Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-3-2017

Κριός

Πρόσεχε σήμερα πολύ. Με την αντίθεση του Ουρανού από το ζώδιό σου με τον Δία από τον Ζυγό θα θελήσεις να κάνεις πολύ έντονα ξεκαθαρίσματα και ίσως κάποιες σχέσεις σου να τις αδικήσεις. Πρόσεχε και την ζήλια, ενώ συνήθως δεν ζηλεύεις σήμερα δεν μπορείς να κρατηθείς.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να λάμπεις από ερωτισμό. Η καλή σχέση του φεγγαριού με τον Κρόνο από τον καρμικό σου Τοξότη θα σου δώσει καλές ευκαιρίες να τα πεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις. Φλερτάρεις άνετα, με τον Ερμή να έχει καλή σχέση με την Σελήνη, κι έχεις πολλά να πεις με Δίδυμους και Παρθένους.

Δίδυμοι

Η δύσκολη σχέση του Ουρανού με τον ανάδρομο Δία σου ξεκαθαρίζει με ένα νέο φως αν αξίζει ή όχι να είσαι σε μια σχέση. Αν έχεις κουραστεί είναι πιο εύκολο να πεις αντίο, ενώ η Σελήνη στον Ταύρο και τον 12ο Οίκο σου θα σου φέρει μεγάλη νοσταλγία για προηγούμενες ερωτικές καταστάσεις.

Καρκίνος

Η ερωτική Σελήνη στον συμβατό σου Ταύρο σε κάνει να έχεις μεν κάποια κτητικότητα – και πότε δεν έχεις – αλλά σου δίνει και πολύ μεγάλη γοητεία, γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Δες μήπως από τον χώρο της δουλειάς σου υπάρχει κάτι δυνατό που σου έχει ξεφύγει.

Λέων

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα συνεχίζει να λειτουργεί επάνω σου και σου χαρίζει μια ολόκληρη περίοδο ονειρικής διάθεσης στον έρωτα. Σε έλκουν όλα τα υδάτινα ζώδια, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς. η ζωή σου στον τομέα του έρωτα αρχίζει και γίνεται πολύ τρυφερή.

Παρθένος

Η σχέση τριγώνου της Σελήνης από τον συμβατό σου Ταύρο με τον Βόρειο Δεσμό που είναι στο ζώδιό σου θα σου ανοίξει τον δρόμο του καρμικού έρωτα. Αν είσαι σε σχέση μπορεί να χρειαστεί να αποδείξεις την αφοσίωσή σου, ενώ μια καινούρια σχέση θα αποδειχτεί πολύ σημαντική.

Ζυγός

Ενώ ο Ουρανός από τον πολικό σου Κριό επιμένει να κοιτάξεις τον εαυτό σου, εσύ με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιό σου του αντιστέκεσαι και δίνεις τρυφερές ευκαιρίες σε σχέση που δεν έχουν πια λάμψη, έχουν όμως βάθος . Θα έχεις ωστόσο δυσκολία να συνεννοηθείς με Υδροχόους και Κριούς.

Σκορπιός

Η γήινη Σελήνη στον ταύρο, στον 70 Οίκο των σχέσεων, κοιτάζει πολύ θετικά τον Ερμή, τον Βόρειο Δεσμό και τον Κρόνο. Η ψυχή σου ανοίγει σε πολλά ζώδια και σε πολλά ερωτικά εναλλακτικά σενάρια. Θα ξεκαθαρίσει αυτό το διήμερο αν θέλεις ή όχι να είσαι σε μια σχέση.

Τοξότης

Η καλή σχέση του Κρόνου με την Σελήνη θα σου επιτρέψει σήμερα να βγάλεις μια ισχυρά τρυφερή προσωπικότητα προς τα έξω. Η αγάπη σου θα είναι σοβαρή και ώριμη, κάτι που φυσικά ευνοεί τις σχέσεις σου. αν φλερτάρεις θα το κάνεις επίσης με σοβαρότητα και όχι για να παίξεις.

Αιγόκερως

Η πολύ καλή διάθεση του Κρόνου και της Σελήνης γεμίζει την καρδιά σου τρυφερότητα . Θες να καταλάβει ο άνθρωπος που είναι κοντά σου πόσα πολλά σας συνδέουν, ενώ αν φλερτάρεις θέλεις να νιώθεις ότι υπάρχει μια σοβαρή και αξιόλογη βάση.

Υδροχόος

Η αντίθεση του κυβερνήτη σου Ουρανού από τον Κριό και τον 30 Οίκο με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τον 9ο Οίκο σου θα σε φέρει σε κατάσταση πειρασμού αν έχεις μόνιμη σχέση, καθώς πολλαπλά φλερτ έρχονται να σε ταράξουν. Από την άλλη, μπορείς να ξεκολλήσεις από την εμμονή σου με έναν άνθρωπο που σε έχει ταλαιπωρήσει.

Ιχθείς

Η Σελήνη στον συμβατό σου Ταύρο και τον 3ο Οίκο σου μπορεί να σου κάνει δώρο ένα πανέμορφο φλερτ αν δεν έχεις σχέση, ενώ αν έχεις διαλέγεις με το ταίρι σου να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με φίλους. Πρόσεξε, μπορεί κάποιοι να ζηλέψουν την όμορφη εικόνα που βγάζετε και να ακούσετε λόγια.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.