Ερωτοσκόπιο 14-4-2017

Μεγάλη Παρασκευή, μία από τις πιο έντονες και συναισθηματικές ημέρες κάθε χρόνου. Η επιβεβαίωση ότι πριν από τον θρίαμβο της Ζωής και της Αγάπης χρειάζεται η Θυσία. Είναι μια στιγμή που αξίζει να προσηλωθούμε στον εσωτερικό μας Σωτήρα και να αναλογιστούμε την θέση της αγάπης στην ζωή μας. Συγχωρήστε όσους σας έβλαψαν ή σας πρόδωσαν, το παράδειγμα της συγχώρεσης το έδωσε ένας απόλυτα Αθώος πριν παραπάνω από 2000 χρόνια.
Καθώς ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό

Για να πούμε την αλήθεια, αυτή τη στιγμή που γράφουμε για την σύνοδο Ουρανού/Ήλιου μας έχει πιάσει συγκίνηση, τέτοια ημέρα που ολοκληρώνεται. Γιατί ο Ήλιος είναι το κεντρικό Εγώ που σήμερα σταυρώνεται για έναν ανώτερο σκοπό, σε σύνοδο με ένα απόλυτο ιδανικό που είναι ο Ουρανός . Αφεθείτε στην δύναμη αυτής της όψης, βγείτε έξω από το μικρό συναισθηματικό συμφέρον και θα έχετε να κερδίσετε όχι μόνον τον έρωτα αλλά και το νόημα της ίδιας της ζωής.

Η Σελήνη της Σοφίας

Η Σελήνη, πάλι ταιριαστά με την ημέρα θα αφήσει τον Σκορπιό για να περάσει στον σοφό δάσκαλο Τοξότη. Και θα είναι σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της στην Παρθένο. Πένθος καρδίας; Ναι… Η Σελήνη θα πενθήσει μέσα από αυτό το καρμικό τετράγωνο την αγάπη που δεν μπορεί να φτάσει σε θυσία. Ξέρετε, όλα σας μα όλα σας τα προβλήματα θα λυθούν αν αποφασίσετε να τα αντιμετωπίσετε με την αγάπη. Είναι δύσκολο να αγαπήσεις όμως. Και γι αυτό είμαστε όλοι στον σταυρό. Αλλάξετε το αυτό και ο σταυρός θα χαθεί, θα εξαφανιστεί.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι ζείτε μια πολύ έντονη ημέρα λόγω της  συνόδου Ουρανού/Ήλιου. Οι Κριοί θέλετε να έχετε μια σχέση που επιτέλους να γεμίζει την καρδιά σας από δυνατότητες . Οι Ζυγοί αποδεικνύετε το ταπεραμέντο σας και την δύναμη της ψυχής σας. Οι Καρκίνοι φωτίζεστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σας ζωή και ίσως να νιώθετε λίγο περιορισμένοι, να θέλετε να βγείτε έξω από τα συνηθισμένα ερωτικά μονοπάτια. Οι Αιγόκεροι βιώνεται μια έντονη επιθυμία να γίνετε θυσία για αυτούς που αγαπάτε. Για να έχετε άμεσες απαντήσεις στα ερωτικά σας θέματα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς έχετε την Σελήνη να σας ανοίγει νέα μονοπάτια στην αγάπη. Οι Δίδυμοι έχετε μια κάποια δυσκολία να καταλάβετε όμως τα μηνύματα στο φλερτ. Οι Τοξότες αντιμετωπίζετε την αγάπη σας μια ευκαιρία για να επεκταθεί η ψυχή σας. Οι Παρθένοι μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσκολίες της καθημερινότητας που σας κάνουν αντιπερισπασμό στον έρωτα. Οι Ιχθείς με την ανάδρομη Αφροδίτη είστε έτοιμοι για πολλαπλές και ξαφνικές αλλαγές στον ερωτικό τομέα. Για να έχετε πάντα σίγουρες απαντήσεις στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχετε τον ανάδρομο Ερμή να σας γεμίζει νοσταλγία. Οι Υδροχόοι θέλετε να περάσετε στιγμές με την οικογένειά σας. οι Λέοντες χρειάζεστε μια πρώτη κίνηση από το ταίρι σας για να ξανοιχτείτε συναισθηματικά . Οι Ταύροι επιδιώκετε να συμβιβάσετε τα ασυμβίβαστα, κάνετε πολλές θυσίες .  Οι Σκορπιοί έχετε αποκαλύψεις που μπορεί να σας ταράξουν.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.