Αθάνατα tips για να τον έχεις

Νομίζεις ότι οι άνθρωποι έχουμε αλλάξει πολύ με το πέρασμα του χρόνου; Μπα, μύθος! Στα σπήλαια είμαστε ακόμα, αλλά με tattoos και πόζα! Οι άντρες είναι άντρες, οι γυναίκες είναι γυναίκες, όπως στον μεσαίωνα, όπως στις αρχές του 20ου αιώνα με το τσάρλεστον, όπως θα είναι και μετά από 500 ή και 5000 χρόνια – αν δεν πατήσει βέβαια κάποιος το Κουμπί… Οπότε και τα tips για να τον έχεις, για να τον κατακτήσεις, για να τον κρατήσεις, δεν έχουν αλλάξει. Τσέκαρε τι παιχνίδι έπαιζε η γιαγιά σου στον παππού σου και εφάρμοσε την συνταγή κατά γράμμα. Θα πάθεις από το πόσο πετυχημένη θα είσαι στα ερωτικά σου.
Πεθαίνω – σβήνω – χάνομαι

Υπάρχει ένα ανακλαστικό στον άντρα που λέγεται σύνδρομο προστασίας. Είναι πανάρχαιο και δουλεύει ακόμα – τουλάχιστον δούλευε πριν αρχίσουν να παίζουν pokemon go, τώρα μπορεί να υπάρχει κάποια ζημιά στο γενετικό κώδικα. Αλλά σε κανονικούς ανθρώπους – άρα και άντρες – δουλεύει ακόμα. Οπότε όταν βλέπου μια γυναίκα σε αδυναμία αισθάνονται υποχρεωμένοι να κάνουν τους ήρωες και να την σώσουν. Σου φαίνεται αναξιοπρεπές να κάνεις ότι λιποθυμάς για να τραβήξεις την προσοχή του; Σκέψου ότι ο ίδιος θα κάνει τα πάντα για να σε ρίξει χωρίς καμία τύψη!

Πόσο δυνατός είσαι!

Άφησέ τον να ανοίξει το ζόρικο μπουκάλι, να σκάψει βαθιά για να καρφώσει την ομπρέλα στην παραλία, να σε κρατήσει στα στιβαρά του μπράτσα για να ανέβετε στη ραχούλα. Είναι λίγο κτηνάκια οι άντρες, όταν ορμονικά δεν έχει παίξει χοντρό λάθος. Ακόμα κι ο πιο σοφιστικέ τύπος, θέλει να νιώθει ότι είναι δυνατός. Πες του κιόλας, του αρέσει να το ακούει.

Το έφτιαξα με τα χεράκια μου

Ακόμα κι αν υποτεθεί ότι τα τηγανητά αυγά αποτελούν δύσκολη υπόθεση για σένα, πάρε ένα έτοιμο κοτόπουλο – ασφάλεια ότι δεν θα καρφωθείς, τα κοτόπουλα ό,τι και να τα κάνεις φαίνονται για σπιτικά – και πούλησέ το για μαγειρεμένο από τα χεράκια σου. εντάξει, μην το παρακάνεις και νιώσει ότι θέλεις να τον τυλίξεις με μαμαδίστικα κόλπα, αλλά μια νότα γυναικείας καπατσοσύνης δεν κάνει κακό.

Μπορείς να με βοηθήσεις;

Τρελαίνονται οι άντρες να τους ζητάς χάρες. Τρελαίνονται να νιώθουν ότι τους έχεις ανάγκη. Αν έχεις την ευκαιρία να τον βάλεις να σου είναι χρήσιμος, να δώσει ένα χεράκι κατασκευαστικό, να σου κρατήσει λίγο τα χαρτιά στην δουλειά, τέλος πάντων κάτι θα μπορεί να κάνει κι αυτός, δώσε του πάσα. Θα σε θεωρήσει γατούλα που θες βοήθεια, κι αυτό θα του κάνει αμέσως κλικ.

Ποτέ κανείς σαν εσένα

Αν έχετε φτάσει σε ιδιωτικές στιγμές, μην παραλείψεις να τον επαινέσεις. Μπορεί να παριστάνουν ότι δεν δίνουν σημασία σε αυτά οι άντρες, αλλά μην τυχόν και τους πιστέψεις. Εντάξει, ο πρώτος σου μάλλον το ξέρει ότι δεν μπορεί να είναι, αλλά τουλάχιστον θέλει να είναι ο καλύτερος. Μη του την στερήσεις αυτήν την χαρά. Αν δεν είναι ο καλύτερος, ή αν δεν το έχει γενικά το θέμα και πολύ, ή εκπαίδευσέ τον ή παράτα τον. Εδώ μιλάμε για το πώς θα κρατήσεις έναν άντρα που αξίζει. Αν δεν αξίζει, είναι άλλο άρθρο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.