Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Κριός
Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στους Ιχθείς σας κάνει πολύ γοητευτικούς και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσετε απαρατήρητοι. Μάλιστα κάποιο άτομο από τον Αιγόκερω, ίσως να είναι το δώρο του Πάσχα για εσάς. Αν θέλετε να ξέρετε τι πρόκειται να σας συμβεί, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ταύρος

Αφήστε πίσω κάθε σας πρόβλημα και φροντίστε να περάσετε ένα όμορφο Πάσχα. Οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ θα υπάρχουν και θα πρέπει να είστε κι εσείς εκεί. Ένα άτομο από τον Λέοντα θα σας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Για να κάνετε την σωστή επιλογή, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό όπως διαμορφώνεται μετά την Πανσέληνο σας ευνοεί και θα έχετε ένα θαυμάσιο Πάσχα. Θα είστε ελκυστικοί και κάποιο άτομο από τον Κριό θα σας προσεγγίσει. Για να κάνετε την σωστή κίνηση, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη ορθή πλέον στους Ιχθείς σας καλεί να αναδείξετε τον ελκυστικό σας εαυτό. Αυτό το Πάσχα ένα άτομο από τους Διδύμους θα σας προκαλέσει και θα γίνει το κέντρο του ενδιαφέροντός σας. Αν θέλετε να προχωρήσετε με ασφάλεια, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Λέων

Η διάθεσή σας για φλερτ θα είναι έντονη και η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να περάσετε ένα μοναδικό Πάσχα. Κάποιο γνωστό σας πρόσωπο από την Παρθένο θα είναι αυτό που θα προκαλέσει τις ματιές σας. Για να μην χάσετε τον χρόνο σας άσκοπα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Παρθένος

Αυτή η περίοδος θα είναι πολύ ανανεωτική για εσάς. Το Πάσχα θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις και πιθανόν να βρείτε των έρωτα της ζωής σας σε ένα άτομο από τον Τοξότη, που θα σας πλησιάσει και θα σας κεντρίσει την περιέργεια. Αν θέλετε να είστε σίγουροι, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ζυγός

Με τον κυβερνήτη σας την Αφροδίτη σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, αλλά και την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, η γοητεία σας είναι μοναδική. Έτσι λοιπόν αυτό το Πάσχα η ευχάριστη έκπληξη θα έρθει από ένα άτομο από τον Υδροχόο. Για να είστε όμως σίγουροι, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη σας καλεί να βγείτε στο φως και να συναρπάσετε τα πλήθη. Για το Πάσχα αυτό θα έχετε πολλές και ευχάριστες προκλήσεις . Μάλιστα κάποιο άτομο από τους Ιχθείς θα σας προσεγγίσει και θα νοιώσετε πολύ διαφορετικά. Αν θέλετε τον έλεγχο και την ασφάλεια, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Τοξότης

Το σκηνικό αλλάζει με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία και σας υπόσχεται ένα εκπληκτικό Πάσχα, με πολλές νέες γνωριμίες και φλερτ. Βέβαια κάποιο άτομο από τον Ζυγό θα σας φλερτάρει και θα σας προκαλέσει το ενδιαφέρον . Για να κάνετε την κατάλληλη κίνηση, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Αιγόκερως

Από την Πανσέληνο και μετά θα έχετε την ευκαιρία για πολλές γνωριμίες, ωστόσο μέσα από αυτά τα άτομα η Αφροδίτη θα σας γνωρίσει και κάποιο άτομο από τον Σκορπιό που θα σας προσεγγίσει και θα σας ενθουσιάσει. Αν θέλετε να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Υδροχόος

Ασφαλώς και θα έχετε ευκαιρίες για γνωριμίες, ωστόσο η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σας καλεί για το Πάσχα αυτό να προσέξετε ένα άτομο από τον Καρκίνο που θα είναι πραγματική έκπληξη. Για να βρείτε τον σωστό δρόμο που θα σας ενθουσιάσει, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ιχθείς

Αυτό το Πάσχα με την Αφροδίτη ορθή στο ζώδιό σας, θα γνωρίσετε μάλλον τον έρωτα της ζωής σας. Η συνάντησή σας με κάποιο άτομο από τον Ταύρο θα σας ενθουσιάσει.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.