Αστρολογικό Δελτίο 15-4-2017

Η αισιοδοξία θα είναι κυρίαρχη και θα δούμε τα πράγματα με μια φρέσκια ματιά με την Αφροδίτη να είναι δίπλα μας και να μας υπόσχεται επιτυχίες, αφού επιστρέφει πλέον σε ορθή πορεία στους Ιχθείς. Ακόμη θα μπορούμε να προετοιμάσουμε τα μακρόχρονα σχέδιά μας και να βρούμε νέους τρόπους για την προώθησή τους. Επίσης θα έχουμε πολύ καλή διάθεση και αυξημένη κοινωνικότητα και θα μπορούμε να βρεθούμε με άτομα που νοσταλγήσαμε. Έτσι το Πάσχα αυτό θα μπορούμε να το περάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να αισθανθούμε πολύ όμορφα και ευχάριστα μαζί τους.
Δημιουργική φαντασία

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αν και θα έχουμε κάποιες αμφιβολίες για τα σχέδιά μας, ωστόσο θα μπορούμε με την αυξημένη μας διορατικότητα να βρούμε τον δρόμο της επιτυχίας. Γενικά θα είμαστε δραστήριοι και θα έχουμε αυτοπεποίθηση.

Ιδανικές σχέσεις

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς μέχρι τις 28 Απριλίου. Από την διέλευση αυτή ευνοούνται κυρίως οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά  ή πλανήτες μεταξύ  23 και 27 μοιρών στους Ιχθείς. Η ευαισθησία μας θα είναι αυξημένη και θα μπορούμε να ομαλοποιήσουμε τις σχέσεις μας με τους γύρω μας. Είναι ευκαιρία για νέες συνεργασίες που θα βασίζονται στην ειλικρίνεια και τον αλληλοσεβασμό. Ακόμη αισθηματικά θα υπάρχει η δυνατότητα να ισορροπήσουμε και να αναζωπυρώσουμε τις ερωτικές μας σχέσεις.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι μπορείτε με την αυξημένη σας διαίσθηση να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Οι Κριοί θα είστε αισιόδοξοι και θα δραστήριοι θα έχετε πολλές κοινωνικές επαφές. Οι Ζυγοί θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε, όμως προσέξτε τα οικονομικά σας. Οι Καρκίνοι θα περάσετε όμορφα με άτομα του στενού σας κύκλου. Οι Αιγόκεροι θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα κάνετε γνωριμίες.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς θα κάνετε νέα σχέδια και θα είστε ευδιάθετοι και δημιουργικοί. Οι Δίδυμοι θα είστε πολύ επινοητικοί και δυναμικοί. Οι Τοξότες θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση. Οι Παρθένοι θα έχετε την αποδοχή των άλλων και θα προχωρήσετε κάποια θέματά σας. Οι Ιχθείς θα έχετε νέες ιδέες και θα τις μοιραστείτε με άτομα του κύκλου σας. Αν θέλετε να κάνετε τις σωστές επιλογές, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί με την ευδιαθεσία σας και την αυξημένη σας κοινωνικότητα θα ισορροπήσετε τις σχέσεις σας. Οι Υδροχόοι θα έρθετε πολύ κοντά με την οικογένειά σας. Οι Λέοντες θα ξεκουραστείτε και θα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Οι Ταύροι θα είστε αισιόδοξοι και θα βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα. Οι Σκορπιοί θα περάσετε αρμονικά με το άμεσο περιβάλλον σας.

Οι σημαντικότερες πλανητικές όψεις της ημέρας με αποτύπωση στις 12 το μεσημέρι ακριβώς είναι συνοπτικά οι εξής:
 
Ήλιος
Σύνοδος
Ερμής
  
Ήλιος
Αντίθεση
Δίας
  
Ήλιος
Τρίγωνο
Κρόνος
  
Ήλιος
Σύνοδος
Ουρανός
  
Σελήνη
Τετράγωνο
Ποσειδών
  
Ερμής
Τρίγωνο
Κρόνος
  
Ερμής
Σύνοδος
Ουρανός
  
Αφροδίτη
Εξάγωνο
Άρης
  
Αφροδίτη
Τετράγωνο
Κρόνος
  
Άρης
Τρίγωνο
Πλούτων
  
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
  
Δίας
Τετράγωνο
Πλούτων
  
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
  
Ουρανός
Τετράγωνο
Πλούτων
 
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.