Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-4-2017

 Κριός
Η αναπάντεχη συμμαχία του Άρη από τον Ταύρο με τον Ουρανό από το δικό σου ζώδιο μπορεί να μετριάσει τις γενικές δύσκολες επιρροές που σου έχουν κάνει την ερωτική σου ζωή άνω – κάτω. Αν σε ενδιαφέρει να τα βρεις πάλι με έναν Ταύρο ή ένα Υδροχόο ειδικά, όλα είναι πάρα πολύ εύκολα.

Ταύρος

Η ημέρα είναι δύσκολη, αλλά έχει και τα καλά της. Η σχέση μισού εξαγώνου που σου επιφυλάσσει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον 12ο Οίκο σου στον Κριό διορθώνει, αν συντονιστείς μαζί της, την δύσκολη σχέση του Άρη με την Σελήνη . Έχεις κάποια δυσκολία να συντονιστείς με Σκορπιό και Καρκίνο, με τα υπόλοιπα ζώδια μπορείς να έχεις πιο εύκολα μια επανασύνδεση .

Δίδυμοι

Αν βάλεις στόχο να έχεις μια επανασύνδεση, σου έχει μια έκπληξη ο ανάδρομος Ερμής, που συναντιέται με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στην Παρθένο και σου ανοίγει τις πιθανότητες να έχεις μια καλή ροή ενέργειας με ένα πρώην ταίρι σου. Καλές πιθανότητες για επανένωση με Καρκίνο και Παρθένο.

Καρκίνος

Πρέπει να κάνεις ακροβατικά σήμερα, αν θέλεις να έχεις μια επανένωση. Η Σελήνη στον Σκορπιό και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Άρη σου δίνει το κίνητρο για να τα πεις με έναν σύντροφό σου που σε ενδιαφέρει ακόμα.

Λέων

Και σήμερα, όπως και όλη αυτήν την περίοδο, πρέπει να προσέξεις τις αντανακλαστικές σου αντιδράσεις, τα νεύρα σου, τις δυσκολίες επικοινωνίας που μπορεί να δυναμιτίσουν μια σχέση που ακόμα σε ενδιαφέρει. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, η σύνοδος του με τον Ουρανό και η αντίθεσή του με τον ανάδρομο Δία σου φέρνουν εκρήξεις θυμού αλλά και μια τάση να ρίξεις κάτω την ωραιότατη καρδάρα με το γάλα!

Παρθένος

Είναι μια όχι ακριβώς θετική ημέρα για επανασύνδεση, έχει όμως έναν κρυφό άσσο.  Η σχέση τριγώνου ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή από τον φιλικό σου Ταύρο και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από το ζώδιό σου, σου επιτρέπει σχεδόν να διαβάσεις το μέλλον και να δεις αν όντως σε συμφέρει να έχεις μια επανένωση.

Ζυγός

Οι δυσκολίες συνεχίζονται, αλλά και οι ευκαιρίες για επανένωση δεν λείπουν. Η καρμική ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο μπορεί να σου χαρίσει μια συνάντηση με έναν άνθρωπο που ακόμα τον αγαπάς. Το αν θα τον αγαπάς και μετά είναι ένα θέμα, αλλά πάντως θα έχεις απαντήσεις .

Σκορπιός

Το φεγγάρι παραμένει στο ζώδιό σου, και σε αντίθεση με τον Άρη αλλά και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις ένα γενικό ερωτικό ξεκαθάρισμα, μια τάση που αν την χειριστείς σωστά μπορεί να σου κάνει δώρο την επανασύνδεση, αν αυτό είναι που θέλεις.

Τοξότης

Είναι παράξενη ημέρα και γενικά περίοδος. Ο ανάδρομος Δίας σε σχέση αντίθεσης με τον Ήλιο και σχέση τετραγώνου με τον Πλούτωνα μπορεί μεν να σου επιτρέπει μια επανένωση, αλλά όχι χωρίς να θέσεις όρους. Μήπως όμως και το πρώην ταίρι σου έχει παράπονα που πρέπει να τα ακούσεις;

Αιγόκερως

Αν και οι δυσκολίες είναι πολλές, είναι σήμερα στο χέρι σου να έχεις πίσω έναν άνθρωπο που ακόμα αγαπάς. Η όμορφη σχέση του Πλούτωνα από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον συμβατό σου Σκορπιό ελαφραίνει την ψυχή σου και σε κάνει να έχεις και πάθος και ειλικρίνεια . Σπάσε λίγο την μονοτονία των παραπόνων που σε κατακλύζουν και όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος

Είναι μια εποχή μεγάλων και καρμικών αποφάσεων και ίσως να πρέπει να δεις με μεγάλη σοβαρότητα μια επανασύνδεση. Ο Ουρανός είναι βέβαια σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα αλλά η σημερινή του προσέγγιση με τον Άρη από τον Ταύρο δίνει δυνατότητες να πέσουν οι τόνου με ένα άτομο που είναι ακόμα στην καρδιά σου, ειδικά αν είναι Ταύρος ή Κριός.

Ιχθείς

Είναι μια μέρα έντονων δονήσεων και συναισθημάτων, που με κατάλληλο χειρισμό μπορεί να σου φέρει πίσω μια αγάπη που την θέλεις ακόμα. Η Σελήνη από τον φιλικό σου Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου και εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον συμβατό σου Αιγόκερω δίνει φωνή στους πόθους σου και σε κάνει ακαταμάχητο/η.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.