Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός
Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει.
Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω γεμίζει την ψυχή σου με έντονα συναισθήματα που όμως θα χρειαστείς ηρεμία για να τα ξεδιαλύνεις και να τα κάνεις χρήσιμα.

Ταύρος

Η ανάδρομη Αφροδίτη θα σου επιτρέψει από σήμερα να κλείσεις λογαριασμούς με το παρελθόν, να εντοπίσεις λάθη συμπεριφορών που σου στοίχισαν πόνο από το 2009 και μετά και θα σου κάνει ένα γενναίο ξεκαθάρισμα μετά από το οποίο, χωρίς βάρη θα ανανεωθείς ερωτικά.

Δίδυμοι

Η δράση της τριπλής συνόδου Ερμή – Ποσειδώνα – Ήλιου στους Ιχθείς μαζί με την ανάδρομη Αφροδίτη σου χαρίζει τρομερή διαίσθηση και ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και τι να πεις για να κερδίσεις το ερωτικό παιχνίδι. Από σήμερα αρχίζει μια περίοδος που το παρελθόν σου χτυπάει συνθηματικά την πόρτα.

Καρκίνος

Η Σελήνη ταξιδεύοντας σήμερα από τον ταύρο στους Διδύμους σου ανοίγει την διάθεση ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη σε κάνει να έχεις έντονο ρομαντισμό, αλλά και δημιουργικότητα που θα εκφραστεί και στο ερωτικό πεδίο. Το κλειδί για να πετύχεις αυτήν την εποχή στον έρωτα είναι η αυτοβελτίωση και η αισιοδοξία .

Λέων

Η δυνατή όψη συνόδου ανάμεσα στον Ερμή, τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα είναι η μέγιστη επιρροή σήμερα, ενώ η Αφροδίτη ανάδρομη στον φιλικό σου Κριό θα ανάψει το πράσινο φως για να δεις πάλι σχέσεις που έχεις κάνει την τελευταία οκταετία και να αποφασίσεις τι κρατάς και τι πετάς από αυτές.

Παρθένος

Η δυναμική του Ερμή και η αναδρομή της Αφροδίτης θα σου δώσουν σήμερα μια γενναία αίσθηση ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα στον έρωτα, ότι το μέλλον των σχέσεών σου είναι εύπλαστο και μπορείς να το διαμορφώσεις όπως θέλεις. Αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό και όντως μπορείς με τα μαθήματα από το παρελθόν να κάνεις ένα υπέροχο νέο ξεκίνημα.

Ζυγός

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον 7ο Οίκο σου σε σύνοδο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον επίσης ανάδρομο Δία από το ζώδιό σου είναι η τέλεια ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις όλες σου τις εκκρεμότητες στον ερωτικό τομέα που έχουν βάθος οκταετίας, δηλαδή από το 2009 και μετά. Θα βρεθείς με ανθρώπους που μπορεί και να τους έχεις ξεχάσει, δεν τους ξέχασε όμως η Αφροδίτη και θα σου θυμίσει πόσα πολλά σημαίνουν για σένα.

Σκορπιός

Η ανάδρομη από σήμερα Αφροδίτη εξελίσσοντας το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα επιδιώκει να ανασύρει από το βάθος της ψυχής σου όλα εκείνα που σε πιέζουν, όλα εκείνα που τα ονειρεύτηκες αλλά δεν τα έζησες. Είναι πολύ συναισθηματική αυτή η περίοδος, αλλά φέρνει και πολλές ευκαιρίες τόσο για επανασύνδεση όσο και για νέες περιπέτειες.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας από σήμερα κάνει όψη αντίθεσης με την επίσης ανάδρομη Αφροδίτη στους Οίκους που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σου ζωή και τον έρωτα. Καλό είναι να ετοιμαστείς να δεις ανθρώπους με τους οποίους ακόμα δεν έχει κλείσει η ερωτική σας υπόθεση.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη από σήμερα γυρίζει ανάδρομη και κάνοντας τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου θα σου φέρει μεγάλη αναστάτωση, που όμως στην ουσία σου αρέσει. Θέλεις να ξεκαθαρίσεις τα πάντα στις σχέσεις σου ώστε η άνοιξη αυτή να μην έχει βάρη και να σου επιτρέψει να πιάσεις το νήμα του έρωτα από την αρχή.

Υδροχόος

Η σύνοδος της Αφροδίτης που από σήμερα είναι ανάδρομη με τον Ουρανό στον Κριό θα σηματοδοτήσει μια περίοδο έντονης ενασχόλησής σου με το παρελθόν. Οι σχέσεις σου, όλα όσα έχεις ζήσει ερωτικά την τελευταία οκταετία θα φωτιστούν μέσα από μια νέα επίγνωση που θα σου επιτρέψει να ωριμάσεις ερωτικά.

Ιχθείς

Η δυναμική σύνοδος Ερμή – Ήλιου – Ποσειδώνα στο ζώδιό σου που εξελίσσεται θα σε κάνει να δεις με εντελώς νέο φως την ερωτική σου ζωή ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη στον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων βάζει την πινελιά του τέλους σε μια πορεία 8 ετών. Θα ζήσεις πράγματα που είτε θα τα εντάξεις για τα καλά πάλι στην ζωή σου είτε θα τα αποχαιρετίσεις με ευγένεια.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.