Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-4-2017

Κριός
Αυτό το Μέγα Σάββατο έτσι κι αλλιώς θα κινηθεί σε ρυθμούς νοσταλγίας και επιστροφών.
Μια θετική συμμαχία ανάμεσα στον Ήλιο από το ζώδιό σου με τον κυβερνήτη σου τον Άρη από τον Ταύρο μπορεί να σου χαρίσει την ψυχική ηρεμία που είναι απαραίτητη προϋπόθεση μιας επανασύνδεσης.

Ταύρος

Είναι καλή ημέρα, τηρουμένων των αναλογιών πάντα, για να έχεις μια επιστροφή, αν το θέλεις πολύ, μα πολύ. Ο Άρης από το ζώδιό σου κάνει μια άριστη, αν και σχετικά αφανή όψη με τον Ήλιο από τον Κριό και τον 12ο Οίκο σου, δίνοντας στην ψυχή σου την δύναμητης συγχώρεσης, α΄ρα και της επανασύνδεσης.

Δίδυμοι

Με τόσους ανάδρομους πλανήτες αυτό το Πάσχα όλα μπορούν να γίνουν. Μια εξελισσόμενη σύνοδοςπου κάνει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο – η μόνη αξιόλογη όψη ανάμεσα στον κυβερνήτη σου και τον Ήλιο –η οποία θα ολοκληρωθεί αργότερα μπορεί να είναι η ευκαιρία σου για να ενωθείς πάλι με έναν άνθρωπο που αγαπάς ακόμα.

Καρκίνος

Είναι λίγο παράξενη η ενέργεια αυτό το Μέγα Σάββατο. Η Σελήνη στον και σήμερα στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε απογοητεύει στο επίπεδο του φλερτ και όντως σε σπρώχνει σε γνώριμες αγκαλιές. Με λίγηαισιοδοξία όλα θα τα μπορέσεις και θα τα γλυκάνεις.

Λέων

Η επανασύνδεση είναι δυνατή σήμερα, παρά τις γενικές δυσκολίες. Η σχέση συνεννόησης ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη καταλαγιάζει την ψυχή σου, σε κάνει να βλέπεις με διάθεση συγχώρησης πιθανάλάθη του/της συντρόφου σου και σου δίνει εκείνη την έξτρα ενέργεια που χρειάζεσαι για να τολμήσεις να πας όπου σε οδηγεί η καρδιά σου.

Παρθένος

Γενικά ζεις σε μια περίοδο επιστροφών και επανασυνδέσεων. Καθώς ο ανάδρομος Ερμής αρχίζει την σύνοδό του με τον Ήλιο στον καρμικό σου Κριό θα συναντήσεις πάλι ανθρώπους από το παρελθόν σου με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Αν κάποιος από αυτούς είναι και η αγάπη που δεν ξέχασες, όλα είναι πιθανά.

Ζυγός

Η διάθεσή σου είναι πολύ νοσταλγική. Καθώς ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιό σου θα είναι σε πολύ καλή σχέση με την Σελήνη από τον Τοξότη και τον 3ο Οίκο σου είναι πιθανόν να επιλέξεις να περάσεις την ημέρα σε μέρη που ξέρεις ότι θα κινηθεί και κάποιος/κάποια που ακόμα αγαπάς. Και πού ξέρεις, μπορεί και το άτομο που θέλεις να εξακολουθεί να έχει συναισθήματα για σένα.

Σκορπιός

Είναι μια περίοδος που θέλεις να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου. Η Σελήνη στον Τοξότη και τον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεων είναι σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τον 12ο Οίκο σου αλλά και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους φιλικούς σου Ιχθείς σήμερα σου δίνει μεν νοσταλγία, αλλά βάζεις και πολλούς όρους για να αφήσεις κάποιον παλιό σου σύντροφο να σε πλησιάσει.

Τοξότης

Και καλή και δύσκολη ημέρα για επανασύνδεση, ταυτόχρονα. Η Σελήνη στο ζώδιό σου είναι σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σου λέει να μετρήσεις καλά τα δεδομένα μιας επιστροφής σε ένα ταίρι που μπορεί να το θέλεις, αλλά ίσως να μην είναι χρήσιμο στην εξέλιξή σου.

Αιγόκερως

Είναι ένα Μέγα Σάββατο συγκινητικό και φορτισμένο. Το τετράγωνο του Κρόνου με την ανάδρομη Αφροδίτη και οι διαθέσεις του Πλούτωνα σε έχουν καταπονήσει. Να κάνεις εσύ κίνηση για μια επιστροφή, λίγο δύσκολο. Αν το πρώην ταίρι σου καταλάβει τι παίζεται και θελήσει να σε διεκδικήσει, μπορεί και να το σκεφτείς.

Υδροχόος

Η ενέργεια του Ουρανού και η ανάδρομη Αφροδίτη στον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεών σου, τους Ιχθείς, μπορεί να σε κουράσουν σήμερα συναισθηματικά . Και όσο κι αν θέλεις μια επανασύνδεση, δεν είσαι ακριβώς στην κατάσταση να δώσεις γη και ύδωρ για να την έχεις.

Ιχθείς

Είναι κάπως δύσκολη μια επανασύνδεση σήμερα. Το τετράγωνο του Ποσειδώνα από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον Τοξότη δημιουργεί πολλά παράπονα, έντονη ανασφάλεια και την εντύπωση ότι σε χρησιμοποιούν γενικά οι άλλοι στις σχέσεις σου. καλύτερα να αφήσεις την ημέρα να κυλήσει.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.