Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-3-2017

Κριός
Ο Άρης από τον Ταύρο αλλά και η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε βοηθάνε πολύ να ξεκαθαρίσεις πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με όσους αγαπάς σημαντικά ζητήματα. Η ηρεμία επιστρέφει στην ζωή σου, είσαι σε ετοιμότητα για να κάνεις κάποιες αναγκαίες παραχωρήσεις και βλέπεις επιτέλους το ποτήρι του έρωτα τουλάχιστον μισογεμάτο.

Ταύρος

Η καλή σχέση της Σελήνη από την Παρθένο με τον Άρη από το ζώδιό σου θα σου δώσει σήμερα την ανάγκη να βγεις, να διασκεδάσεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Η ανάγκη σου για κοινωνικότητα θα σου κάνει καλό ακόμα και αν έχεις σχέση. Πάρε το ταίρι σου και ανανεώστε λίγο την καθημερινότητα, μακριά από τα όποια προβλήματα .

Δίδυμοι

Σήμερα, καθώς ο Χείρωνας από τους Ιχθείς συναντά με σύνοδο τον Ερμή που είναι κυβερνήτης σου νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις βαθιά αισθήματα, αλλά ίσως και κάποια παράπονα σε αυτούς που αγαπάς. Αυτή η διαδικασία επούλωσης τραυμάτων θα σου κάνει πολύ καλό σε κάθε επίπεδο.

Καρκίνος

Το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο, μία μέρα πριν την Πανσέληνο, θα σε κάνει να νιώσεις πολύ βαθιά μεταλλαγή στον χώρο του έρωτα. Η καλή δε σχέση του φεγγαριού με τον Άρη αυξάνει τον δυναμισμό σου. η αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα σου αποκαλύπτει αλήθειες και σε ωριμάζει, οπότε ουσιαστικά είναι καλοδεχούμενη.

Λέων

Το τετράγωνο του Ήλιου από του Ιχθείς με τον Κρόνο από τον Τοξότη που ξεκινάει μπορεί να σου χαλάσει λίγο την συναισθηματική σου ισορροπία . Πιθανόν να νιώθεις εγκλωβισμένος/η μέσα στις επιλογές σου. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου με ειλικρίνεια χωρίς να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που δεν θα μπορείς να τις αντιστρέψεις.

Παρθένος

Καθώς η Σελήνη εισέρχεται στον ζώδιό σου και είναι σε τρίγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις συναισθηματικές σου αντιδράσεις. Είναι πιθανόν κάποια πράγματα που τα είχες ωραιοποιήσει μέσα στις σχέσεις σου να σου αποκαλυφθούν κάτω από ένα σκληρό φως αλήθειας.

Ζυγός

Μια όψη χιαστί ανάμεσα στην ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό και την Σελήνη από την Παρθένο κάνει την καρδιά σου να παγώνει σε έναν κάποιο βαθμό για θέματα αισθηματικής φύσεως. Δεν μπορείς να αποφασίσεις τι σε συμφέρει συναισθηματικά, την ίδια στιγμή που η ανασφάλειά σου είναι μεγάλη. Προσπάθησε να χαλαρώσεις.

Σκορπιός

Η πολύπλοκη δράση του Πλούτωνα που είναι μεν σε θετική δράση με τον Ήλιο και τον Χείρωνα αλλά σε δύσκολη σχέση με τον Ουρανό και τον Κρόνο κάνει την συναισθηματική σου φόρτιση να είναι μεγάλη. Πρέπει να εξετάσεις με προσοχή λάθη του παρελθόντος πριν βγεις σε μια νέα ερωτική περιπέτεια .

Τοξότης

Η δύσκολη σχέση του Ήλιου από τους Ιχθείς με τον Κρόνο από το ζώδιό σου θα σου φέρει για ένα κάποιο διάστημα μια δυσκολία στον ερωτικό τομέα. Οι υποχρεώσεις σου και η οικογένειά σου θα είναι σημαντικοί παράγοντες που θα σε απομακρύνουν για λίγο από το κυνήγι της ερωτικής ευτυχίας. Η προσήλωση όμως στους στόχους σου θα σου δώσει την απαραίτητη ηρεμία και στον έρωτα.

Αιγόκερως

Οι δυσκολίες από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα εντείνονται, την ίδια στιγμή που η Σελήνη από την φιλική σου Παρθένο σου δίνει μηνύματα και αποκαλύψεις . Θα πρέπει να μάθεις να δρας στο θέμα του έρωτα με λογική παρακάμπτοντας τον αιώνιο εαυτό σου που θέλει την παρόρμηση σε ακραίο βαθμό.

Υδροχόος

Ο Ουρανός σε αντίθεση με τον Δία, τρίγωνο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Πλούτωνα θέλει να σου δώσει μαθήματα καλής συμπεριφοράς σε δύσκολες συνθήκες. Πιθανόν να υπάρξουν προκλητικές εντάσεις με ανθρώπους που αγαπάς, τις οποίες καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμα.

Ιχθείς

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα είναι βαθιά αποκαλυπτικές όψεις που θα σου επιτρέψουν σήμερα να δεις την ζωή σου χωρίς εξωραϊστικά φίλτρα, χωρίς ψευδαισθήσεις . Αυτό μπορεί λίγο να πονάει, καθώς έχεις ανάγκη το όνειρο στον έρωτα, αλλά φυσικά είναι πολύ ωφέλιμη επιρροή για την συνέχιση των σχέσεών σου.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.