Φεγγάρια Αγάπης 10/04 – 16/04/2017

Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2017
Καθώς υπάρχει ένας ανάδρομος χορός πλανητών που ζαλίζει – σε ανάδρομη πορεία είναι η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Κρόνος και από σήμερα βγαίνει και ο Ερμής – η Σελήνη από τον Ζυγό σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία μας δίνει την γλύκα και την τρυφερότητα που χρειαζόμαστε για να μπούμε στην Μεγάλη Εβδομάδα. Μια έντονα φορτισμένη περίοδος είναι μπροστά μας, με μια υπόσχεση όμως ανάστασης και αγάπης. Οι Ζυγοί, οι Κριοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, αλλά και οι Τοξότες, από άποψη σεληνιακής επιρροής νιώθουν την ανάγκη να επιστρέψου σε ανθρώπους που γνωρίζουν καλά ή να εμβαθύνουν τις σχέσεις τους.

Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Στις 9:08 το πρωί θα έχουμε την πανέμορφη Πανσέληνο στις 21ο 32΄ του Ζυγού – μια Πανσέληνο που ολοκληρώνει την διάθεση μας να βρούμε συμβιβαστικές λύσεις στον έρωτα, κόντρα στα δύσκολα σημάδια της πολιτικής επικαιρότητας. Μια όχι αναγκαστικά εύκολη Πανσέληνος, αφού θα είναι σε εξάγωνο μεν με τον ανάδρομο Κρόνο, δίνοντάς μας καλή διάθεση να εξερευνήσουμε παλιές σχέσεις, αλλά θα είναι και σε αντίθεση με τον Ουρανό δυσχεραίνοντας νέες γνωριμίες και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, βάζοντάς μας να παραδεχτούμε αλήθειες που ίσως και να πονάνε. Όλος ο ζωδιακός επηρεάζεται. Η τρυφερότητα είναι δεδομένη, αλλά όχι με ανάλαφρο τρόπο, θέλει πολύ αλήθεια αυτή η Πανσέληνος .

Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό και σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο δονεί τον άξονα της σeξουαλικότηας, της λίμπιντο και των μόνιμων σχέσεων. Οι Ταύροι, οι Υδροχόοι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες, αλλά και οι Παρθένοι και οι Δίδυμοι πιθανόν να αισθανθούν ταυτόχρονα και μεγάλη νοσταλγία για παλιούς συντρόφους αλλά και έντονη, πολύ έντονη ζήλια .

Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Πολύ έντονα φορτισμένη αυτή η Μεγάλη Πέμπτη. Η Σελήνη από τον Σκορπιό ακόμα σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα αυξάνει την διαίσθηση, την ειλικρίνεια, το δέσιμο μεταξύ συντρόφων, ενώ επιδιώκει να μας βάλει στην ονειρική εκείνη κατάσταση που είναι απαραίτητη για να συμβαδίσουμε με το νόημα και το βάθος των ημερών, μαζί με αυτούς που αγαπάμε. Οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, οι Σκορπιοί, οι Ταύροι, οι Ιχθείς, οι Αιγόκεροι αισθάνονται την ανάγκη να προσφέρουν αγάπη, στοργή και προστασία στους αγαπημένους τους.

Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη και φέρνει μαζί της τις ενέργειες από ένα ευνοϊκό τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, ενώ έχει σχηματίσει και μια δυναμική αντίθεση με τον Άρη. Είναι πολύ πιθανό όλος ο ζωδιακός, αλλά κυρίως οι Ταύροι, οι Κριοί, οι Τοξότες και οι Σκορπιοί να αισθανθούν μια τεράστια ανάγκη να προσκολληθούν στο ταίρι τους, υπάρχει μια ανασφάλεια αλλά και μια κούραση, προσοχή.

Μ. Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Μια τόσο φορτισμένη ημέρα, που πηγαίνουμε προς την ανάσταση του ίδιου του Θεό, άρα και της ίδιας μας της ψυχής. Και η Σελήνη ακόμα στον Τοξότη, σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Δία και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μας μιλάει για την αλήθεια χωρίς ψευδαισθήσεις και την ανάγκη να δούμε όλες μας τις σχέσεις μέσα από πρίσμα πραγματικής αγάπης. Πολύ ευνοημένοι ερωτικά οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι, οι Ιχθείς, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι.

Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου 2017

Καλή Ανάσταση, ψυχών και αισθημάτων. Η πανέμορφη Σελήνη του Πάσχα σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό από τον Κριό αλλά και σε τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, την ίδια στιγμή που είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο μας φέρνει παράξενα και περίπλοκα συναισθήματα, όπως κάθε φορά που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με παραδόσεις και ανθρώπους από το παρελθόν . Αυτό το Πάσχα ας μείνουμε συντονισμένοι με την χαρά της Σελήνης και του Ήλιου, που γιορτάζουν την άνοιξη.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.