Αστρολογικό Δελτίο 14-4-2017

 Ενδιαφέρουσες ευκαιρίες θα υπάρξουν για να ξεπεράσουμε διάφορα προβλήματα, καθυστερήσεις ή αναβολές. Τα όποια βέβαια ζητήματα θα πρέπει να επιλύσουμε, αφορούν κατά κύριο λόγο το παρελθόν και δεν θα μας δυσκολεύουν. Ακόμη θα έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε τις νέες μας ιδέες και να οργανώσουμε τις μελλοντικές μας κινήσεις. Η κοινωνικότητά μας θα είναι αυξημένη και θα προβάλλουμε μια ελκυστική δημόσια εικόνα, έτσι θα βρεθούμε με φιλικά μας πρόσωπα και θα περάσουμε όμορφα.
Ισορροπίες και ανοίγματα

Η Σελήνη θα είναι Κενή Πορείας στις 14 Απριλίου από τις 07:18 μέχρι τις 13:27 που εισέρχεται στον Τοξότη και ευνοούνται περισσότερο από την διέλευση αυτή οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, αλλά και οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι. Είναι λοιπόν ευκαιρία να επιλύσετε νομικά και γραφειοκρατικά θέματα. Θα κάνετε μακρόχρονα σχέδια και θα παίρνετε ρίσκα. Πιθανόν να κάνετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι ή να βρεθείτε με άτομα από μακριά.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και σε αντίθεση με τον Άρη αν θα μας δημιουργεί κάποια διλλήματα σχετικά με τις αποφάσεις μας, ωστόσο θα μπορούμε να επιλύσουμε οικονομικές εκκρεμότητες και υποθέσεις με άτομα του παρελθόντος.

Καινοτομία και εφευρετικότητα

Από την σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα προβάλλετε μια δυναμική προσωπικότητα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές τόσο σε προσωπικά θέματα, όσο και επαγγελματικά. Εκπλήξεις και ευκαιρίες για ανασυγκρότηση της ζωής σας θα σας κάνουν ενθουσιώδεις και αποφασιστικούς. Οι σχέσεις σας με τους γύρω σας θα είναι δημιουργικές.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι αφήστε πίσω το παρελθόν και κοιτάξτε το μέλλον . Οι Κριοί οργανώστε τα οικονομικά σας και τις νέες σας δραστηριότητες . Οι Ζυγοί θα έχετε μια ευχάριστη είδηση για μια νέα συνεργασία . Οι Καρκίνοι θα έχετε την υποστήριξη ενός σημαντικού ατόμου στην προώθηση των σχεδίων σας. Οι Αιγόκεροι θα κάνετε τις αλλαγές που θέλετε. Για να είστε ασφαλείς στις επιλογές σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς δείτε προσεκτικά μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Οι Δίδυμοι ασχοληθείτε με μια νέα σας ιδέα. Οι Τοξότες θα έχετε μια πρόταση συνεργασίας που θα σχετίζεται με την καριέρα σας.

Οι Παρθένοι προσέξτε κάποια έκτακτα έξοδα . Οι Ιχθείς θα πρέπει να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Αν θέλετε να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί μάλλον θα δικαιωθούν κάποιες επαγγελματικές σας επιλογές, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας. Οι Υδροχόοι αποφύγετε δεσμευτικές συμφωνίες. Οι Λέοντες φροντίστε τον προϋπολογισμό σας. Οι Ταύροι θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στην καριέρα σας. Οι Σκορπιοί ρυθμίστε τις υποχρεώσεις σας και λειτουργείστε ειλικρινά στις συνεργασίες σας. 

Οι σημαντικότερες πλανητικές όψεις της ημέρας με αποτύπωση στις 12 το μεσημέρι ακριβώς είναι συνοπτικά οι εξής:


   
Ήλιος
Σύνοδος
Ερμής
  
Ήλιος
Αντίθεση
Δίας
  
Ήλιος
Κρόνος
  
Ήλιος
Σύνοδος
Ουρανός
  
Ήλιος
Τετράγωνο
Πλούτων
  
Σελήνη
Τρίγωνο
Αφροδίτη
  
Σελήνη
Αντίθεση
Άρης
  
Ερμής
Τρίγωνο
Κρόνος
  
Ερμής
Σύνοδος
Ουρανός
  
Αφροδίτη
Εξάγωνο
Άρης
  
Αφροδίτη
Τετράγωνο
Κρόνος
  
Άρης
Τρίγωνο
Πλούτων
  
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
  
Δίας
Τετράγωνο
Πλούτων
  
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
  
Ουρανός
Τετράγωνο
Πλούτων
 
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.