Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Κριός
Το ζώδιό σου σήμερα φιλοξενεί την ακραία ερωτική σύνοδο Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού. Νέοι δρόμοι ανοίγονται στο ερωτικό σου πεδίο.
Αποκτάς πολύ καλή σχέση με όλα τα ζώδια και απλά διαλέγεις πώς θέλεις να περάσεις την ημέρα σου, πώς να φλερτάρεις, πώς να εντυπωσιάσεις. Όλα τα μπορείς σήμερα!

Ταύρος

Η σύνοδος Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού στον 12οΟίκο σου θα σου γεμίσει τις μπαταρίες, θα σε κάνει να λύσεις γόρδιους δεσμούς και θα σου εξασφαλίσει τόση αυτοπεποίθηση που κυριολεκτικά λάμπεις στον έρωτα. Διάλεξε ένα όμορφο μέρος και αποπλάνησε κανονικά τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Μήπως ταξιδεύεις ή έχεις βρεθεί σε έναν χώρο που υπάρχουν πολλοί και ενδιαφέροντες άνθρωποι, κάποιον σύλλογο ή όμιλο ή ομάδα; Αν ναι, τότε η σύνοδος Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού θα σε βοηθήσει να κάνεις μια απίστευτα καυτή νέα γνωριμία που θα σπάσει το φράγμα της μοναξιάς και της μονοτονίας.

Καρκίνος

Πόσο πιο καλή ημέρα να περιμένεις δηλαδή; Μια εκπληκτική σύνοδος Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού στον 10ο Οίκο σου όχι μόνον σου επιτρέπει γενικά να νιώθεις φιλοδοξίες και άλλα ωραία ανεβαστικά πράγματα, αλλά σε κάνει και να μοιάζεις με λουκουμάκι στα μάτια συναδέλφων. Τέλειο δεν είναι;

Λέων

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που τόσα έχουμε γράψει γι’ αυτήν ολοκληρώνεται σήμερα, ναι, σήμερα. Και είναι και πρώτη ημέρα του Μάρτη, κάτι που για σένα σημαίνει άμεση αναγωγή στο καλοκαίρι. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν, οι παλμοί το ίδιο, φλερτάρεις και σου αρέσει.

Παρθένος

Η πανέμορφη σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα συμβαίνει ακριβώς στον 7ο Οίκο σου των σχέσεων. Είσαι με τα μάτια προσηλωμένα σε έναν έρωτα που σε συνεπαίρνει και μπορείς με όπλο τον ρομαντισμό που επιτέλους σε επισκέπτεται να περάσεις την πιο αξιόλογη ερωτικά πρώτη ημέρα άνοιξης εδώ και πολύ καιρό.

Ζυγός

Σύνοδος Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού στον 7ο Οίκο σου. Τέρμα οι δικαιολογίες, πρέπει να φλερτάρεις, πρέπει να ανανεώσεις την εμφάνισή σου την σχέση σου και την ζωή σου. Ο έρωτας έχει πολλά να σου προσφέρει, δέξου τα δώρα του και αφέσου σε αυτήν την μαγεία του αφού μόνο αυτό θέλεις.

Σκορπιός

Η πανέμορφη Λίλιθ στο ζώδιό σου θα σου επιτρέψει σήμερα να αφεθείς στον μαγνητισμό του ίδιου σου του εαυτού, να τον πολλαπλασιάσεις και να τον προσφέρεις στον άνθρωπο που έχεις βάλει στομάτι σαν ακριβό δώρο. Ο ερωτισμός λοιπόν είναι το όπλο σου σήμερα και μην αρνηθείς τις διαθέσεις σου.

Τοξότης

Είναι γενικά μια πανέμορφη ημέρα για τον έρωτα, έστω κι αν ο ανάδρομος Δίας έχει αντίθεση με τηνΣελήνη και τα άλλα αστρικά παιδιά. Δεν πειράζει, ίσως αυτή ακριβώς η αντίθεση να είναι αυτή που θα αποτελέσει το κίνητρο για να αφεθείς σε μια καινούρια περιπέτεια, αφού βλέπεις ότι το να κάνεις κύκλους γύρω από μια παλιά ιστορία δεν έχει νόημα.

Αιγόκερως

Μια πολύ όμορφη ημέρα που διαχέει γενικά τις δυνάμεις της αναγέννησης θα σου επιτρέψει σήμερα να δεις αισιόδοξα τον έρωτα, άρα και να κερδίσεις σε γοητεία . Όπως και να το κάνουμε δεν είσαι από τα ζώδια που τα πάνε καλά με τα βαριά μελαγχολικά αισθήματα. Αφέσου σήμερα στην δύναμη της ημέρας και δες πώς θα φλερτάρεις ή θα κλέψεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου.

Υδροχόος

Η σύνοδος Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού στον 3ο Οίκο σου και τον συμβατό σου Κριό θα σου επιτρέψει να ανανεώσεις εντελώς την ερωτική σου ζωή. Κάποιος φίλος μπορεί να έχει να σου προσφέρει την τρυφερότητα που χρειάζεσαι, δες πώς θα εξελίξεις αυτήν την κατάσταση που έχει πολλά να σου προσφέρει.

Ιχθείς

Η εξαιρετική σύνοδος Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού στον δεύτερο Οίκο σου μαζί με την σύνοδο Ήλιου/Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται σήμερα στο ζώδιό σου θα σου φέρει πολλά δώρα. Ο έρωτας είναι προνομιακό πεδίο, η γοητεία σου είναι αυτό που λέμε αφόρητη, δες πώς δεν θα χάσεις αυτό το βράδυ. Φλέρταρε, βγες, διασκέδασε, κέρδισε το έρωτα.


Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.