωνίας με ένα άτομο που ακόμα αγαπάς.

Υδροχόος

Η πολύ καλή σχέση εξαγώνου της ανάδρομης Αφροδίτης από τους Ιχθείς και τον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεών σου με τον Χείρωνα – είναι σε σύνοδο – και κυρίως με τον Άρη – είναι σε εξάγωνο, σε προτρέπει να αφήσεις πέρα τους εγωισμούς που σε χώρισαν με ένα άτομο που αγαπάς και να τα ξαναβρείτε.

Ιχθείς

Αυτό το Πάσχα μπορεί να σου μείνει αλησμόνητο και να σου χαρίσει την αγάπη και την επανασύνδεση που θες. Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Άρη από τον 3ο Οίκο σου μιλάει για όμορφες συναντήσεις, ακόμα και από σύμπτωση, με ανθρώπους που εξακολουθείς να αγαπάς.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.