Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-3-2017


Κριός
Ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει σου φαίνεται παγερός και απόμακρος και δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται πολύ για σένα και ίσως τελικά να το χάσει το παιχνίδι.
Είσαι στα όριά σου και ο Άρης στον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων σου θα σε κάνει να πάρεις άμεσες αποφάσεις πολύ γρήγορα.

Ταύρος

Η Σελήνη απέναντί σου, στον Σκορπιό, δονεί με έντονο συναισθηματισμό την ψυχή σου, αλλά σου δίνει μάλλον ψευδή σινιάλα και πρέπει να προσέξεις. Έχεις ενδεχομένως πολλά όνειρα για μια σχέση, αλλά βιάζεσαι πολύ και ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει τρομάζει από την υπερβολική σου προσφορά και την κτητικότητα που βγάζεις.

Δίδυμοι

Η εξαιρετική σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη σου χαρίζει μεγάλη γοητεία, αν και δεν είναι ρόδινα τα πράγματα στις σχέσεις σου. Άλλο είναι να γοητεύεις και άλλο να νιώθεις ότι υπάρχει συναισθηματική πληρότητα, αυτή η τελευταία θα είναι για καιρό ακόμα ένα ζητούμενο που δεν θα έρθει εύκολα.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στον Σκορπιό και κάνει ένα όμορφο αν και λίγο παράξενο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Και γίνεται παράξενο γιατί ταυτόχρονα ισχύει η αντίθεσή της με τον Άρη που δίνει νεύρα, οπότε τα ονειρικά στοιχεία που προσθέτει ο Ποσειδώνας ίσως να εξελιχθούν σεψευδαισθήσεις και υποψίες, πρόσεχε.

Λέων

Η παράξενη σχέση του Ήλιου με τον Κρόνο εξακολουθεί να σε ταλαιπωρεί, αν και σε ένα υπόγειοψυχολογικό επίπεδο. Θα ήθελες ίσως να φλερτάρεις, αλλά δεν τολμάς ενώ αν υπάρχει μόνιμη σχέση δημιουργούνται εντάσεις. Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις μπορεί να είναι σημαντικά πεδία, αλλά δεν αξίζει να σου τρώνε όλη την ενέργεια .

Παρθένος

Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ερμή στον καρμικό για σένα Κριό ανοίγει δρόμους για σημαντικό φλερτ στην περίπτωση που δεν έχεις μια δέσμευση. Επίσης όμως, ακόμα κι αν έχεις κάποια σχέση, κάποιοι άνθρωποι γύρω σου δεν θα διστάσουν να έχουν βλέψεις για κάτι μαζί σου, έστω και ξέροντας ότι δεν υπάρχει πεδίο.

Ζυγός

Η ανάδρομη Αφροδίτη κάνει από σήμερα μια πανέμορφη σύνοδο με τον Ερμή ακριβώς στον πολικό σου Κριό, στον Οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών. Ανοίγουν δρόμοι για δυναμικό και έξυπνο φλερτ που το έχεις ανάγκη μετά από καιρό απραξίας, αλλά ανοίγουν και οι δρόμοι αναθέρμανσης μιας σχέσης ή μιας επανασύνδεσης.

Σκορπιός

Η λάμψη του φεγγαριού από το ζώδιό σου συναντά με τρίγωνο τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και ηκαρδιά σου γεμίζει ρομαντισμό. Υπάρχει όμως ακόμα σε ισχύ η δύσκολη σχέση του Άρη από τον πολικό σου Ταύρο με την Σελήνη και έχεις μεγάλη κτητικότητα, πολλές ανάγκες για αποκλειστικότητα καινεύρα .

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας θα σου δώσει μια γενική επιστροφή σε καταστάσεις που πρέπει να τις λύσεις. Μπορεί η σχέση σου να αντιμετωπίσει άλλη μια φορά πράγματα που τα έζησες στο πρόσφατο παρελθόν, προκλήσεις, λόγια από τρίτους, οικογενειακά προβλήματα . Κάθε δοκιμασία ξέρεις ότι έχει στόχο να ενδυναμώσει την αγάπη .

Αιγόκερως

Η σχέση του Ερμή με την Αφροδίτη στον Κριό και τον παρορμητικό σταυρό αφορά το ζώδιό σου και σου δίνει μια αισιόδοξη ματιά και μια έξυπνη στρατηγική στο φλερτ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά της για να φέρεις κοντά σου ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ή για να περάσεις γοητευτικές στιγμές με το ταίρι σου.

Υδροχόος

Παρά τις γενικές δυσκολίες, δύο από τους κυβερνήτες σου, Αφροδίτη και Ερμής, συναντιούνται με σύνοδο στον 3ο Οίκο σου. Το φλερτ είναι πολύ ισχυρό ενώ υπάρχει η πιθανότητα να εκφράσει τοενδιαφέρον του για σένα με ερωτικό τρόπο ένα άτομο που είναι στον φιλικό σου κύκλο.

Ιχθείς

Η πολύ όμορφη σχέση του Ποσειδώνα με την Σελήνη αλλά και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή στον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων σου λύνουν πολλά προβλήματα ενώ ανοίγει διάπλατα η καρδιά σου σε νέους ανθρώπους που σε συναρπάζουν. Έχεις έντονα ρομαντική και ερωτική διάθεση και αυτό γοητεύει τους άλλους.Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.