Ερωτοσκόπιο 13-4-2017

Στα χέρια της Σελήνης σπαρταράει το πάθος, όπως ταιριάζει σε αυτές τις τόσο έντονα φορτισμένες ημέρες, που όπως και να το κάνουμε ραγίζουν κι οι πέτρες από την συγκίνηση. Αφεθείτε σε αυτόν τον θρήνο για τα ανθρώπινα και τα θεία πάθη, είναι εξαγνιστικός, λυτρωτικός, μας ανεβάζει σε μια υψηλότερη σφαίρα αγάπης, έξω από τις συνήθεις συναλλαγές.
Αγάπη για γιατρικό

Το φεγγάρι στον Σκορπιό είναι σε αντίθεση με τον Άρη από τον Ταύρο, σε μια προσπάθεια να επιβάλλει την θέλησή του, που είναι η απόλυτη παράδοση στον έρωτα. Ταυτόχρονα είναι σε ένα ονειρικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μια όψη που μας δίνει δημιουργικότητα, διαίσθηση και τρόπους να γιατρέψουμε την ψυχή μας με το ένα και μόνο βάλσαμο, την αγάπη . Αν προσθέσουμε και το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω έχουμε την τέλεια αναλογία πάθους και πόθου για να αφεθούμε στην αλήθεια του έρωτα.

Ένα κλείσιμο του ματιού από τον Άρη και τον Ουρανό

Οι πολύ δυναμικοί αυτοί πλανήτες που με διαφορετικό τρόπο ορίζουν την λίμπιντο συμμαχούν σήμερα μεταξύ τους με όψη μισού εξαγώνου, δίνοντας στον έρωτα δυναμισμό, επαναστατική διάθεση, αφέλεια και ενθουσιασμό. Είναι η πιο όμορφη επιρροή για να ανάψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, αν αφήσετε την ψυχή σας να συντονιστεί μαζί της.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι έχετε τον Πλούτωνα να κάνει παράξενες αλλά και όμορφες όψεις. Οι Κριοί ζείτε πράγματα πρωτόγνωρα και πολύ δυναμικά. Οι Ζυγοί είστε στο κέντρο μιας νέας αγάπης. Οι Καρκίνοι γεμίζετε την ψυχή σας από πάθος που μπορεί να σας δώσει τελικά την λύτρωση που θέλετε. Οι  Αιγόκεροι, αν και έχετε νεύρα, παίρνετε μεγάλη ποσότητα επιβεβαίωσης από το ερωτικό παιχνίδι. Για να έχετε άμεσες απαντήσεις στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς δονείστε στον ρυθμό της ανάδρομης Αφροδίτης. Οι Δίδυμοι θέλετε να διερευνήσετε μια σχέση από το παρελθόν ίσως. Οι Τοξότες χαίρεστε στιγμές με το ταίρι σας που σας είχαν λείψει. Οι Παρθένοι επιδιώκετε να εξασφαλίσετε χρόνο για τα προσωπικά σας μέσα από δύσκολες υποχρεώσεις. Οι Ιχθείς είστε έτοιμοι να κάνετε ανατροπές στην ερωτική σας ζωή . Για να έχετε πάντα επιτυχία στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί αφεθείτε στην δύναμη της Σελήνης.  Οι Υδροχόοι είστε έτοιμοι για μια αγάπη που δεν την αποδεχτήκατε κάποτε στο παρελθόν. Οι Λέοντες είστε γοητευτικοί αι θέλετε να κάνετε κάποια σχετική εντύπωση. Οι Ταύροι ίσως να έχετε νεύρα και κάποια ζήλια . Οι Σκορπιοί βάζετε όρους στο ερωτικό παιχνίδι.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.